Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
ngabor2 #1275 üzenetére
Én is pont ezt a gépet nézegettem.. és meg is vettem volna... egyedüli gondom a VGA...
Az szerintem kicsi.. és sajnos nekem kell a valamire való VGA a munkához (is)
De nekem kifejezetten tetszik a ez a laptop.. (ár is meg minden + sulinet tehát ha minden igaz 60k visszaugrik...) -
djadji
senior tag
Kösz a linket..
Olyan céget nem tudtok amiben én mondom meg hogy mi legyen a laptopban? pl hagyják ki a fenéba a kártyaolvasót, cserébe rakjanak bele valami komolyabb VGA-t (mégpedig XYZ tipusút..)
VAgy ez nem megy a laptopoknál?
Mellesleg ezt simeritek? Averatec 2300 nekem nagyn tetszik amit írtak ról.. (pl 2 akkuhely van benne).. csakhát ennek is a VGAja.. csapnivaló.. ahogy nézem.. -
djadji
senior tag
És ilyneekt pl mint :
Intel Extreme Graphics 64 Mb
ezeket honnan a fenéből tudom megnézni hogy mit tudnak? minden van a neten.. csak konkrétum nincs... (vegyek 1et és megtudom hogy milyen??)
Bár gondolom ezek nem nagy durranások... -
djadji
senior tag
Hello!
Lapotop vásárláson töröm a fejem... de nem vagyok tisztában 1-2 dologgal..
pl : HA integrált VGA van benne akkor azt is jelenti hogy nem lehet később jobb VGAt beletenni? vagy (mint az asztali gépeknél ) van egy VGA slot, csak az üres?
2: Hány RAm slot van bennük? Írják pár helyen hogy 1x512, stb.. szval akkor ezekben van egy üres slot? Vagy egyáltaklán hol lehet ilyenekt megtudni? vagy veszek 1et és majd kiderül?
Az asztali gépeknél fel van tüntetve az alaplap tipus amiről megtalálok mindent a neten... dehát ezeknél semmi..
3: VGA-kkal hoyg állunk? milyen VGA az amit érdemes megvenni? Szrekesztek elég sok animációt és kell hozzá az ''erős'' VGA (nyilván nem kapok olyat mint az asztaliban a 6800GS 512 MB, de azért valami komolyabb kellene bele..)
utolsó :
ehhez mit szóltok:
http://acer.hu/acereuro/page4.do?sp=page3&dau22.oid=19045&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=10&CountryISOCtxParam=HU&LanguageISOCtxParam=hu&ctx3=-1&ctx4=Magyarorsz%E1g&crc=1072733754
512 RAM, 60 GB HDD, 3400 Sempron64 , és 1,5 óra működés akkuról (160.000)
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest