- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn #1672 üzenetére
Van néhány cég, akik nagyok és anno lepaktáltak az Intellel, aki ezért fizetett nekik, hogy CSAK inteles cuccot adhatnak el... Pl ők is ilyenek, arról szó sincs, h az AMD szarabb. Lásd: pontennéla procinál az ellenfél a Pentium M 2000. És hogy mi az eredmény? kb 20%kal magasabb teljesitmény, mint az intel esetében; + utasitáskészlete is jobb, + 64 bites, ami a jövőre nézve eőnyös. + 3W fogyasztás-differencia... :S
-
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn #1663 üzenetére
Az ország területén ingyenes a kiszállitás a Pcland.hu-nál...
Szóval nyugodtan rendeld csak meg, és kedden már tlepithetsz is..Ott a gép 245ezer.
Haveromnak hétfőre viszik győrbe. 800 ft az utánvét dij, szerintem ez elenyésző.
Csak amit telefonon megbeszéltek időpontot, ahhoz számits még előtte negyed órát meg utána, mert én majdnem lecsusztam a szállitásról...
Egyébként csak ajánlani tudom. -
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn #1660 üzenetére
MSI M655X
Nekem tegnap óta van meg. Nagyon faja cucc, minden van benn, és 245ezer volt. Az ASUS-t mindenben veri, talán az egyetlen kivétel a kijelző. Na de az sem rossz, csak láttam már sokkal jobat is... Ennek ellenére nem bántam meg. NFS Caron hasit elég pengén, kár hogy a gép jobb oldalaakkor eléggé brutálisan melegszik...
Sis chip nem ajánlott... inkább az ati...
Ha érdekel még valami, nyugodtan irj
F -
válasz
Unkn0wn #1628 üzenetére
- a Turion gyorsabb, de többet fogyaszt(1600mhz -> 2000mhz)
- noteszben a CPU lesz a legkevésbé szük keresztmetszet, ha a ''rendeltetészszerü ahsználatot nézem
- sajnos az ASUS winyoja 4200RPM, ami nem a leggyorsabb, ACER-t nemtom
- ASUS akkuja 4800mAh, ACER-t nemtom
- az ASUSra 2 év nemzetközi gari van, s a márka hírneve is jobb, ami notebookban talán jogos
- Acert nemtom, de az ASUSon nincs oprencer
- Acert nemtom, de az ASUShoz jár notebooktáska és optikai egér
Szal, ha az ASUS design megfelel, akkor ezek alapján el tod dönteni - talán.
Én usanotebook.hu rol rendeltem, a megrendelő email elküldése utáni a 3. napon ott állt a futár a notebookkal, ez 996ft pluszba kerültSulinet papirok meg minden kitöltve, rendben. Ennyi kényelmet megért
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest