- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
fulcrum
tag
Sziasztok
Kari előtt írta valaki, hogy metroban IBM 119900,- sulinetben?! Valaki tud még ilyen szuperjó ajánlatot az utolsóelőttielőttielőtti napon? Majdnem minden megoldás érdekel (FuSi és Acer, illetve 3,0kg felettiek kivételével)... -
fulcrum
tag
Már egy hónapja böngészem a netet, ezt a fórumot is meg az ismert boltok lapjait is... Jól gondolom, hogy ha olcsó notit akarok sulinetben 2 vagy 3 év garival, akkor a legolcsóbb ASUS-t kell megvennem??
-
fulcrum
tag
Vili, hogy natív felbontásán kell használni, a gond annyi, hogy a noti ugye 1280*800 vagy 1024*768, az otthoni moncsim meg 20'' 1600*1200. Nos, okosak szerint a notik egy kategóriával tudnak nagyobb képet kirakni a külső vga-n, mint amin a saját monitoruk megy...
Ezek szerint nem fogom tudni használni hozzá a nagy monitoromat???
-
fulcrum
tag
SOS technikai segítség kellene:
1600*1200-as külső monitort szeretnék majd használni a notin, és ha lehet klónozni a képét, nem csak kiterjeszteni... Melyik fogja tudni: ATI X200 vs. Intel 940GM ????
(alap felbontásuk ugye 1280*800 illetve 1024*768) -
fulcrum
tag
.... meg esetleg olyan hely, ahová egyszer kell odamennem, és egyből megvan a hitelre vásárlás, ne keljen visszamennem később mindenféle papírokkal...
-
fulcrum
tag
Sziasztok
Valaki vett részletre laptopot? ''Főváros Bank'' milyen? Vagy tudtok mondani egészen baráti hitelkonstrukciót valahol? Gondolok itt arra, hogy kamatmentes részlet pl.... -
fulcrum
tag
Sziasztok
Fülest kaptam, hogy lesz hamarosan 12''-os pici asus u5f noti sulinetben. Ismeri valaki? Mit gondoltok róla, a pici notik is bírják úgy a strapát mint a nagyobbak? Jó lenne olyan véleménye, aki ilyen kicsit használ, használt. Thx -
fulcrum
tag
Sziasztok!
Kérdezte valaki, hogy lesz-e még új tipusú noti sulinetben. Igen, határozottan! Van több nagykerben is beadott módosítás a minisztérium asztalán, és mindenhol azt mondják, hogy 2-3 nap alatt el fogják bírálni. Viszont a nagykerek 15-ig adnak le rendeléseket a beszállítók felé. Így valószinüleg megjelenik még ezen a héten meg esetleg a következőn pár új tipus, aztán vége, raktárkészlet-kiárulás lesz már csak....Szóval aki még tököl szerintem húzzon bele! -
fulcrum
tag
Csak egy (elméleti) kérdés:
Ha valami véletlen csoda folytán a finishben hátralévő egy hónap alatt bekerülne a sulinetbe az apple, ti vennétek olyat? Ugye van a 13'' Apple MacBook, 14'' iBook, és a 15'' PowerBook G4 és MacBook Pro. Szóval a választékra lassan nincs panasz. Ami pedig érdekessé teszi őket, hogy a core duo procisokra tudtommal felmegy az xp is
Szóval mi a véleményetek? (csak azért ne írj, hogy drágábbak, mert azt mindenki tudja...) -
fulcrum
tag
Érdekes, mennyit tudjátok szívni egymás vérét szubjektív vélemények eltérősége végett...
Lécci a fórumot ne tegyétek ezzel unalmassáthx
-
fulcrum
tag
Egyértelműen sulinetesre gondoltam....
-
fulcrum
tag
Csak súgni tudok - egyelőre részletek nélkül - hogy az érdeklődésre tekintettel még vezetnek be új notebookokat a nagykereskedők év végéig.... Legalábbis asust biztos, ennek utánakérdeztem...
-
fulcrum
tag
Tényleg nem ebbe a topicba való - így többet nem is hozom szóba - hogy miért ment tönkre... Egyszerűen csak itt készült szeretett hazánkban, IBM névre hallgatott, és csak rövid távon működtek, majd tönkre mentek. Adatmentéssel foglalkozó partnercégünktől volt olyan, amelyik azzal jött vissza, hogy hajszál volt benne...
Mindez persze nem reprezentatív felmérés, csak a 80gb-osokra volt igaz, de azok közül 70-80%-ra. Más méretben és ilyen gyártmányút többet nem vettünk... Többet nem hozom szóba... -
fulcrum
tag
válasz
D4rkm4n #1305 üzenetére
Hogy milyen minőségben és sikerrel készülnek itthon dolgok, azt nem (csak) a gyárban dolgozva lehet kitapasztalni... Majd az idő megmondja, hogy sikerül a dolog. Látszólag az anno itthon összerakott IBM winyókkal sem volt semmi baj, mégis mindegyik ''made in hungary'' felíratú darab meghalt 2003-2004-re, egyetlen működő darabunk nincs a cégnél...
Ellenpélda is van: én nem becsülöm sokra a swiftet, egyszerűen hidegen hagy, míg német barátom büszkén állítja, hogy ilyen jó autója még nem volt, egyszerűen soha nem romlik el. Szokta is mutogatni a német forgalmi engedélyét, benne a tipus ''Magyar Suzuki Swift'' -
fulcrum
tag
[link]
Ismeri valaki ezt a videókártyát? ''ATI Radeon Xpress 1100 integrált 3D grafika, akár 128 MB osztott rendszermemóriával''Ezzel akár még játszani is lehetne? Merthogy a kijelzőnél gondolom azért van ennyire részletezve hogy mit tud, más meg úgysem figyeli a kijelző ilyen paramétereit... Szóval szerintetek mire képes ez a vga?
-
fulcrum
tag
-
fulcrum
tag
válasz
D4rkm4n #1250 üzenetére
Én sem azzal kezdem, hogy úgyis tönkre fog menni... csak mérlegelek. Írtam, hogy ez személyes véleményem, és akkor döntöttem a két év gari mellett, amikor láttam a szervizben az aránylag fiatal gépeket, amiket nem gazdaságos javítani, míg ugyanazt a dolgot gariban persze megcsinálnák... D4rkm4n, igazat adok neked, de a dolog akkor válik bosszantóvá, ha mondjuk a tiédről van szó, és az hal meg 1év gari után, hiába fordul elő statisztikailag ritkán
Akkor lehet, hogy eszedbe jut, volt két év garis is, amikor a tiédet vetted... De mégegyszer mondom, ne kössetek ebbe bele, mindenki maga mérlegeli, hogy mit vesz, mi neki a fontos, ez az én véleményem volt....
-
fulcrum
tag
Ok, ez nekem új info, de nagyon nem változtatja meg a helyzetet... Az egy év gar az egy év gar, a Mo-on összeszerelt készülékhez sem olcsóbb később az alkatrész, sem a javítás - mármint ha nem a gyárban dolgozol
- és én globálisan írtam mindezt, nem (csak) a lenovora, pl csak amikről még rendszeresen szó esik itt: toshiba, hp...
-
fulcrum
tag
Megint csak egy magánvélemény.... Inkább bevállalom, hogy két év alatt kétszer kicseréltetem a szervizben az asusom samsung íróját (a másikra nagyon kevés panaszt hallottam) ingyen, garanciába... minthogy esetleg tizenkét-három hónap múlva kidobhatom az egészet, vagy kifizethetem az eredeti összeg felét a szerviznek.... Persze nem minden 1 év garos hibásodik meg - ebbe ne kössetek bele - de ha te leszel a kivétel, akkor mérgelődni fogsz minimum...
És még valami: az asus minden modelljére 2 év gart ad, míg mások megkülönböztetik a fapadosait 1 év garral, a többit pedig 2 vagy 3 évvel!? Magyarázat: az olcsó modellt bérbe rakatják össze esetleg noname beszállítóval... Némelyik alkatrészen szerepel is, hogy nem a nagy név gyártotta, hanem ''csak'' neki gyártotta xy beszállító kínában...
(mindezt nem vitaindítónak szántam, csak a magánvéleményem...) -
fulcrum
tag
válasz
Kacsa601 #1239 üzenetére
Teljesen szubjektív, ki mit választ magának, kinek mi a fontos... Ha valaki teljesen tanácstalan, olvassa vissza a fórumot (pl ezt) pár hétre visszamenően - ne sajnálja rá az időt - az segít kicsit eligazodni, meg megfogalmazni, hogy ''milyet is akarjak venni''.... szvsz
No meg van jópár hely a fővárosban - talán vidéken is - ahol ha letelefonálod a készletet bizonyos notikat kézbe is vehetsz, megtapogathatsz, kipróbálhatsz. Van olyan hely, ahol az eladó olyan szívélyes, hogy a saját privátját is megmutatja (mármint a laptopját) és így kézbevéve is sok tapasztalathoz juthatsz, milyen a súlya, mennyire jó a tapintása, meglátszik-e rajta az első karcolás vagy sem, recseg-e a kezedben ha kihajtod a tft-t stb stb... A magánvéleményeket pedig itt visszaolvasva tényleg megtalálod
-
fulcrum
tag
Hali, a toshiba jó notikat (is) csinál, de vigyázz, egy év garival kockázatot is veszel ... Nem egy embert láttam notiszervizben könnyezni, mikor 13-15 hónapos gépét ki kellett dobni, mert a fizetős javítás nem volt gazdaságos, 80-110ezret is elkérnek egy alaplap cseréért.... Akkor már inkább az asus - ahogy fentebb is ajánlják - az 2 évet ad rá.
-
fulcrum
tag
-
fulcrum
tag
Bocsi, pár perc alatt megszünt/elfogyott/levették az IBM-et...
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Sulinetben ti mit ajánlanátok? Egy héten belül lenne jó megvenni...
1. Lenovo (IBM) R50e [link] 1év gar 192ezer
2. HP nx7400 [link] 1év gar 191ezer
3. HP nx6310 [link] 1év gar 226ezer
4. ASUS A3HF 5A036 [link] 2év gar !!!! 204ezer
A dilemmám, hogy csak az asust ismerem, anyagra az nem szokott széthullani, jó hogy 2év a gari, igazából semmi különleges nincs benne. Kinek milyen tapasztalata van a többi összerakottságával, szervizével kapcsolatban? Most hallottam egy storyt, valakinek 13 hónap után lett KO-s egy toshiba, lehetett kidobni, vagy rákölteni 110ezret javításra, holott mivel sulinetes még vagy két évig el sem adhatná...
Kösz a véleményeket előre is...
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest