- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
dabadab #1694 üzenetére
Kollegának igaza van,már én is kezdem unni...
Kb elbeszélünk egymás mellett, hogy miért, azt inkább nem részletezem.
Hogy kinek mi kell azt mindenki döntse el maga.
Csakhogy TE voltál az aki a vásárlási döntésemet megkérdőjelezte...
De ugorjunk!
VAIO-t meg ne izgulj, nem kell szervizbe cipelni. Meg a MAC-et sem... No nem mintha általában amúgy a notikat annyira szervizbe kellene cipelni... -
FefeeX
veterán
válasz
dabadab #1689 üzenetére
lol
havernak IBM notija van, másik haver meg teszter a hardwareOC-nél... Szal ne nézz madárnak. Azért mert neked az van... hm biztos akkor az lesz a legjobb...
Pocokegér meg szar szintén, eg ocsmány is. Én az ilyenekkl alpbol nem is foglalkozok... Ezért jó az usb egér. De ezek szerint TE nem tudod mi a frankó. Mikor aztállítod, hogy az asztali Logitech 10ezres billát odaveri a thinkpadSzerintem főleg a tied ver neki oda
Azon meg ne vitatkozzunk, kinek nagyobb a PC-s multja... szerintem... -
FefeeX
veterán
válasz
dabadab #1685 üzenetére
nos, azért hozz nekem egy olyan notit, aminek a billentyűit a logitehch asztalimhoz tudod hasonlítani... a tapipad meg mindegyiken rossz helyen van, nekem meg francér olyan hosszúak az ujjaim h rálógnak...
Szal sztem azért ennyire nem kellene elfogultnak lenni...kell a halálnak dupla áron IBM...
Akkor már tényleg VAIO-t vennék, ha fél millám lenne notira... és AZ MÁR KINÉZ VALAHOGY... -
FefeeX
veterán
Nos... Sok legend... Nyilvánáltalábanazkirnak be ilyeneket, akiknek tönkremegy. Na most akor kezdjük azzal, hogy hányan vesznek fudzsicut. Szerintem a magyar piacon a fujinak van a legnagyobb részesedése, ezek után csodálkoznék, ha abbol lenne a legkevesebb hibás termék... Akksija élettartamával nincs probléma, ami gond vele: csak fujitsu factory windows használható hozzá. Szal ha neked van professionalod, az nem lesz neki jó. Ja és a driverek sem frissithetőek netről, csak fuji által kiadottakkal. Ezenkívül ami még előfordult: hólyagzódó kijelző 2 hónap után havernál, de 1 hten belül kicserélték.
Szóval kicsit ész nélkül megy a fikázás meg a felhuzás. HP és IBM hogy néznek már ki??? Mintha 486DX266-os notik lennének... Már ezért nem vennék olyat... Ha lenne retek sok kidobandó péénzem, inkább VAIO-t vennék.
Acer: egy másik haveromnak munkájából adódóansok notival volt már dolga. Most épp Acer-ja van, és eddig csak jót nyilatkozott, pedig már egy hónapja egvan neki...
ASUS: mivel ugye ebből is egyre töbet adnak el (a kategóriában ennek van a legszebb kijelzője...) ezért magas ebből a hibásak száma. Azért magas az áruk, mert az ASUS elég nagy cégkkel partner(pl. Pioneer), és a kijelzők is nagyon pengék benne...
Kicsit lemaradnak betük néha, most szokom a notibillenytűket.
DE általánosságban egyik mai gyártóról sem lehet elmondani, hogy kifejezetten szar termékeket gyárt. -
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn #1672 üzenetére
Van néhány cég, akik nagyok és anno lepaktáltak az Intellel, aki ezért fizetett nekik, hogy CSAK inteles cuccot adhatnak el... Pl ők is ilyenek, arról szó sincs, h az AMD szarabb. Lásd: pontennéla procinál az ellenfél a Pentium M 2000. És hogy mi az eredmény? kb 20%kal magasabb teljesitmény, mint az intel esetében; + utasitáskészlete is jobb, + 64 bites, ami a jövőre nézve eőnyös. + 3W fogyasztás-differencia... :S
-
FefeeX
veterán
Na már csak este leszek 10 után, vagy csak holnap... Akit érdekel, kereshet priviben is...
Ajánlom figyelmetekbe az msi fórumot: [link] -
FefeeX
veterán
válasz
milanscs #1665 üzenetére
A nem a legjobb az lyan szempontbol jött, hogy ASUS-t láttam tegnapelőtt, és annak sokkal élesebb a képe, viszont azonos áron sokkal, de sokkal gyérebb a felszereltsége.
Ami nem tetszett a kijelzőben: oldalra kb 45 fok, ahonnan még tökéletesen látni, bár messzebbről sem forditjaki a szineket, csak sötét. Meg fehéren meg világos szürkén látszik, hogy pixeles kicsit. De amugy szép képe van, Carbonnal is.
Szerintem nem kell megijedni,én is azért nem első pillanatban vettem meg mert olvastam itt ph-n h a kijelző nem túl jó. De ha nem vagy hiperérzékeny a kijelzőre, nem lesz vele problémád.) -
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn #1663 üzenetére
Az ország területén ingyenes a kiszállitás a Pcland.hu-nál...
Szóval nyugodtan rendeld csak meg, és kedden már tlepithetsz is..Ott a gép 245ezer.
Haveromnak hétfőre viszik győrbe. 800 ft az utánvét dij, szerintem ez elenyésző.
Csak amit telefonon megbeszéltek időpontot, ahhoz számits még előtte negyed órát meg utána, mert én majdnem lecsusztam a szállitásról...
Egyébként csak ajánlani tudom. -
FefeeX
veterán
válasz
Unkn0wn #1660 üzenetére
MSI M655X
Nekem tegnap óta van meg. Nagyon faja cucc, minden van benn, és 245ezer volt. Az ASUS-t mindenben veri, talán az egyetlen kivétel a kijelző. Na de az sem rossz, csak láttam már sokkal jobat is... Ennek ellenére nem bántam meg. NFS Caron hasit elég pengén, kár hogy a gép jobb oldalaakkor eléggé brutálisan melegszik...
Sis chip nem ajánlott... inkább az ati...
Ha érdekel még valami, nyugodtan irj
F -
FefeeX
veterán
Megválaszolgatom itt magamnak: Akinek nem fontos a tiszta szoftver a géphez, mert van neki Campus ingyé, mint nekem
teljesen jogtiszta, annak mindegy.
Játékra sokkal jobb az x1600, nem is fogyaszt sokkal többet, meg erősebb is. proci meg azon kivül h nem 2magos, viszont magasabb freki, dupla kess összesen...
És MSI, nem FS. és 2 év gari.
No de ki mit mond MSI-re? Ez már nem ''bizsu'', ahogy egy kollega mondta? -
FefeeX
veterán
Gyerekek, ez az MSI megabook naon faja. MSI MEGABOOK M655X-028HU ezt vegyem, vagy a fujitsu-t(1538)?
spec: MSI: 2ghz 64bit turion, 1gb ram, 100gb sata, x1600, 2év gari
FS: 1,6 ghz 64bit x2 turion, 1gb ram, 120gb sata. go7400, 1év gari
MSI-t mennyire ajánljátok? -
FefeeX
veterán
válasz
Angyal07 #1547 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem... Konkrét problémákat nem lehetne?
Mert szeretném minden oldalról látni a dolgokat... Az asztali gépem egyébként pont annyit tud amennyire szükségem van...
Mert hát minek is a jobb proci, video, ha minden tökéletesen fut, mint pl Carbon, WoW...
Jah és az asztalim sztem elég exkluzív...
Most az, hogy fujitsu, és nem Asus... Ez olyan, mint aki 5ezerrel drágában ASUS DVDírót vesz, mert az ASUS, nekem meg a gépemben ott csücsül(t) a PIONEER, ami ugyanaz. Technikailag ugyanaz...
Tehát én hibaszzalékokat, lehetőségeket szeretnék hallani. Szervizes voltam, mehetünk bele a témába erősen... -
FefeeX
veterán
Hali... Sokmindenről írtok... De van egy kiszemeltem: Fujitsu Siemens Amilo Pa1538
Nah most ez sulinettel 240 ezer...
Kérdés, hogy a fujikat egyesek miért szidják annyira...
Specifikációk: 120Gb SATA, 1GB DDR2 RAM, DVDRW, WLAN, AMD TURION X2 1,6, és GEFORCE 7400 GO
Na most ami fontos, hogy ennyiért ilyen videokarit meg ilyen felszerelt cuccot nem kap senki mást, és sulinetes... Azért a 7400al már lehet Carbonozni is... Az, hogy 2 órát bír az akksival, az egy másik dolog, ez szerintem elvíselhető... Akinek nem tetszik vesz még1 akksit...
De ellentapasztalatokat, ellenérzéseket várok...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest