- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
válasz
TTomax #11897 üzenetére
megnéztem h110 plusz giga vga.... igen külsőre vastagabb a h110 de szerintem belső átmérőben egyforma a kettő. h110-en a falvastagsága a tömlőnek nagyobb. Amúgy tök mindegy mert a két hűtő csatlakozása amire mennek a csövek átmérőben egyformák, sanszos hogy mindenki egy helyről veszi....
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11893 üzenetére
Meg jó vékony,kb mint az első gen cpu aio hütések,nem véletlen cserélte le a corsair se a h100ról.Ma biztos tolok egy-két tesztet ha be tudom izzitani végre az 8pack féle speedbinnelt hathengeres szerzeményem...SLI még nem biztos lesz,de sima TX tesztek üveghangon biztosan!
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #11894 üzenetére
Nyilván oda ahol am is van víz
-
Modst3R
senior tag
-
TTomax
félisten
válasz
Modst3R #11887 üzenetére
Az én refem is 1544MHzet megy aioval,és TitanX ahol azért több a vram,és biztosan az is kajál pluszban,e felett meg elfogy kb az összes Ti meg TX is 10-20-40MHz ide vagy oda és vége,feszlock mellett olyan mindegy a pcb,nem tud sokat hozzárakni egy custom jobb minöségü pcb,egy jobb hütês annál inkább és bizony az msi meg az evga két aio-ja a legjobb,az én felső kártyám még soha nem volt melegebb 55Cfoknál SLIben,solo meg 48Cfok a venti se üvölt rajta...
-
-
Adzo82
tag
Köszi a segítséget még1x. Már csak az a kérdésem, hogy a Gigabyte GTX 980ti Xtreme Waterforce compact vízhűtése vajon meddig bírja? Lehet előre sejteni, hogy esetleg egy idő után, mondjuk kicsapódik a folyadék, vagy esetleg, valahol bekoszolódik, eltömődik? Nem kis pénz, szóval nem egy compact procihűtőt kéne cserélnem akkor. Ezért tartottam ki eddig a léghűtés mellett. Ne kíméljetek
-
Modst3R
senior tag
-
TTomax
félisten
Van uj driver
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #11875 üzenetére
No hát igen,vannak még ilyen urban legendek,de legalább tanácsot kért,kapott.Hogy él-e vele?Saját pénze....
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #11875 üzenetére
az nekem is off vt kicsit, am 60 fok game alatt a kártya, slibe lenne 80 de nem főne meg! Viszont ha tuti sli lesz akk mindenképp water mert nincs a légre fc blokk - még. Ráadásul itt vki már hajt watert slibe és még nem panaszkodott!
-
Adzo82
tag
Üdv!
Egy Asus GTX 980ti Gold 20th és egy Gigabyte GTX 980ti extreme oc! között hezitálok. Szerintetek melyik lenne a legjobb egy i7 6700, 32gb ram és egy Asus Maximus VIII Extreme alaphoz? Fontos lenne a hűtés hatékonysága, és, hogy az a minimális plusz ami az Asusban van megérné e olyan szempontból, hogy esetleg jobban fog melegedni tőle a kártya a későbbiekben? Az árat mopst nem figyelem. Melyik a megbízhatóbb, tartósabb? Főleg a ventilátorok tartóssága is érdekelne. Bár már több mint 3 éve nyúzok egy Gigabyte GTX 770 4gb oc-t és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. De attól tartok, hogy az Asus alaplapomba a Gigabyte fenti kártyája esetleg nem fog úgy teljesíteni. Érdekelne később sli is. Persze lehet, hogy az Asus GTX Goldból már nem lesz mégy egy kb fél év múlva. Így nem biztos, hogy teljesül, majd az ugyanolyan gpu, ugyanolyan bios verzió elv az slihez.
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
-
blu79
addikt
válasz
#06969344 #11869 üzenetére
Szerintem jól döntesz, nekem mikor a 970 megvolt (tuning 1500/2000) a 4790K 4.8 Ghz városban megvolt általában a 70 fps (csak azt nem tudom hogy 2x vagy 4x élsimítás + txaa is be volt kapcsolva , reflection msaa 2x, minden csúszka very high , igaz az advanced menüben semmi nem volt bekapcsolva, nem tudom hogy az általad linkelt videóban ott az advanced menüben be volt e kapcsolva valami. De ha jól láttam akkor nálam több minden magasabbra volt állítva a graphics menüben mint a videóban amit linkeltél.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #11867 üzenetére
Köszi. Akkor szerintem egy 4790K lesz belőle.
-
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #11865 üzenetére
Sajnos sikerült egy sima 4690-et venni, egy Z97-es alaplapban van benne 32GB ram, és egy Strix GTX970 mellett, nem tudom érne-e annyit hogy 4790K, minthogy kicserélném K-ra a procim.
-
Dogt
csendes tag
Hyperthread hiányának oka lehet egyedül hogy nem hajtja ki, nem? Két szorzózár mentes 4690K és 4790K között csak fizikai magokra vetítve nincs akkora különbség, hogy a 4790K javára épp kihozza még a 980Ti 100%-os teljesítményét a 4690K meg épp nem..Húzás nélkül, turboboostal.Tudom, hogy a kolléga szorzózáras példány mellett tette fel a kérdését.
Épp melóban vagyok, most nem nézek utána de biztos vannak tesztek 4690 + 980Ti hajtással.
-
törölt tag
Szerintetek egy i5 4690 elboldogulna egy 980Ti-vel?
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Areturus #11789 üzenetére
Elvileg 1,27V letudsz adni a ref GTX980 Ti kártyának is, személy szerint nem tudom mi értelme lehet, mert tapasztalataim alapján 1,200V mellett már kimutatja a kártya a foga fehérjét, a plussz +0,070V sokat nem gyorsul, nem tudom lényegesen tovább húzni csak brutál hőt termel majd neked.
Amúgy az 1,27V nem tesz kárt már a kártyában? Szerintetek?
-
abéla
senior tag
válasz
akoska07 #11813 üzenetére
Hello, nálam akad egy ilyen EVGA.
Ettől a gyári 50(55?) fokig álló hűtőtől fáztam kicsit így saját venti-profilt nyomtam neki (meg próbálom a 65 / 75 fokos droppot lehetőségek szerint elkerülni).Szóval most egy ilyet állítotam:
C° fan speed% rpm
35 eddig 0
50 35 1200
75 65 2200
90 100 ?Így heaven alatt 72-73, közepesen jó/rossz házhuzatban, környT:23C°.
Ha felnyomom 65C+ -nál üvőltősre(60-70%) 70 fokig megy kb.
Ház egy zalman r1, fektetve, ventik elől 12+14(pwm), hátul 12+9(pwm- ez a vga/táp között fujja ki a meleget).Összességében nem a leghidegebb típus, de szerintem az egyik legjobban megtervezett kártya. Pl.: hátlap nem csak dísz, vannak thermal padok, hőcsövek+azok elrendezése, ventik minőségiek, ilyesmik.
-
Maotun
őstag
válasz
ForRedGlory #11831 üzenetére
Nálam dell s 2716DG-t váltott g sync 144mhz rendben volt játékra vállalható másra nem de ez az új predátor nagyon ott van 165mhz ips szinek rendben .....váááááóóóóóóóóóó
ha nagyobb kell olyan is van de ide sli kell már szerintem
[link]
Monitort csak náluk érdemes venni! -
Modst3R
senior tag
-
rambustibi
őstag
válasz
Sebestyen01 #11817 üzenetére
Máté Péter: Ez majdnem szerelem volt
-
törölt tag
[ Módosította: Racecam ]
-
válasz
brumi1024 #11814 üzenetére
Sztem sem melegedne nálam.
Ventit pedig be lehet állítani a fülnek tetszően gondolom.Azon is gondolkoztam dobok rá egy vizes blokkot,szvsz nem zavarná az a csatlakozó a kártya végén.
A Palit biztos,hogy csendes hűvös.
A lightning-ot csak a vr edition miatt cserélem,ha cserélem.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #11811 üzenetére
Bombi tehet róla. Ő linkelte a màrkàt.
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #11809 üzenetére
Holnap vagy hozza a sárga vagy agyonütöm.
Csak miattad drága tezsvírem. -
törölt tag
válasz
ScomComputer #11802 üzenetére
Kinain?
Kici occo gyorsz..
-
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #11805 üzenetére
köszi nem, de titok h mire!
-
Modst3R
senior tag
válasz
Sebestyen01 #11803 üzenetére
ja akkor már elkelt, nem szóltam. classi csak úgy eladó pascal elött még ki akarok proszálni más modellt is!
ha máshogy veszed akk már értem
-
Modst3R
senior tag
válasz
ScomComputer #11799 üzenetére
Sztem elöbb aprón körbe nézhettél volna. Xtreme változat is van aprón de még classi is. Dual bios azért azért nem rossz dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest