- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Herbali
tag
válasz
valdimir2 #2314 üzenetére
Én speciel a Sempronosat választanám mert:
- Rendelkezik energiatakarékos üzemmóddal, így képes visszavenni az órajelét. Ezzel növelni tudja az akku üzemidőt. Ezt a Celeron nem tudja.
-800 MHz-es FSB-n megy. A Cel390 pedig 400MHz-en.
A Celeronban 1MB L2 cache van. Abban a Sempronban amit te írtál viszont csak 512 KiB. -
Herbali
tag
Tud valaki olyan oldalt ahol mobil processzorok teljesítményét lehet összehasonlítani? Esetleg aztali procikkal is.
-
Herbali
tag
válasz
Darth Mumus #2302 üzenetére
''Sulinet az -60 +áfa?''
Ezt a fajta felfogást se hallottam még. Mit nem lehet ezen a Sulineten érteni komolyan?
Visszaigényled tavasszal az adódból a gép árának az 50%-át (természetesen bruttó árának) , de max 60 ezer forintot! Nincs itt semmilyen áfa! -
Herbali
tag
Tegnap vettem egy ilyet: ASUS A6m Q035. Egy napot bírt!
A kijelző megadta magát. Annyira elhalványodott, hogy olyan mintha be sem lenne kapcsolva. Ha pedig az energiatakarékos funkciót akarom használni (hogy a proc orajele csökkenjen) akkor meg lefagy.
Egy ismerősöm vett egy ASUS A6Km-et kb másfél hónapja, de az sem bírt többet. Azon alaplapot kellet cserélni. -
Herbali
tag
Itt egy [link] a grafikus vezérlők teljesítményéről. Hátha valakit érdekel.
[Szerkesztve] -
Herbali
tag
Szerintetek ez a proci mobil Sempron? [link]
-
Herbali
tag
válasz
Zsolo007 #1959 üzenetére
Szia
Én felhívtam az usanotebook-ot és ott azt mondták, hogy hetente változtatja a minisztérium a termékkínálatot ahogy jönnek az újabb tipusok. De ezt előre nem tudják megmondani, hogy mik fognak fel vagy le kerülni a listára. Ma is hívtam őket és szintén ez volt a válasz. -
Herbali
tag
Ezen nem gondolkodott senki? [link]
Szerintem nem rossz gép ennyi pénzért. Mondjuk nekem nem is játékra kéne. Nekem inkább a hosszabb üzemidő a fontos. SpeedStep-es a proci, S-ATA winyó... -
Herbali
tag
Szerintem egy márka laptopjait ne a nyomtatói alapján ítéljük meg. Én már minden márkáról hallottam rosszat, szal ha ezt mind figyelembe venném akkor sose vennék laptopot, de még műszaki cikkeket sem.
Ruzsi3
''Barátok most vettek egy fujitsu-simenset egy napig volt hozzá szerencsém hát azt kell mondanom nem jó gép sőt .....én nem ajánlom senkinek
úgyan iylen a toshiba-is ''
Ez egy picit nevetséges így, hogy nem jó, meg az se jó. Mi alapján ítéled meg a márkát? Ránéztél? Vagy drágább volt mint a tied? Kifejthetdén bővebben is, hogy miért nem ajánlod! Egy gép alapján nem ajánlod az egyész márkát?!
Ez így csak általánosítás!
[Szerkesztve] -
Herbali
tag
Itt egy vga lista, hátha segít valakinek a döntésben
[link] -
Herbali
tag
Köszi a táblázatot! De hogy lehet az, hogy az intelnél ezen a táblázaton kívül sehol nem említik ezt a procit? Valami mostohagyerek ez? Vagy mi?
Holnap felhívom az üzletet és rákérdezek erre az XP-s dologra. Remélem nem kell megvenni hozzá. Durva volna. Ha már van xp-m akkor most lesz kettő?Úgy tuti nem veszem meg.
-
Herbali
tag
Usanotebook-ra felkerült ma a Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505. De a benne lévő processzort még az Intel weboldalán sem találom. Tudtok róla valamit?
[link]
[Szerkesztve] -
Herbali
tag
Szerintetek mennyire érdemes 64 bites rendszerben gondolkodni vásárlásnál? Mármint a jövőre gondolva. Hiszen ha nem tévedek 64 bites Win sincsen még magyarúl.
Ahogy elnézem nem sok lehetőség van még sulinetben.
Mert ugye ha jól tudom az Intel® Core™ Duo az még 32 bites? -
Herbali
tag
HI
Még mindíg notebook vásárlás előtt vagyok.
A dilemmám a következő:
Celeron M(FSB533MHz)-el Asus A6rp AP002
[link]
Vagy Pentium M(FSB400MHz)-el Fujitsu Siemens Amilo M1450g
[link]
Ez most 200 ezer a Korában.
Igazából az érdekelne, melyik lehet a gyorsabb. A Celeronnak nagyobb az FSB-je, de mégis csak Celeron. A grafikai teljesítmény nem szempont, szemben az akksi üzemidővel. A memória külömbség persze pótólható.
Vélemények?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest