- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
freddyke
tag
Hi!
Nem szokott pixelhibás lenni, alapból akkor cserélhető, ha nem felel meg a gyártó által megadott pixelhiba szabványnak. Ha 3 napos pixelhiba garanciát kérsz, akkor azt úgy kellene megrendelni és egyedi árajánlatot kapsz rá. A bolt címét nem írhatom ide, csak annyit, hogy Pécs. Ha gondolod privátban elküldöm. A kiszállítás díja 1800-2000 Ft + ÁFA.
Üdv. -
Zanik
addikt
Szerintem semmi gond nincs az Asus LCD-jével, erős fényben zavaró lehet (de abban szinte mindegyiké az!), de a kiváló rálátási szögek (150-150) sok mindenért pótolnak (nekem jobban tetszik a mattnál, mert azok közül egy-kettő úgy néz ki, mintha poros lenne)
Egyébként meg láttam Saturn-ban egy MSI-nek a kijelzőjét - na, az TÜKÖR volt! Ahhoz képest az Asus nem rossz, pláne filmnézéshez (DVD-nél alsó-felső csíkokat talán eddig azon láttam igazán feketének!) -
Herbali
tag
Tegnap vettem egy ilyet: ASUS A6m Q035. Egy napot bírt!
A kijelző megadta magát. Annyira elhalványodott, hogy olyan mintha be sem lenne kapcsolva. Ha pedig az energiatakarékos funkciót akarom használni (hogy a proc orajele csökkenjen) akkor meg lefagy.
Egy ismerősöm vett egy ASUS A6Km-et kb másfél hónapja, de az sem bírt többet. Azon alaplapot kellet cserélni. -
Sárpac
nagyúr
Én valami ilyesmit olvastam a leírásánál:
''Docking
HP Docking Station
HP Advanced Docking Station
HP's shared docking solutions provide simple and convenient port replication and cable management. Features include 10/100 Ethernet NIC pass through, modem pass through, legacy parallel and serial ports, S-video TV out, USB 2.0 ports, integrated security mechanism*, integrated MultiBay II and ExpressCard slots.** These docking solutions are compatible across multiple Business Notebook platforms enabling a lower total cost of ownership.
* HP/Kensington Cable Lock required (purchased separately)
** HP Advanced Docking Station only''
És az *-os van a hp nx7400on!
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Csak azért kérdeztem, mert se tuning, se több vinyó, se semmi olyan dolog nem játszik szerepet egy notinál, ami az asztali gépeknél mérvadó lenne
Ha teszi a dolgát normálisan, akkor nekem teljesen mindegy, hogy milyen chipset van benne, maximum a terméktámogatottságát kérdőjelezem meg. Sok Asus notiban (főleg A6-os széria) látok ilyen chipsetet, nem tudom mekkora a meghibásodási arányuk.
-
dabadab
titán
A PCMCIA kb arra jo, mint egy hagyomanyos PC-ben a PCI slotok, vagyis mindenfele plusz kartyat lehet ra csatlakoztatni. Ebbol kovetekezoen ha plusz Firewire port kell (vagy plusz halokartya, vagy TV tuner v ilyenek), akkor jo neked, IRDA-ra elvileg jo lenne, de abbol meg csak USB-t lattam, TV kimenetet vagy DVI-D-t viszont nem fog tudni adni.
-
Omni
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest