- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Én sem benchre értettem elsősorban. De az mutatja meg a leggyorsabban, mennyi pénzed áll kihasználatlanul benne ;p Persze ha elégedett vagy vele, nincs probléma. Ha kevés lesz az FPS, csak procit kell tápolnod ;p
akkójóva
Miből gondolod, hogy használtat küldtek? Én emiatt inkább szólnék, mintsem a többezer FPSnél jelentkező cicergésért. Normál üzemben, játék alatt, 60FPS/VSyncOn hallasz valamit? Az a lényeg.. -
daveoff
veterán
+200Mhz kicsit durva elsőre, szerintem próbálkozz +150-el. Nálam a boost 2.0 még négy 13mhz-es lépcsőt emel az órajelen, azaz durván 50Mhz-et, nem tudom nálad hogy lett az 1455Mhz-ből 1583Mhz...
Nem is csoda, hogy ennyin kifagyott....
Nálam ilyen beállítás mellett max 1500Mhz a boost
-
daveoff
veterán
Egyszerűbb, ha egyből a BF4-el teszteled, ezekkel a szintetikus tesztekkel nagyon nehéz megtalálni a stabil órajelet, szerintem nem is lehet. Végül is annyit megtehetsz, hogy adsz neki mondjuk +100-150Mhz-et(jól mennek a STRIX-ek, 1400-1500mhz körül tuti megy), és megnézed Valley alatt mit csinál, ha nem szemetel, akkor mehet a játék, ott úgyis kiderül ha nem stabil. Ha így találsz egy stabil órajelet, utána mehet a 20Mhz-es játék.
-
-
Zoo123
senior tag
"Ezt sose értettem, kihajtja, nem hajtja rendesen?
Konkrétan, mennyivel lenne gyorsabb pl.: egy i7-3770-el?"Átlag fps-ben minimálisan, viszont a min fps már érezhetően.
A 3,8 GHz-en járatott első generációs i5 és i7 még elég lehet, bár én lecseréltem az i7 930-at i7 4790k-ra, de azon kívül hogy talán kicsivel simábban fut a Crysis 3 és feleannyit fogyaszt nem vettem észre változást, csak azt hogy ku..a sokba került. Mondjuk én multi GPU-ban gondolkodom ahhoz viszont kell az erő.Ha cserél gépet NE vegyen 4790, vagy 4790k-t nem éri meg a 20-30 ezer forint felárat egy 4690k-hoz képest, a 4,4GHz-et meg az is viszi értelmes feszültséggel...
-
Asbee
veterán
Pedig jobb ha tuningolod a cpu-t, kelleni fog. 78-80 fok az sok alapban hevaen alatt. Nem feltétlen maga a 80 fok miatt, hanem alapban 80 fokon már nem boostol annyira illetve az asus hűtése többet tud. Rosszul szellőző házban 65-70 fok lenne a normális.
A táp nem szív semmit befelé a házba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest