- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
HackR
tag
válasz
dabadab #2177 üzenetére
Na azért hellóbeló ám!
200 alatt van rengeteg fajta noti ami nem melegszik és 2,8kg alatt van. HP500, HP6310, NX7400, FuSi Amilok/nem olyan rosszak ezek bár itt-ott rémhírek keringenek/, Acerek, Asusok, van választék bőven, nem kell feltétlen fél milláért gépet venni.
Személy szerint HP6310-est szemeltem ki 1024*768-as felbontás, wlan, Celeron proci, 950-es chipkészlet, 2,8kg, DVD író, Firewire, USB 2.0...minden földi jóval meg van áldva, ahogy nézegettem ha vigyáz rá az ember évekig gond nélkül kihúzza és az akksija is bír 4 órát! Ja meg szép is.
Általános feladatokra tökéletes, de akár Quake3, Flatout, Half-life, F.E.A.R és még 1 csomó játék tök simán akadásmentesen megy rajta...hétfőn veszek is 1-et, 179000Ft de ebből lejön 60 mert sulinetes
[Szerkesztve] -
Akcept
tag
válasz
dabadab #2133 üzenetére
A laptotpot 1024*768-ban, de ha rádugom a TFT-t, annak 1280*1024-et küldök, tehát natív felbontásban megy.
Ezt azért próbáltam ki magam is, mert ha elfogadható árban létezne sulinetben digitális kimenettel laptop, akkor az enyém ment volna a nejemnek (Dell Latitude), és esetleg magamnak vettem volna másikat. De az eredmény kiábrándító volt.
Szerk: Pontosabban arra is kíváncsi voltam, mit tud egy átlag laptop a vga kimeneten. (CRT-n néha használom, de az csak pár perc)
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
dabadab #1694 üzenetére
Kollegának igaza van,már én is kezdem unni...
Kb elbeszélünk egymás mellett, hogy miért, azt inkább nem részletezem.
Hogy kinek mi kell azt mindenki döntse el maga.
Csakhogy TE voltál az aki a vásárlási döntésemet megkérdőjelezte...
De ugorjunk!
VAIO-t meg ne izgulj, nem kell szervizbe cipelni. Meg a MAC-et sem... No nem mintha általában amúgy a notikat annyira szervizbe kellene cipelni... -
FefeeX
veterán
válasz
dabadab #1689 üzenetére
lol
havernak IBM notija van, másik haver meg teszter a hardwareOC-nél... Szal ne nézz madárnak. Azért mert neked az van... hm biztos akkor az lesz a legjobb...
Pocokegér meg szar szintén, eg ocsmány is. Én az ilyenekkl alpbol nem is foglalkozok... Ezért jó az usb egér. De ezek szerint TE nem tudod mi a frankó. Mikor aztállítod, hogy az asztali Logitech 10ezres billát odaveri a thinkpadSzerintem főleg a tied ver neki oda
Azon meg ne vitatkozzunk, kinek nagyobb a PC-s multja... szerintem... -
FefeeX
veterán
válasz
dabadab #1685 üzenetére
nos, azért hozz nekem egy olyan notit, aminek a billentyűit a logitehch asztalimhoz tudod hasonlítani... a tapipad meg mindegyiken rossz helyen van, nekem meg francér olyan hosszúak az ujjaim h rálógnak...
Szal sztem azért ennyire nem kellene elfogultnak lenni...kell a halálnak dupla áron IBM...
Akkor már tényleg VAIO-t vennék, ha fél millám lenne notira... és AZ MÁR KINÉZ VALAHOGY... -
Unkn0wn
csendes tag
válasz
dabadab #1659 üzenetére
Maradnék a laptopnál...
ASUS A6KM-Q157 et néztem ki de ezzel 2 bajom van:
512MB !!!333MHz!!! ram van benne? Ez nem túl ''rossz'' a többihez (533, 667) képest?
Meg a SIS chip.. vélemény?
De nem vagyok benne biztos hogy lehet sulinetre vásárolni ilyet! Csak egy helyen láttam sulineten belül, és nem tudom hol.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest