- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fulcrum #2382 üzenetére
UP IBM R51e - Talán egy két METRo üzletben lehet kapni, de előtte érdeklődjétek meg, hogy hol, a központi ügyfélszámon: 40/50-90-50 csak vezetékesről hívható, a forgalom miatt nagyon sokáig tart míg felveszik(~ tíz perc is lehet) állítólag cikkszám alapján lehet tudakolni: IBM R51e cikkzáma METRO-ban: 5996409564951 Mi még sikeresen elkaptuk az utolsót a Szegediben, ott már bizti nincsen, már erről a notiról írok. Tetszik ez a Suse linux 9.3
Egyébként a kegyerét a CHS Hungary forgalmazza, ha minden kötél szakad oda meneküljetek.
Sok sikert!
-
guest666
aktív tag
válasz
fulcrum #2382 üzenetére
Hello, én megvettem Fehérváron 23-án ezt a gépet, volt még belőle akkor 2-3 darab, de írták hogy Kecskeméten meg Szegeden is volt, nem tudom hogy most van-e még.
Használgatom, de nem vagyok tőle elájulva. Személy szerint inkább a HP nx6310-est ajánlanám 145.000 volt szintén mult héten a fehérvári óceánban, még 29 db volt belőle, 1,7giga Cel 512Mb, 25ezer felárat simán megér.
Amúgy még a Metroban volt R50e P-M 1,7Ghz, 256Mb 108ezerért sulinetbende kiderült hogy csak a bemutató darab, azt meg már ki tudja hogy mennyire agyonvágták... szóval nem mertem bevállalni
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fulcrum #1729 üzenetére
van benne. attól függ, hogy neked mi a fontosabb: egy olyan noti, aminek az elromlási valószínűsége minimális, és ezért hajlandó vagy szinte irreális árat fizetni, vagy egy jó gép, amin fut az xp (és a vista is)? ha az előbbi, akkor érdemes venni, de akkor nem érdemes lecserélni az oprendszert, hisz épp az a lényege. ha az utóbbi, akkor vannak olcsóbb, legalább annyira minőségi alternatívái.
-
Blaise
veterán
válasz
fulcrum #1321 üzenetére
Ok rendben....nem véletlen hogy az IBM teljesen felhagyott a vinyógyártással, és ebben nem hinném hogy az összeszerelők a hibások (hanem pl az is, hogy lejárt a gyár adókedvezményes időszaka többek között)
Egyébként nem tudom miért féltek a nálunk összerakott cuccoktól...pontosan ismerem a teljes összeszerelési folyamatot, kizárólag tökéletes alkatrészekkel dolgoznak, az assy line-on összeszerelt gépek egy többszintű teszten futnak át, ergo már a gyárban rögtön kidől a gyári hibás darabok nagy része. De mielőtt bárki azt hinné, hogy a Lenovot reklámozom ezzerrel az téved...
A winchesterekről bővebben nem tudok nyilatkozni, ezekben szerencsére nem voltam érintett -
Blamazs
senior tag
válasz
fulcrum #1314 üzenetére
Off topic de leirom en is akkor: az hogy vmi ''made in hungary'' meg nem biztos hogy itt keszult. Ismert mobiltelefon gyar az orszagban. Az osszes keszulek ''made in hungary'' es kozben itt csak a dobozba kerul bele. Szoval nem biztos am hogy itt is raktak ossze azt a holmit. Ennek ellenere szerintem a magyar osszeszrelesu termekek semmivel sem rosszabbak mint a kinti tarsaik sot!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
fulcrum #1249 üzenetére
Szerintem nem szabad azzal kezdeni a vásárlást, hogy amint letelik az egy év rögtön tönkre fog menni ezért minimum két év kell.
Ha karban van tartva a gép akkor igencsak csökken az esély, hogy gallyra megy a cucc.
Ha meg hardverhiba lép fel, akkor az 99%-ban az egy év letelte előtt jelentkezik.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NBA és kosárlabda topic
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest