- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Érdekes jelenséget tapasztaltam: egyből visszaáll a sata native mode enabled-re. Már háromszor is megpróbáltam (először azt hittem, a változások elvetését választottam ki tévedésből, de nem). Esetleg valami egyéb beállításhoz is kapcsolódik ez a beállítás?
Szerk.: ehhh, csak nem vagyok szokva notikhoz, esetleg márkás gépekhez. Ha a ''gagyi'' Abit, Asus lapok bios-ában átállítok valamit, elég csak a bios-ból való kilépéskor elmentenem, nem kell F10. Itt igen. Na mindegy.
[Szerkesztve] -
BluEyes
őstag
Ez nyílt provokációóó!!! Azése válaszolok
Komolyra fordítva, így 1-2 óra pöcögtetés után azt mondom, hogy 120-ért (-60 SEX) remek ár/érték arányú gépecske a Thinkpad R51e. Az nx6310-em komoly bajban lenne, ha most kéne eldöntenem, melyiküket vegyem meg. Ha fenn lesz a win, futtatok pár tesztet, oszt utána beszámolok. -
BluEyes
őstag
Igy van, ez a bruttó akciós ár, sex még ebből jön vissza, tehát 59.990 lesz a vége.
Igazából ha magamnak venném, nem gondolkodnék, de mivel egy cimborám nagyfiának lesz, fokozott a felelősségem.
Valami negatívum jellemző ezekre a masinákra? Pöcökegér nem lesz gond, inkább típushibák, szervízháttér, bővíthetőség, kasztni strapabírása stb. érdekelne. -
ngabor2
nagyúr
aki nem a legfrissebb teszteket nézi, mit lát? pentium m vs. celeron m: 20-40% különbség. turion vs. sempron: 2-3% különbség. árban a sempron és a celeron kb. azonos. egy egyszerű osztás után kijön, hogy a sempi ár/teljesítmény aránya jobb, mint a cerkáé. legalábbis eddig így volt. ha ez alavetően megváltozott, akkor javítsatok ki.
sokaknak van egy adott összeg notivásárlásra. ezért a zséért a maximális teljesítményt szeretnék kapni, még azon az áron is, hogy 30 perccel kevesebb ideig megy akkuról a masina. nagyon sok dologtól függ a vásárlás. van, akinek tényleg elég annyi, hogy ''1.66GHz-es intel processzor'', és már meg is vette, akkor is, ha az a proc épp celeron.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged