- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Herbali #2307 üzenetére
Na de ha ő vállakozó...?
Komolyan: volt ilyen, nem is egy...
Számlázásnál odatolta a lebélyegzett papírfecnit hogy erre a cégre kéri a számlát...aztán látva a tágra nyílt szemeket a pult másik oldalán, büszkén vágta ki a rezet: így még az ÁFÁ-val is olcsóbb neki, mert majd a haver cége visszaigényli... -
Bejbi
csendes tag
válasz
Herbali #2093 üzenetére
És ez?
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/aspire_3103nlm_sulinet
A problémánm annyi, hogy kártyával fizetnék, és ez elég kevés helyen oldható meg... mármint helyben.
Ha esetleg erre is tudnátiok tippet, hogy mely boltokban lehetséges? Nem tudom a laptop.hu boltjaiban esetleg? vagy a notebook.hu üzleteiben? -
sazabi
aktív tag
válasz
Herbali #1968 üzenetére
visszaolvastam, de ugye ezek az akciók hamar lemennek, most meg még hamarabb le fognak mert kevesebb mint 1 hónapja van az embereknek a bvásárlásra..
kösz a választ traptor, néztem már a media markt honlapját, csak elsiklottam a felett hogy mi van abban a gépben ennyi pénzért -
germanh
senior tag
válasz
Herbali #1963 üzenetére
edigital-ról:
Asus A6M-Q048 notebook
# Processzor: AMD Mobile Sempron 3400+ (64 bit )
# Memória: 512 MB DDR2
# Merevlemez: 60GB
# Optikai meghajtó: DVD-RW Dual
# Videovezérlő: nVidia GeForce Go 6100
# Kiejlző: 15,4''WXGA Color Shine
# Hálózat: Wlan
# Tartozékok: táska, optikai egér
# Akkumulátor: 8 cellás lítium-ion
szerk.: tehát igen, mobile
+ sulinetnotebook-ról:[link]
eszerint is
[Szerkesztve] -
Madw
csendes tag
válasz
Herbali #1900 üzenetére
Hmmm, ezt az oldalt éppen nem találtam még meg, pedig már lassan megtanulok germánul, annyi olyan oldalon voltam. Külön jó, hogy fel van tüntetve, hogy milyen asztali videókariknak felel meg a mobil cucc. Nagyon jóó, köszönöm! Ezek szerint akkor Inteles gépbe kell beruháznom. Legyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest