- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz
#97716736 #29323 üzenetére
The latest GeForce Game Ready driver, release 355.82 WHQL, ensures you'll have the best possible gaming experience for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain and Mad Max.
Szóval új játékokhoz optimalizálva.
Ki kell próbálni.Sajna nekem csak egy 980-am van.Nem tudok nyilatkozni.
-
bombibmw
veterán
válasz
#97716736 #28861 üzenetére
Persze.
A 3770k egy nagyon bitang proci, simán jó bármilyen kártyához.
Azt így nem lehet megmondani, hogy milyen órajel kell a teljes kihajtáshoz, de egy 4,4-4,5GHz mindenhova elég szvsz.szallasi007:
Nem azt írtam, hogy nem elég.
Vannak olyan játékok és azokon belüli helyzetek, ahol procilimited lesz és akkor lag, fps visszaesés fog jelentkezni.
Egy 4790k simán jó például, mivel 4,4GHz a turbo órajele és gyakorlatilag kihajt minden kártyát.
Vagy i5 és tuning, vagy i7, én azt mondom és azzal el lehet lenni évekig is akár, tehát nem kell állandóan fejlesztgetni. -
snecy20
nagyúr
válasz
#97716736 #28385 üzenetére
Nálam a memóriák nem bírnak 4100-at mint nálad, csak 3900-at. Proci is alapon ment. És hogy tovább tetézzem, a DDR4-eim késleltetése is elég rettenet.
Amúgy lehet sok oka, rendszer és rendszer között is elég sok különbség van, de lehet hogy szimplán a kártyád jobb, nem tudom. -
TTomax
félisten
válasz
#97716736 #28138 üzenetére
Az azért van,mert hibázik a "te beállított órajeleden" a vga,arról te csak gondolod hogy stabil,de a valóságban nem az,szépen levágja az órajelet low3D-re pstate-re és abból bizony csak akkor áll vissza ismét ha újraindítod a géped.Vegyél vissza az OCból és akkor stabil lesz.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
#97716736 #28097 üzenetére
Hol hallottad ezt? Pont az ellenkezője igaz, DX12-ben sokkal kevesebb memóriahasználattal meg lehet valósítani ugyan azt a rendelkezésre álló memóriamenedzsmenttel, amit eddig az API csinált pazarló módon. Konzolban extrém módokon 3-400 megákat esznek csak a játékok gyakran, míg PC-n jóval többet. A sávszél viszont erősebben fog számítani a cserélgetés miatt. Szerintem 970 200 GB/s körül még egész tűrhető, bár sokan szívószálnak csúfolják Furyhoz/Hawaii-hoz képest.
Amúgy Abu írta, a 970 memógondját a fejlesztőknek kell majd kezelni, de állítólag minimális kódtöbblet, Pár sor. Amíg lesznek 970-ek piacon dögivel, addig foglalkoznak vele a játékfejlesztők is valószínű. Természetesen lesznek biztos hanyag kóderek akik lesz.rják, és akkor sokadjára lassul a kód. Illetve, ha nem lesz már elég a sok async miatt a 200 GB/sec... Ha elterjednek a nagy sávszél kártyák akkor majd lesz változás.
-
marcusa
addikt
válasz
#97716736 #27985 üzenetére
Ugyan ezekkel az órajelekkel 78Fps-t kap a 980,ez 12fps, tehát 18% különbség, nem olyan sok, de ezért nem majdnem azonos
Az előbb hülyeséget írtam a 3394-gyel, hiszen alapon 3500, tehát a lényeg, hogy +394 MSI AB-ben...(#27984) Shodan
Most vettél egy új alaplapot, azt is betetted már? Ha nem, akkor az legyen a következő. -
snecy20
nagyúr
válasz
#97716736 #27966 üzenetére
Na most csak azért kérdezem, mert mondjuk fejemen a fejhallgató, a gépházban 6 ventilátor, illetve a 970-es 3-as Windforce ventijei is terhelésre beindulnak 80%-on... ilyen körülmények között nincs az a nyüszítés és csicsergés amit én észre tudnék venni a VGA felől.
-
Bandi79
aktív tag
válasz
#97716736 #27913 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok, elhiheted... Az tuti, hogy a GPU csendesebb és gyorsabb lesz, mint a ref HD 5850
Most, hogy itt a Skylake, majd Vér Istvánok telerakják Hardveraprót jó kis Z97 + 4690K kombókkal, max lecsapok egyre...#27914
Persze, 4440 sokkal gyorsabb mint a 750, nem is arra írtam, csak gondoltam, megemlítem, hogy nálam még extrémebb helyzet lesz tesztelve hamarosan
(#27916)
B tervként ott van a 3570K
-
h1mpi
félisten
válasz
#97716736 #27882 üzenetére
Általában 1.21-1.23 mV körül ad neki maxra. Ez teljesen jó érték. Ami sok, így léggel az az 1.3-1.4 mV, mert túlmelegszik a GPU.
A "high-end" tuning vga-knál kell vigyázni, mert ott simán tönkre teheted, nincs fesz korlátozás a saját szoftverében. eVGA Classified széria vagy Kingpin.
-
balint107
aktív tag
válasz
#97716736 #27873 üzenetére
De a lényeg az lenne, hogy a 155 mhz-es tuning semmit nem dob a hőfokon az alaphoz képest. Nekem ez a típus alapon is bemegy 70 fok fölé. Viszont hiába tuningolom, nem lesz melegebb. Ebben a gépházban a gigabyte GTX 970 G1 62 fok volt. A guru3d tesztben, ahol nem is volt házban a kari ott 60, így fölösleges a gépházra bármit is fogni. A GTA V nem az az igazi izzasztó játék. Crysis 3 inkább. A G1 GTA V alatt 56 fok volt, míg Crysis 3 alatt 62 fok. Az MSI GTA V alatt 68-70. Crysis 3 alatt 73 fok.
-
blu79
addikt
válasz
#97716736 #27837 üzenetére
Szia, nekem a wrc 4 laggolt mint állat, be kellett kapcsolnom az nV driverbe az Adaptive sync et és megszűnt, próbáld meg te is ezt és hátha eltűnik, ilyen erös cpu nál kizárt hogy az okozza, vagy ha mégis marad próbáld újratelepíteni a gamet , meg a drivert is újratelepítheted de elötte le kell pucolni ddu-val
-
Jack@l
veterán
válasz
#97716736 #27777 üzenetére
Azt nemtom, nekem is csak egy hét múlva lesz hasonló kártyám... Nem követtem mostanában a drivereket, 1-2 oldallal ezelőtt volt szó róla melyik jó.
Viszont fraps és minden olyan progi, ami osd-re irogat, okozott gondot win10 alatt.DDU-ban nagytakarítás amd-re, nvidia-ra, meg intelre is. Arra nyomj amelyik utána uijraindítást is kér.
-
válasz
#97716736 #27772 üzenetére
Szia!
Grat a kartyahoz, elegedett leszel vele.
Nem az uj vga a ludas, driver utkozes lehet, probald meg letakaritani a regi minden maradvanyat, ha nem megy, akkor friss rendszert kellene telepiteni. Nem lehet mikrolag sehol sem.
Driverben a legutolso elvileg megint jo, az sem mindenkinel, esetleg a 350.12-t tedd fel, az garantaltan hibatlan driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- Opel topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest