- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Na véget ért a móka
-
Blaise
veterán
Lassan vége a topicnak
-
Blaise
veterán
válasz
valdimir2 #2333 üzenetére
Hát sulinetben nem sok gépet adnak 1 évnél több garival, csak az Asusokat. Garanciakiterjesztést úgy tudom, hogy lehet hozzá vásárolni később
Az órajel miatt ne aggódj, ez nem ugyanannyi mint az asztali gépeknél. A két magot igazából még kevés progi használja ki, de a jövő szempontjából érdemes ilyet venni. -
Blaise
veterán
válasz
HorvBalint #1705 üzenetére
Ebből 60.000 pénz visszajön
Igen, ennyiért ez megéri -
Blaise
veterán
válasz
ngabor2 #1677 üzenetére
Nemtudom, hogy tényleg annyira szar lenne, de ebben az árkategóriában ha már választani lehet, akkkor mindenképp érdemesebb azt, aminek az összeszerelési minősége ''kicsit'' jobb mint mondjuk az Acer, és jobb szervízháttere van.
Valószínűleg azért veszik olyan sokan az Acert, abból is az alsóbb árkategóriás típusokat, mert aki alap dolgokra akrja használni, azoknak bőven megfelel.
Egyébként én az Asus-t nem sorolom az ''alsó'' ketegóriába, szerintem nem rossz gépek, ráadásul 2 év gari is van rá.
mod: Még állítólag idén elérhető lesz sulinetben a Lenovo C200, amiben már Core 2 Duo proci van, és normál 15-ös monitor. Egyebekben hasonlít az N100-hoz...érdemes lehet azt megvárnod
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
válasz
Newlocal #1653 üzenetére
Hát 200k-ból nem tudom hogy van-e még ebből a típusból: Lenovo C100
Ebben rendes Pentium M proci van, ami szabályozza az órajelet. Egyértelműen a Pentium M és a Turion processzoros gépeknek a legjobb az akkuidőtartama...bár ha 200k a határ akkor abba még belefér a mobil Sempron is.
A fogyasztás nagyban függ a procitól, a videókártyától, a chipsettől, és persze attól hogy mire használod -
Blaise
veterán
válasz
SiPimester #1568 üzenetére
Hát tényleg jobb lenne mondjuk nem ezek kötül választani. A Via chipset nem túl erős jószág, ráadásul hiányzik róla sok minden (pl tv out)
A videókártyája jobb az Asusnak, de ezzel se fogsz tudni nagyon játszani az új dolgokkal. -
-
Blaise
veterán
Hát nézd meg mégegyszer az adatlapját, ezeknek megfelel:
- kétmagos proci
- legalább 512mega ram, legyen bővíthető
- 80GB wincsi
- WXGA (egy kérdés, mint kezdőtől: miért kerülik ezt sokan?)
- minnél hosszabb üzemidő
- ingyenes oprendszer
Ha neked nem szimpatikus, akkor másik gépet kell nézni pl HP -
Blaise
veterán
válasz
fulcrum #1321 üzenetére
Ok rendben....nem véletlen hogy az IBM teljesen felhagyott a vinyógyártással, és ebben nem hinném hogy az összeszerelők a hibások (hanem pl az is, hogy lejárt a gyár adókedvezményes időszaka többek között)
Egyébként nem tudom miért féltek a nálunk összerakott cuccoktól...pontosan ismerem a teljes összeszerelési folyamatot, kizárólag tökéletes alkatrészekkel dolgoznak, az assy line-on összeszerelt gépek egy többszintű teszten futnak át, ergo már a gyárban rögtön kidől a gyári hibás darabok nagy része. De mielőtt bárki azt hinné, hogy a Lenovot reklámozom ezzerrel az téved...
A winchesterekről bővebben nem tudok nyilatkozni, ezekben szerencsére nem voltam érintett -
Blaise
veterán
Szia !
Később a videókártyát nem cserélheted (ill néhány típusnál igen, de ezek ritkák)
A RAM slot mennyiségét általában a gyártó honlapján tudod megnézni, vagy e-mailben rákérdezni. Általában 2 slot szokott lenni, az külön jó ha az 512 egy slotban van, mivel később tudod bővíteni.
Ha hosszútávra szeretnéd munkagépnek venni, akkor nem érdemes Acert, hanem inkább valamilyen minőségibb darabot (pl Lenovo, néhány Asus, Dell, HP)
tömören ennyi -
Blaise
veterán
válasz
Kacsa601 #1239 üzenetére
A te döntésed mit veszel....
Mit értesz fapados lenovo alatt ? Kapsz hzzá opredszert előre feltelepített driverekkel, és egyéb gyártói segédprogramokkal, egygombos rendszerhelyreállítással. Ráadásul a c100-asban is van bluetooth...így már nem értem a fapados kifejezést. Asusoknak elég gyakran rendetlenkedik az optikai meghajtó.
A döntés a te kezedben -
Blaise
veterán
válasz
Kacsa601 #1228 üzenetére
Nem recseg, a minőség abban nyilvánul meg, hogy rendesen össze van rakva, ráadásul a környezeti hatásoknak ''valamennyire'' ellenálló anyagokból. Ha 200e pénzed van rá, akkor mindenképpen a C100-ast keresd, az is hasonló, ráadásul még az s-video is fontos ahogy említetted......játék szempontjából meg hasonló mindegyik.
-
Blaise
veterán
válasz
urgehal #1217 üzenetére
Igen, erre gondolok. Én ezt választanám ha lehetne (nem az ujjolvasó miatt
) Van benne bluetooth, Lenovo care szoftvertechnológia (egygombos rendszerhelyreállítás), gyárilag rajta van az XP meg egyéb hasznos progik stb...
Bizos van Szegeden is ilyen bolt, konkrét helyet sajna nem tudok mondani....de már elég gyér a készlet, úgyhogy akár érdemes felutazni Pestre is....márcsak a leellenőrzés miatt is
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged