- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Az összerakást, és a felhasznált anyagokat(pl a ház), meg a terméktámogatást. Ezekben egyértelműen nem versenyezhet egy hp/ibm/dell trióból származó géppel.
Pl van olyan, akinek 2 hónap múlva pixelhibás lett a kijelzője, többen lecserélték stb(úgyértem rossz volt, és emiatt). Vajon miért van azt, h uazt a procit, vga-t ők sokkal olcsóbban adják? -
tkazmer
addikt
válasz
valdimir2 #2314 üzenetére
Lebeszélnélek a fusi amilokról, leginkább azok rossz minősége miatt. Szerintem inkább nézegess HP-kat, van most egy elég ledvező árú sorozatuk, hp 500-as néven fut, valamint ott a hp nx 7400, az is elég jó gép, és az biztos, hogy van sulinetre is. Ha találsz esetleg ennyiért thinkpad R50/51-et, azzal is jól járhatsz.
-
tkazmer
addikt
válasz
Darth Mumus #2302 üzenetére
Visszaolvasol, és megtudod....így elég nehéz akármit is mondani, hogy te se tudod, mit szeretnél...
A sulinet meg a brutto árból -60k, amennyiben 120k-ért, vagy annál többért vásárolsz... -
tkazmer
addikt
válasz
littlemole #2299 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az USB-s wifik többet fogyazstanak az integráltaknál, és kevésbé jók jelbefogás szempontjából is, mivel ott csak egy igen kicsi részen van antenna, az integrált meg végigfut a képernyő mentén..
-
tkazmer
addikt
válasz
Aprósólyom #2295 üzenetére
Szerintem a flashez jól jöhet az erősebb cpu, nekem volt már olyan, h a 3ghz-s P4-emet egy egész oldalas flash tartalom komolyan megterhelte...de hát persze, ehhez jobban értesz. Viszont megbízhatóságban kb uaz a szint, bár azért a thinkpad vmivel talán jobb..
Jah, használt subnotik nem jöhetnek szóba?
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Szerintem játékra ne notebookot vegyél, azok nem arra vannak kitalálva. Ennyiért jó asztalit kapsz, amin kiválóan tudsz játszani. Azonban ha mégis notebook kell, sztem akkor se ezt az acert vedd, mert elev az acer nem egy nagy márka, de ez azon belül is a rosszabbik sorozat. Ha nem akarsz a jobbik három, azaz a hp, ibm, dell közül választani, akkor még talán ott az asus, azok még talán nem olyan rossz gépek, az áruk nem sokkal magasabb az acereknél, és hasonló hardverrel vannak megáldva.
-
tkazmer
addikt
válasz
Overlocker #2240 üzenetére
5 év? A multkor még csak 3 volt....
-
tkazmer
addikt
válasz
Overlocker #2236 üzenetére
Az a helyzet, hogy annyira nem lenne jó vétel, mégpedig a márka miatt...jó az az ibm, szerintem mindenképpen olyat kéne venned...
-
tkazmer
addikt
válasz
BluEyes #2222 üzenetére
Ez még thinkpad minőségű cucc, azonban persze nem a legendás thinkpad T minősége, de azért ez is igen jó minőségű, a hasonló árban lévő notiknál jobb, talán a hp nx veszi fel vele a versenyt. A 120k gondolom a -60 után jött ki...
Mindenképpen szükséged lesz még bele +256mb ramra, hosszú akkus üzemidőre ne számíts a cel m miatt, ráaádsul az x200 is többet eszik vmivel mundjuk egy intel gma-nál.
Amúgy sztem azért elég jó cucc. -
tkazmer
addikt
Nem tudom, alapból én is otthonra vettem notit, hogy majd csak az asztalon használom. Ehhez képest azért ciplelgetem, és nagyon nem cak az asztalon használom, és ez mással is megtörténhet. És ha mégis szüksége lenne mobilitásra, vagy arra, hogy az ölében használja, jó lehet a pm. Sőt, ha esetleg 1x eladja, akkor is jobban hangzik a pentium m, mint a celeron m.
(#2159) birkuci
Az inspironban jó az a 3 év gari szemben a hp 1 évével egy kb hasonlóan jó gépben....
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest