-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
Köszi a kimerítő válszod a rengeteg infóval.
Rákerestem nálunk az arctic 3 100-115€ ba kerül.
A 2 es csak 60€.
Szerintem ezt most inkább kihagynám,egyszerűen nem éri már meg szerintem ez a vga a plussz befektetett 100€-ot....
Akkor inkább eladom a közeljövőben hisz ahogy elnézem olyan 320-350€ még lazán kapok érte.
Aztán inkább váltok 1070-80 ra amik azért nem melegednek ennyire szerintem... -
slloyd
senior tag
Hello,
Milyen kompakt vizet tettél rá ?
Tavaly még egy Titan x msi-t hajtottam evga kompakt vízzel.
A kérdésem pontosabban az lenne,hohy speckós vga kompakt víz kell rá vagy valamilyen cpu-ra tervezett is megteszi bizonyos (utólagosan vásárolt) felfogatókerettel?
Valamint mi lesz a vrm/ram hűtéssel?...
Ugyan is a Tx em-en annó csak a burkolatot meg a gpu hűtőlamellákat kellett leszerelnem a többi maradt a mókuskerékkel egyetemben kompakt vizezéskor... -
VTom
veterán
Az FTW is melegedett, nekem az volt. A gyári ventiprofil 82-83 fokig engedte, de custom profillal 74-75 fokon lehetett tartani, viszont úgy megjött a hangja is.
A két slotos borda és a 2x92mm venti kevés a 250-275 wattos fogyasztáshoz, csendesen nem tudja végezni a dolgát a hűtő.
Viszont alapfeszen vitte az 1500MHz-et, és fülessel játszom, szóval olyan nagyon nem stresszeltem ezenBitang erős kártyák ezek, és ha valaki néma csendben szeretné használni, annak vizezni kell sajnos, amit viszont garivesztés nélkül megtehet (EVGA-ról beszélgetünk).
-
abéla
senior tag
Miután az órajel csökkentés nem járt eredménnyel, drivert frissítettem és az megoldotta a problémát (legalábbis ~20 óra játékidő alatt nem jött elő) és nem is jelentkezett -szerencsére- semmi más egyéb új-driver-nyűg. Clear/custom install volt + NV exp., HD audio-t nem raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest