- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
valdimir2
tag
Üdv max 200 buttó ,ert ugye ha abból lejön a 60 akkro 140 ért van egy jó notim.amiket nézegettem eddig azok ha jól látammind max 128mb ig van a vaga nem tudom ilyennel menyire lehet pl játszani?Illetev magát a septron procit nem ismerem +3400 ja jól sejtem ezy ugy max 2000 mhz valós ságot takar??,
Mit tudnál nekem ajánlani ilyne árfekvésben?Megbizható gépet? -
dabadab
titán
''Valószínűleg azért veszik olyan sokan az Acert, abból is az alsóbb árkategóriás típusokat, mert aki alap dolgokra akrja használni, azoknak bőven megfelel.''
Szerintem meg azert, mert
1. az a legolcsobb (a FuSi olcso modelljeivel egyutt)
2. a legtobb ilyen gepet vasarlo meg soha nem hasznalt vmi normalisabb notebookot, igy nem is igazan tudja, hogy mibol marad ki
3. amugy is altalaban ez az elso notebookjuk -
ngabor2
nagyúr
az acer annyira xar? még nem találtam rá utalást, hogy miért. gyengébb anyagok? vagy trehány összeszerelés? vagy miben jelentkezik ez? vagy ez is csak urban legend?
sorban hallom, hogy hú, a hp és a lenovo milyen király, a FuSi egy kalap végtermék, az ASUS folyton elromlik, az Acer rossz... de ha konkrétumokat kérdezek, akkor hosszú mély hallgatás.
ha annyira rosszak lennének ezek a cuccok, akkor gyanítom, hogy nem venné mindenki itt is sorban az Asus notikat, vagy legalábbis tele lenne a topik rémtörténetekkel. a FuSi topik utolsó oldalán se találtam elrettentő példát, és nem volt elég 1 kezem az elégedett tulajok összeszámolására. -
Newlocal
aktív tag
-
Newlocal
aktív tag
Programozás, internetezés, zenehallgatás, word, excel, a lényeg hogy kb minden menjen rajta rendesen, meg ha esetleg cszni támad kedvem a haverokkal...
Nem hátrány az sem ha kb 1.5 órát legalább bir az akksija. Kicsit láma vagyok noti ugyben megrt még nem volt és ez lenne az első
Ha valakinek van valami 5lete, tippje azt szivesen venném. -
gurgo
tag
Az ingyenes oprendszernek akkor sem felel meg
..... Attól, hogy nem kell külön fizetni az XP-ért még nem ingyenes.
Azt szeretném kérdezni még, hogy mi a véleményetek, érdemes-e Albacomp gépet venni 2 év garival, vagy inkább a másik esélyes, egy Asus masina legyen, de még szóbajöhet egy HP is. (erre csak 1 év gart adnak; ha ezt venném, illik meghosszabbítani?)
És azt is ismét szeretném megkérdezni, vakmerőség-e látatlanul, futárral rendelni notit? -
gurgo
tag
Hát sajnos nem maximálisan
Mint írtam, a szempontjaim:
- kétmagos proci
- legalább 512mega ram, legyen bővíthető
- 80GB wincsi
- WXGA (egy kérdés, mint kezdőtől: miért kerülik ezt sokan?)
- minnél hosszabb üzemidő
- ingyenes oprendszer
Itt az ingyenes oprendszer alatt nem ''ajándékot'' értettem, hanem freedos, vagy linuxot. XP (főleg Home verzó) nem kell nekem, azt úgy sem fogom használni, épp ezért az ezzel szerelt gépek alapból kisenek -
fulcrum
tag
Tényleg nem ebbe a topicba való - így többet nem is hozom szóba - hogy miért ment tönkre... Egyszerűen csak itt készült szeretett hazánkban, IBM névre hallgatott, és csak rövid távon működtek, majd tönkre mentek. Adatmentéssel foglalkozó partnercégünktől volt olyan, amelyik azzal jött vissza, hogy hajszál volt benne...
Mindez persze nem reprezentatív felmérés, csak a 80gb-osokra volt igaz, de azok közül 70-80%-ra. Más méretben és ilyen gyártmányút többet nem vettünk... Többet nem hozom szóba... -
battisti
tag
Mit hol írtak?
- a hozzászólást a toshiba noti topikban... nem kell sok ész, hogy megtaláld, vissza kell törölni a topik id-ig, vagy beütni a keresőbe:
[link]
- a spéci windowst az összes toshi laptop kézikönyvében és a vhol a toshi honlapon is (de lehet, hogy csak a letölthető kézikönyvben). -
fulcrum
tag
Ok, ez nekem új info, de nagyon nem változtatja meg a helyzetet... Az egy év gar az egy év gar, a Mo-on összeszerelt készülékhez sem olcsóbb később az alkatrész, sem a javítás - mármint ha nem a gyárban dolgozol
- és én globálisan írtam mindezt, nem (csak) a lenovora, pl csak amikről még rendszeresen szó esik itt: toshiba, hp...
-
fulcrum
tag
Megint csak egy magánvélemény.... Inkább bevállalom, hogy két év alatt kétszer kicseréltetem a szervizben az asusom samsung íróját (a másikra nagyon kevés panaszt hallottam) ingyen, garanciába... minthogy esetleg tizenkét-három hónap múlva kidobhatom az egészet, vagy kifizethetem az eredeti összeg felét a szerviznek.... Persze nem minden 1 év garos hibásodik meg - ebbe ne kössetek bele - de ha te leszel a kivétel, akkor mérgelődni fogsz minimum...
És még valami: az asus minden modelljére 2 év gart ad, míg mások megkülönböztetik a fapadosait 1 év garral, a többit pedig 2 vagy 3 évvel!? Magyarázat: az olcsó modellt bérbe rakatják össze esetleg noname beszállítóval... Némelyik alkatrészen szerepel is, hogy nem a nagy név gyártotta, hanem ''csak'' neki gyártotta xy beszállító kínában...
(mindezt nem vitaindítónak szántam, csak a magánvéleményem...) -
urgehal
csendes tag
Erre gondolsz? :
[link]
Valóban ez a másik, amit néztem. Mondjuk a HP szimpatikusabb... márcsak az 1G ram miatt is. A Lenovoban lévő ujjlenyomatleolvaso mégsem létszükség
Amúgy ezeket vhol Szeged környékén meg lehet venni, vagy mindenképp rendelni kell v felutazni pestre?
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged