- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Toshiba Pro L100: Ebben Celeron M proci van, a másikban pedig a fényévekkel jobb Core Duo. A plusz 20GB-os vinyókapacitás is a HP mellett szól.
Lenovo N100: kb. ugyanaz, mint az említett HP. Ami mellette szól: az egyetlen normális mo-i (IBM) szervíz és support. Van külön totyikja is, páran vettek ilyen gépet, érdemes beleolvasgatni, az eddigi tapasztalatok jók.
Viszont jó lenne ''élőben'' megnézd őket, sokat számít a személyes benyomás is a belső paramétereken túl. -
Shadowfax
addikt
Jó kis gép, nagyon lightosan játékra is jó, ezek futnak rajta: [link]
Ez az integrált videókártya (GMA950) már Vista Premium Ready, azaz a Vista Aero felülete is futni fog rajta.
A Toshibákból inkább a Tecra szériát szoktuk ajánlgatni, de mivel az sokak számára megfizethetetlen, ezért inkább a Satellite M széria, ami vállalható. -
Shadowfax
addikt
válasz
Bernardo20 #1027 üzenetére
Ráadásul XP Home-ot adnak hozzá az usanotisok, míg a laptopszalon Linuxot.
-
Shadowfax
addikt
A Sulinetnek már régóta nincs köze a tényleges sulibajáráshoz, BÁRKI igénybe veheti, nem kell, hogy diák legyen az illető... Bővebben: [link]
A Sulinet Expressz program keretében vásárolt számítástechnikai eszköz vételárának 50%-a, de évente legfeljebb 60.000 Ft visszaigényelhető a személyi jövedelemadóból.
Az adókedvezmény alapját és összegét a vételárat tartalmazó, a magánszemély nevére kiállított számla bizonyítja.
Az adójóváírás teljes egészében (60.000 Ft) csak éves 3.400.000 Ft jövedelemhatárig vehetõ igénybe.
2004. július 1-től az oktatási rendszerhez való kötődéstől függetlenül minden magyar magánszemély jogosult a program keretében vásárolt termékek utáni adó visszatérítésre (csak jövedelmi korlátozás van).
misike: 2006 (!) december 31-ig vehető igénybe a Sulinet Expressz!
[Szerkesztve] -
-
Shadowfax
addikt
Ahogy mondod, 50%, de legfeljebb 60e Ft.
A magánszemély az összevont adóalap adóját csökkentheti az adóévben általa számítógép, számítástechnikai eszköz megszerzésére (ide nem értve a lízing, a részletvétel, a bérlet vagy más hasonló szerződés keretében történő szerzést) fordított kiadás 50 százalékával, de legfeljebb évi 60 ezer forinttal.
A 30%-os engedmény a felnőttképzési dolgokhoz van. -
Shadowfax
addikt
Röviden és tömören:
Hosszabban: A Pentium M proci nagyságrendekkel jobb, mint a Sempron, az ASUS-ban feleannyi memória van, a SIS chipset és integrált VGA nem biztos, hogy a legjobb (bár az IBM-ben is a VGA elég halovány), illetve ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az IBM supportja és szervíze messze kiválóbb, mint az ASUS-é.
-
Shadowfax
addikt
Az Oktatási Minisztérium Sulinet Expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú társadalom elnevezésű programmal kapcsolatban – a Projekt Tanács egyetértése mellett – úgy döntött, hogy a 2005. november 1. napja helyett 2005. november 7. 24 óra 00 percig lehet a magánszemélyek részére a jelenlegi termékkör szerinti számítástechnikai eszközöket értékesíteni. Így tehát 2005. november 8-tól kizárólag asztali számítógép konfigurációkat és hordozható számítógépeket szerezhetnek meg a magánszemélyek a Sulinet Expressz III. Pályázaton nyertes Szállítóktól, illetve azok értékesítési közreműködőitől.
[link] -
Shadowfax
addikt
Én csak annyit írtam, hogy 250e alatt tökmindegy, milyen márkát veszel, mert ennyi pénzből ne számítson senki se csodákra.
Az IBM meg nem attól jó, hogy lehet dobálni (bár gondolom ezt Te se gondoltad komolyan), hanem mert megbízhatóbb, s ha mégis van vele gond, akkor a szervizháttere ezerszer jobb, mint más 'márkáké'.
De senkit nem beszélek le semmi jóról, mindenki döntsön saját belátása szerint. -
Shadowfax
addikt
válasz
--=Gefi=-- #183 üzenetére
Nem ezzel keverted össze véletlenül? [link]
Ötlet: hívd fel a bótot!412-04-08
-
Shadowfax
addikt
Nem, nem drága. Nagyon jó kis vétel.
De közben valamely fórumos kolléga felhívta a figyelmemet egy még jobb R50e-s sulinet ajánlatra: [link]
Ez egy IBM. Sokkal strapabíróbb, mint bármely más gép. Bár szerintem a Te ASUSod is megérte, csak legfeljebb jobban kell kímélni.
Mondjuk nekem a nagy álmom egy IBM T42-es, de az sohanap lesz sunyinetben. -
Shadowfax
addikt
Valóban elírták - végigböngészgettem az IBM oldalát, de csak az új Z sorozatban lesz 15'4'' TFT. (egészen pontosan a Z60m típus).
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
A Saturnban most van sulinetre IBM R50e.
15,4” TFT, Intel® Celeron® D 330 (1,4 GHz, 400 MHz FSB) processzor, 256 MB DDR RAM,
40 GB merevlemez, CD-RW/DVD ROM Combo drive, Intel Extreme Graphics 2 VGA, magyar nyelvű Microsoft Windows® XP Professional.
Mindez 199.990 Ft.
Az igazság az, hogy nem láttam még 15'4''-es TFT-t R50e típusban...Most valami újat tanultam, vagy elírták?
-
Shadowfax
addikt
válasz
szijartg #127 üzenetére
Tegnap voltam ott, s azt mondták, hogy kb 2 hét múlva kapnak készletet, de nem lehet tudni, mi lesz benne... Szal reménykedj!
Én is ezt a gépet néztem ki magamnak a Netről, de mikor közelről láttam, rájöttem, hogy a Glare Type nekem nem jön be...Szép-szép, de zavar, hogy tükröződik - mondjuk reggel a fésülködésnél nem lenne hátrány...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest