Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
idegen lény #1556 üzenetére
dehat errol beszeltunk 1525-1527.
egyebkent pedig a cikknek mar a cime is hamis, mert nem a pc-t tamogatja a gamepad, hanem pont forditva! ami oriasi kulonbseg. -
boost
veterán
válasz
Sose fogja a Nintendo hivatalosan támogatni a PC platformot, hiszen van neki saját platformja. A Wiimotehoz se jött ki sose hivatalos driver. Még egy szaros 20 éves Mario-t se adtak ki semilyen más platformra az utóbbi 15 évben.
-
tariattila
veterán
válasz
ilyen okosságokatt ha meglépnek akkor durván jól jöhetnek ki az U-ból... -
válasz
idegen lény #1551 üzenetére
Na látod azt nem is néztem. Miben tud az többet ?
-
ldave
félisten
válasz
idegen lény #1541 üzenetére
Japánban ha jól tudom már csak 32 GB-os csomag van, fekete és fehér színben.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #1537 üzenetére
Ott a karácsony olyasmi, mint nálunk a valentin nap, azaz a szerelmesek napja. Ot a valentin nap kissé más (a lány ad csokit, stb.) - újévkor szoktak ajándékozni leginkább, továbbá usák szokás alapján ők is karácsonyoznak azért.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #1536 üzenetére
Jót tett a Wii U-nak, hogy Japánban még nem lehetett kapni karácsonykor az igazi nextgeneket. Vagy ott nincs is karácsony? Hiszen a többség nem keresztény...
-
boost
veterán
válasz
idegen lény #1523 üzenetére
Free 2 Play
(csak tippelek / trollkodok)
-
mirci18
addikt
válasz
idegen lény #1519 üzenetére
Lényeg ugyanaz lessz a Nintendo olyan franchise-t teremtett a Mario-val és a Zeldával ami már lassan 30 éve vonzza az embereket.
És ezt nem vitathatja senki s nekem ez a lényeg,
Ha szakértő ha fan ha konzolos értékeli. -
t256
őstag
válasz
idegen lény #1512 üzenetére
Ha Kettő Wii, akkor az egyik biztos a Mario Galaxy a másik pedig a Mario Galaxy 2.
N64-re valamiért a Banjo Kazooie-t mondanám. Zeldákhoz még nem volt szerencsém, a Mario 64-et mindig is kiforratlannak találtam.A listát hol lehet megtalálni? Kíváncsi vagyok mennyire előkelő helyen van az akkoriban tökéletesnek mondott Metal Gear Solid vagy FFVII.
-
ldave
félisten
válasz
idegen lény #1512 üzenetére
A Wii játékokat nem fullHD-ben, hanem 480p-ben tudod játszani Wii U-n. Annyibben szebb a képe, mint a Wii-nek, hogy digitális a képátvitel, így analóg hibák nem lépnek fel.
Amúgy gondolom a Mario64 ás Galaxy játékokra és a Ocarina of Time-ra gondolsz
-
Devil198909
tag
válasz
idegen lény #1508 üzenetére
Hát igen!Van benne valami!
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #1506 üzenetére
Ez kábé olyan, mintha napjainkban új gramofonlemezeket árulnának arany áron.
-
Devil198909
tag
válasz
idegen lény #1506 üzenetére
Hát igen a Wii-t már nem is igazán lehet kapni!Dehát a Nintendo-s címeknek általában nem is nagyon szokott lemenni az áruk!
-
Devil198909
tag
válasz
idegen lény #1499 üzenetére
Üdv!Ez tényleg így volt olvastam egy fórumon hogy megvette a játékot a srác ezt a New Super Mario Bros U-t a Wii gépére!Bemásolnám ide csak az a baj hogy nem emlékszem már melyik oldalon olvastam!Ezeket a dolgokat azért írtam le mert kezdek egyre mérgesebb lenni a Nintendo-ra!Egyébkén nem tudom mire gondolsz az árral kapcsolatban?Minek kellett volna feltűnnie neki amikor sok Wii játéknak mai napig annyi az ára mint egy premier játéknak!Pont nem olyan rég voltam az 576-ban meg a Media Markt-ban és a New Super Mario Bros Wii játék 12990-forintért volt kitéve ami gyakorlatilag ugyan annyi mint a New Super Mario Bros U!
-
boost
veterán
válasz
idegen lény #1502 üzenetére
De igen, csak ott egyszerűbb elmagyarázni. 1-es, 2-es, 3-as? Itt meg milyen Nintendo? Wii, melyik? Hát Wii..
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #1502 üzenetére
.
-
boost
veterán
válasz
idegen lény #1499 üzenetére
Ebben nincs semmi meglepő, a cég, ahol melózok, egy Saturn mellett van, ezért ha arra jártam, gyakran beugrottam ebédszünetben egy Mario U pályát tolni, és az ősszel nem egy anyuka lekapcsolt, hogy Mario-t szeretne a gyereknek, vagy rokongyereknek, és segítsek, hogy melyik a legújabb. És néha nem tudtam, mert fogalma se volt róla, hogy Wii, vagy WiiU van, mivel utóbbi létezéséről elképzelése se volt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
idegen lény #1498 üzenetére
-
A.tessz
senior tag
válasz
idegen lény #1491 üzenetére
Hm de jó ár, el is gondolkoztam rajta!
Köszi, hogy feltetted.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #998 üzenetére
Frászt, The Last of Us coop lenne
-
Devil198909
tag
válasz
idegen lény #978 üzenetére
A gépére gondoltam!Így 24 évesen remélem az enyém még messze van!
-
Devil198909
tag
válasz
idegen lény #930 üzenetére
Szia!Olvasgattam amiket írtál és szeretnék hozzászólni!Tudom hogy unalmas a szöveg de azért elmondom a Wii is hogy el volt maradva az xbox 360-tól meg a Ps3-tól!Aztán mégis mit kihozott belőle a Nintendo!Elég pár címre gondolni pl:Super Mario Galaxy sorozat!Többet nem is említek pedig van még pár!Azt emlegetík hogy ez a Wii U a Ps3 szintjén van hardverileg!Nekünk Nintendosoknak ez bőven elég ha arra gondolunk hogy a Wii-re milyen játékok jöttek és mennyire erős gép volt a többihez képest!Egyébként mindenki a grafikával jön meg hogy milyen erős egy gép megmondom az őszintét hogy hiába van mindez ha a játékok amiket kiadnak semmit nem ér és sok ilyen volt ezt nem szabad elfelejteni!Ezeket úgy mondom hogy van Ps3-am is tehát nem úgy szövegelek hogy nem értek hozzá!Nekem nem az a lényeg hogy egy játéknak olyan grafikája legyen mint egy filmnek hanem hogy szórakoztasson és én ezt a Wii-nél bőven meg is kaptam!Eddig a Wii U-nál is bár nem túl sok játék van még rá!Ennyit szerettem volna!Üdv!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #948 üzenetére
Egy a gond veled, hogy csak a hardveren pörögsz és generációs szakadékkal dobálózol. Nem fogod fel, hogy a hardver az csak másodlagos. Egyetlen Nintendo konzol sem volt erősebb a vetélytársainál, mégis nyereséges a cég. Itt pampogsz a hardver miatt meg linkelgeted a Nevenincs Bélák blogjait meg idézgetsz sokadrangú oldalakat. Wii is sokkal, de sokkal gyengébb volt mint a konkurensei, mégis megnyerte a generációt. Microsoft maga alá hugyozna, ha annyi eladott példánnyal büszkélkedne a Halo franchise, mint egy MarioKart Wii.
Komolyan, abbahagyhatnád már ezt, mert ez már inkább nevetséges. Nintendo-snak tekinted magad, de fogalmad sincs a cég műkéséről. Aláírom, nem tökéletes a Wii U, de inkább a first partyk sebességével van nagyobb gond, mert a hardver az még mindig másodlagos. A szoftver adja el a hardvert és nem fordítva. Ezt kellene fölfognod.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
idegen lény #945 üzenetére
A HVG és az újságírás már régóta két külön fogalom. Egy időben járattam, de ma már azt sem kell elhinni nekik, amit kérdeznek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
idegen lény #942 üzenetére
Sehol nem írja a csóka a linkelt blogjában, hogy egy új gép lenne a megoldás, csak azt, hogy szerinte hamar dobták piacra. Amúgy az ilyen süketelés mehetne nálad is egy saját blogba, nem kellene egy szakmai topikot teleírkálni légből kapott pletykákkal és spekulációkkal. A PS4/X1 topikot sem győzik a moderátorok takarítani, annyit fröcsögnek ott is össze-vissza. Legalább a Nintendós topikokat kíméljük már meg ettől, plíz.
-
ldave
félisten
válasz
idegen lény #942 üzenetére
Jó, ahogy gondolod. De tényleg zárjuk le ezt a témát, nem azért járunk ide, hogy arról olvassunk itt is, hogy milyen szar ez a Wii U és a Nintendo tönkremegy meg hasonlók. Ha erről akarok olvasni, akkor elég csak megnyitnom bármely más random fórumot.
-
90Quiet
tag
válasz
idegen lény #939 üzenetére
Menj már barátom és inkább boldogítsd gondolataiddal a rivális játékcégek eladási statisztikáin pampogó fanbojok népes táborát. Itt elsősorban remek játékokról beszélgetni gyűlt össze a társaság, és senki nem kíváncsi a sületlenségeidre.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
idegen lény #934 üzenetére
Nintendo még a levegőt is pénzért adná, ha tehetné, ez a kacsa felejtős ahogy van.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #937 üzenetére
Fúú, a WiiHungary aztán biztos forrás
-
ldave
félisten
válasz
Persze. Örökélet és ingyensör lesz jövő kedd este 7-től.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Pletykáknál is szokás forrást jelölni
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Jó, én feladom
-
ldave
félisten
válasz
Jajj már ez a generációs szöveg. Ha az Atari 2600-tól számolunk (1977), akkor most a 7. konzolgeneráció kezdődik, melynek ismert tagjai a PS4, az X1 és a Wii U. Ennek semmi köze a lóerőhöz.
Nem védem a Wii U hardverét, mert szerintem is hibát követett el a Nintendo, hogy nem mérte fel rendesen a konkurenciát. Ez van, most már ezzel fogják letudni ezt a pár évet.
Másrészt pedig nem tudom miért biztos mindenki annyira a PS4/X1 sikerében. Jó, most brutális hype és marketing van a gépek mögött, olyan, amilyet a Nintendo nem tudott csinálni. De a Wii U is jól kezdett, 3 millió fogyott belőle az első pár héten (azóta meg szinte semmi). Semmi sem garantálja, hogy a PS4/X1 a kezdeti lelkesedésen túl nagy eladásokat fog majd produkálni. Egyre több játék csúszik át 2014 végére, az idei címek nagy része meg jön PS360-ra is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #926 üzenetére
Gratulálok, hogy mindenhol ezen pörögsz.
NEM fog kiadni idő előtt a Nintendo egy másik gépet. Miért? Mert a szoftver adja el a hardvert, exkluzívok meg vannak bőven az N tarsolyában. Minek is kellene új hadver? Hogy lehessen gizdulni, hogy ennek is nyócgiga ramja van meg nyócmagos? Lószart. Jó ez a hardver ahigy van. A Nintendo sosem adott ki a konkurenseknél erősebb hardvert (kiv N64).
-
ldave
félisten
válasz
Nagyon pörögsz ezen a témán. Szerintem nem lesz új Nitendo gép még legalább 4-5 évig, aki N játékkal akar játszani, annak a Wii U-val kell beérnie.
Az, hogy készül a Wii U utódja, az annyira 100!, minthogy a Sony-nál készül a PS4 utódja. Szerinted a hardveres csapat, aki a PS4 rendszerét tervezte most mit csinál? Már a PS5-ön dolgozik. -
90Quiet
tag
válasz
Böh... -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest