- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Pont aktuális ez nálam. Kár győzködni, amíg nem látja úgysem hiszi el. A P2314h monitorom feltoltam 75Hz-re és már ott is szépen érezni.
Amúgy ez sem ide tartozik, de nem tud valaki valami jó memória órajel időzítés összehasonlító tesztet, valami komolyabb vga-val? Pont aktuális a ram csere de nem tudom megéri-e a felárat komolyabbak.
-
ALLAT001
senior tag
De a shuttering csak 60fps alatt jelentkezik, 60 alatt nem
Ergo ilyen esetben csak annyi értelme van a GSyncnek, hogy ha magasabb frissitési rátájú monitorod van ÉS a gép nem tudja azt stabilan hozni fps-ben, akkor sincs shuttering.
Viszont ha van egy 980 SLI-d, ami tudja a 144fps-t, akkor elvileg zsír ugyanazt látod GSync és VSync alatt is
Az pedig megint kérdéses számomra, hogy látszik-e a különbség a 60 és a 144 fps között?
-
rambustibi
őstag
v-sync
idézet: "quest"-től:"A lényeg tényleg ebben rejlik: a monitor képfrissítése fölé nem megy egy játékban az fps. Ezt játékon belül, vagy segédprogramban lehet ki/bekapcsolni. De ami nagyon lényeges: ha a kártyád tényleges sebességét akarod méregetni (pl. 3dmark), akkor ki kell kapcsolni, ha meg játszol, akkor be kell, mert a képfrissítésnél nagyobb fps-t úgysem tud kirajzolni a monitor, ha mégis fölé megy, ez azt fogja eredményezni, hogy a kép alja meg teteje elcsúszik. Üdv."
-
ÁdiBá
veterán
-
bombibmw
veterán
Nálam csak az FC4 lagol,az is csak a patch óta.
Most vettem fel a Cry3 videót,1430/7300-on mentek a kártyák.
Egy árva lag nem volt,györörűen fut a játék 80-90fps-el teljesen kimaxolva minden.
Te tudod.
Azért Te könnyebb helyzetben vagy,mit én,mert 1db 980 elég mindenre,de 1db 970 nem mindig.
Igaz,én nem tervezem az eladást.(#11928) daveoff:
Na,ezt még nem tudom,hogyan kell.
Kérnék segítséget!
Annyit tudok,hogy RTSS-el,de mit kell engedélyeznem? -
bombibmw
veterán
Nekem meg lagol.
Eddig semmi ilyesmi nem volt.
Faxa lett megint a frissítés.Más:
Vennék fel Crysis 3 videót,illetve már vettem is fel,de Shadowplay-el a felvételben nem látszik az fps kiíratás,csak game közben.
Ha meg fraps-el íratom ki az fps-t,nem látszanak az AB adatok ingame.
Megoldás esetleg? -
HSM
félisten
Maximálisan egyetértünk.
Szerintem is ha leginkább csak játszol a gépen, akkor a lehető legjobb egy ilyen gyors TN monitor.
A Dell P2414H IPS-em én is kicsit moddoltam, így azért ha nem is 144, de legalább 72hz-en működik, már az is érezhető előrelépés a 60-hoz képest, tehát abszolút képben vagyok, játszani milyen hasznos egy 144hz képes megjelenítő. -
daveoff
veterán
Nem is csak játszol, 3dmarkolsz is....
Viccen kívül, én is kipróbálnék már egy 120, vagy 144hz-es monitort. A színmélység engem különösebben nem érdekel, a betekintési szög inkább zavarna, de szerintem azt is meg tudnám szokni. Csak most nekem nem fér bele egy g-sync monitor....
-
SSJPeter
őstag
Már előre elnézést kérek a tudatlanságomért, de meg szeretném kérdezni, hogy ezeket a monitorokat hogyan lehet a VGA-hoz kapcsolni, mert úgy nézem, hogy nincs rajta se DVI se HDMI, csak egy ún. "Display Port Input"?
Azt hiszem a következő hardveres upgradem egy ilyen Gsync-es monitor lesz, mert felkeltette az érdeklődésemet...és amúgy is az enyém már vagy 5 éves...
Elárulnád kérlek (vagy valaki más), hogy hol lehet ennek a témának jobban utánaolvasni?
(#11696) Asbee:
Amúgy nagyon jól néz ki, az az új EVGA kártya.
Úgy látszik, hogy ezúttal odafigyeltek mindenre, nekem nagyon bejön.Ja és persze én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
ÁdiBá
veterán
Maga a játékélményt lehet vele elcsapni szerintem egy gyengébb minőségű TN panelos monitorral.
Ugyan olyan fontos egy jó IPS monitor kiválasztása mint egy grafikai gyorsító.
Nálam jelenleg 3 kijelző van itt, 32'' LED TV, 42'' FUllHD 500Hz Led3D TV, és a mostani DELL u27 IPS monitorom.
Hát, amit a monitoron látok színek meg se közelítik a TV színeit... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Viszont én még mindig nem személyeskedek...én nem mondtam,hogy az a jó ami nekem van,én azt mondtam,hogy az SLI-hez biztosan 1440p-s monitort vettem volna... ÉN...Nem mondtam hogy TE is azt vegyél... sőt írtam is mindenki azt vesz amit akar,azt azért csendben megjegyzem,hogy nem ugyanaz a panel van a két monitorban.Igen fel tudtam fogni hogy nem fér el nagyobb monitor,meg hogy nem buksz rajta.Ettöl még nem értem miért kellene mást gondolnom...miért kellene bólogatnom mint egy birka,hogy igen h1mpi,1080p-re a 980SLi a legjobb...
Jó lenne ha nem találnál ki magadnak,meghagynád nekem a jogot hogy véleményem legyen,mint ahogy én azt teszem veled is... -
-
HSM
félisten
Oké. Nyújtózkodni pl. nem szoktál néha, vagy néha "pozíciót váltani"? Én utáltam, hogy kb. akárhányszor megmozdultam, mindig más színárnyalatban köszönt rám vissza a TN monitorom ugyanaz a kép... Persze, mindig "szemből" néztem én is, de nem mindig pontosan ugyanonnan, és ettől a falra másztam.
Mondjuk az tuti, csak játszani ezek ma a legjobb monitorok a gyorsaságuk okán.
Ja, igen, az ULMB módot is feltétlen próbáld ki, nekem látatlanban sokkal jobban bejön, mint a G-sync.
Persze, nyilván kinek mi jön be jobban, a G-syncnek is megvannak a maga előnyei, szó se róla.
-
ALLAT001
senior tag
-
törölt tag
Nálam be se jöhet a dolgozó szobámba.
Egyszer megjegyezte, hogy milyen szépen világít a gèp.
Ha kérdezi tőletek az asszony mondjátok neki, hogy egy kicsi huszas volt az egész. Ha azt válaszolja ezért elhagy akkor azt kell neki mondani annyi nyílászáró van. Bármelyiken mehetsz!
-
csibuka85
őstag
Ok koszi Balazs meglesz meg persze. Ezt a kartyat kellett volna vennem elsore. Annyit megy jatekokban a kartya mint a 2 db 970. Koszi hogy felajanlottad. Ezt a corsair tapot hardverkerbe vettem , szerintetek beszamolnak egy Corsair Ax860i be ? Sajnos 2013 julius vegen vettem.
-
ALLAT001
senior tag
Elvi kérdés volt
Gyerekek, ezt nem hiszem el
Max hőfokot beállítottam 89 fokra, GPU-t defaultra (próbáltam underlockolva is, de semmi különbség nem volt) így venti felment 84%-ra és a hőfok 85-re.....
De most jön a csattanó
mivel eddig fektetve volt a gépház szerelés miatt, fogtam és megfordítottam rendes, álló helyzetbe. Közben ment a FC4 és a hőfok mérés. Kártya hőfoka 20 fokot (!!) esett és most 59%-on megy a venti
Tényleg hihetetlen! Nem, nem mértem rosszul, ezek tények.... valami feszültség feloldódott a kártyában és egyből jól működik - major WTF
-
ALLAT001
senior tag
Leírom miért ezt vettem: a rövid NYÁK-osra a gyártó 400W-os tápot ajánl, a hosszúhoz 550W-osat. A fórumon is mindenki az XXL-es tápokat ajánl, mert azt hiszik máskép el se indulna a gép
Engem is lehurrogtak h hogyan gondolom h egy ilyen konfig menni fog 450W-al
.... ezek után meg kellett vennem a kisebb tápot és a spcéi high-end kártyát hozzá
Az már csak hab a tortán h 10k volt a procim (Ebay rulz), 10k a lap és ugyanúgy tudok vele fullHD ultrán játszani 60-as VSyncel, mint aki ráköltött még 100 rongyot
Már ez a tudot megéri h ilyen rendszerem vana kártya melegedése meg átmeneti probléma, valahogy meg fogom oldani. Már gondolkozok mekkora bordát lehetne ráesztergálni a hátuljára
-
ALLAT001
senior tag
Engem az érdekelne, hogy másnál mennyire stabil a kártya 80 fokon.... Alien Isolation alatt 70 környékére melegszik csak és nincs semmi fagyás, FC4 alatt végig 80-on van és 1 óra után fagy. Azt nem tudom h a kártya vagy a játék a ludas érte.
Core még ok h bírja a meleget, de RAM-ok?
(Elég bénán van ez így megoldva, mert ez gyakorlatilag memória fűtésként, nem pedig hűtésként funkcionál. Az lenne a jó ha a borda nem érne a RAM-okhoz, de elég levegőt kapnának. Hátoldalon is ez van....) Amúgy nemtom ki tervezte ennek a rövid NYÁK-os kártyának a hűtését, de őt is tökön kéne rúgni. A ventillátor ráfúj a kártyára, úgy hogy nincs hátul, csak a gép belseje felé kivezetés
lol?
-
blu79
addikt
most olvasom amit írtál, hogy 1db 980-on beesett 55-re is, én mikor elöszőr kipróbáltam az FC4 -et , vga tuning nélkül akkor esett be néha 57 körülire, elöszőr kicsit meglepett hogy be tud esni annyira is , de most a napokban még tesztelgetem és jobban bejárom a pályát( bár így is elég sok helyen voltam)
-
eldarin
tag
Nem baj, aznap amikor vissza vittem a kártyát vissza kaptam annak a rendelésnek az árát és mentem is venni az Aquahoz egy másikat, ami hálaisten tökéletes még menükben sem cicereg *lekopog*.
Úgy is van időm munkahelyen ezt intézni szóval szívesen emailezgetek, ha lesz még 2 kuponommax eladom őket...
-
csibuka85
őstag
Az teljesen jo , nekem a gtx 970 sli felso kartyaja 80 fokos volt az also meg 60 fokos de ez ugy hogy a ketto kozott ott volt egy hangkartya is. Szerinted erdemes varni januarig ? Hatha lesz valami kartya . Ugyertem a Gtx 980TI vagy valami hasonlo. Szerinted ha beraknek a haz oldalaba 2 db 14 cm es ventit vagy 1 db 20 ast az valamit szamitana ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest