- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #7068 üzenetére
Valóban tudja!
Már ideje volt hogy egy normális telefonom legyen mivel már egy jó ideje egy ősrégi Nokia 5130-as telefonom volt amit szinte már rendesen cikinek éreztem elővenni az utcán. Már gyakorlatilag minden embernél ilyen érintőkijelzős okostelefont látok.
Bár megmondom őszintén hogy nagyon szerettem azt a régi Nokia telefonomat mert iszonyatosan strapabíró volt. Valahogy van egy olyan érzésem hogy ez a telefon már nem fog annyit kibírni mint az. De próbálok erre nagyon vigyázni mint a szemem fényére már vettem is hozzá ilyen szilikon tokot is.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #7018 üzenetére
Lehet évközben visszaestek. De az év végét megint vitte a 3ds. Dec 20-as statisztika szerint 744 ezer 3ds ment el egy hét alatt pl. Vgchartz szerint. Nem tudom mennyire akarják nyugdíjazni. Előbb utóbb eljön az ideje, de szerintem most még nagyon megy. Wii u az más tészta persze.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #7016 üzenetére
Èn is platformer Mario-ra gondoltam. Más már összeszedte, én csak kiegészítem:
Ehhez hozzájön még:
2013: New Super Luigi U - WiiU
2013: Super Mario 3D World2014ben nem jött ki platformer Mario.
3DS meg igaz, hogy 4 éves, de most jön ki a new 3DS, amit örülnek, ha 1-2 év alatt bevezetnek, HA bevezetnek, és tényleg elterjed. Arra még jöhetnek a Wii-s sikercímek, pl Mario Galaxy New 3DS, és társai.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7011 üzenetére
Ha újat nem is csinálnak, valakinek kiadhatnák bérmunkába a Sunshine HD-t
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #7011 üzenetére
de ha visszanézed, eddig kb fenntartották az évi egy Mario megjelenést, nem hiszem, hogy most hirtelen kimaradna 2-3 évre. ùj konzol meg 3-4 évig nem várható, sem nagygépes, sem kézi vonalon.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #7008 üzenetére
Szerintem a játékot nem veszem meg, de bejön az, hogy ilyennel is próbálkozik a Nintendo a WiiU esetében.
A fenti listáról nekem a Zelda és az X a kötelezo". ès kb ez is a max, amit megveszek idén WiiU-ra. Esetleg valami Mario ami szerintem o"sszel jön.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #7005 üzenetére
Nekem ez a Devil's Third nem tetszik, főleg a főszereplő miatt, egyáltalán nem jön be az a karakter.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6982 üzenetére
Az olyan játékokat, amik nem digitálisak, én is eltettem, illetve nekem is eltették, és most a fiam Legózik velük, vagy matchboxozik a közel 40 éves matchboxokkal, de valahogy a videójátékokkal nem érzek így. Jó, egy egy klasszikust visszavásároltam én is, mint pl a Super Mario Bros DS-t, meg Phoenix Wright 1 DS-t, de a többivel kapcsolatosan nem érzek semmilyen ragaszkodást, hogy ezt meg kellene tartani, ellentétben pl a Legoimmal.
Talán nem vagyok elég "nagy" videójátékos, de pl egy korábbi videójáték sem hiányzik a Persona4-en kívül. (Valakinek nincs egy?
)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6964 üzenetére
Majdnem vettem Wii U-t, de Bayonetta 2-t (ami tartalmazza az első részt is) nem kaptam, plusz a Super Smashért (!!) is másik boltba kellett volna mennem...
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6934 üzenetére
De ehhez mi köze a Playstationnek? Az ilyeneket elo"bb utóbb elkapják.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6734 üzenetére
Még jó hogy említetted, 500 pontom már össze is volt gyűlve korábbi vásárlások miatt (érdekes, hogy a Mario Kart mellé beváltott ajándék játékot úgy számolta, mintha teljes áron vettem volna), így 5 fontot sikerült spórolni a karácsonyi akciós bevásárlásból.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6900 üzenetére
Kár, hogy nincs e-book verzió...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6900 üzenetére
Na egy ilyen viszont tényleg jól jönne hozza. Mert sokszor hiába járok be mindent akkor sem találom meg az extra dolgokat. Csak amikor vége a chapternak latom, hogy hopp ez is kimaradt...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6875 üzenetére
azért kedves a cég. wii basic 8 gb - rendszer 5... nesze 3. ügyes.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6869 üzenetére
Blu-rayt használ, csak licensz nélkül. Talán még biztos van valami egyedi kódolás / egyéb haxolás a meghajtón belül, de alapjáraton BD.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6875 üzenetére
pontosan!
így ezt csak 3 Gigás gépként adhatnák ki...
(felhasználói szemszögből mindenképp) -
válasz
Dr.F.E.R.I. #6872 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Xbox360 nal is volt játék ami az alap 4GB oson nem indult el.
Lényeg, hogy a hardware ugyanaz akkor. (nem lesz több fps -em a WiiU deluxe al) -
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6872 üzenetére
4,5Gb a játék Ps4-en, ennyire tárhely szűkében van a Basic kiszerelés? Mennyit foglal a rendszer?
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6869 üzenetére
Egy játék fejlesztésénél gebasz volt, mert a Premium gépekre normálisan át tudták portolni, de a Basic gépekre meg nem, és megnőtt a fejlesztési idő, ezért késve jelent (vagy jelenik) meg a játék. Asszem ldave írta az egyik hozzászólásában.
UPDATE # Erről lenne szó. -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6856 üzenetére
mindenhol kiszórják, 5000é ajándék volt...
másikat nem hoztam el, nem kufárkodom.
fekete wii mótom meg van.
nintendo landot még nézegettem, de nem vonzott annyira, mert egy mariokart 7 beleakadt a kezembe.
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6842 üzenetére
a játékok frissítését pedig a játék 'mappájába' rakja... a játékkal és mentésével együtt mozgathatja...
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6839 üzenetére
szerintem system update kizárólag a belső memóriába íródik...
így az usb cserebere csak a játékokban kavarhat benekem is elég lett volna a 120+GB pendrive...
de rendes minőségben ez már közelíti a 2 terrás külsőtápos normális hdd árát... kisebb meg nem volt olyan amit a ninti is ajánl a support oldalon...
abszolút nincs hangja... csak ajánlani tudom -
válasz
Dr.F.E.R.I. #6839 üzenetére
Megkukkantom holnap este...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6832 üzenetére
Na ezt most én se tudom így hirtelen. A 3DS-nél miként van ez?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6830 üzenetére
Ohh azt hittem 20.000 alatt nincs 64GB os pendrive de most rákerestem és tényleg...
[link]Igazából "problem solved" mert ez a legmegbízhatóbb
Ja meg annyi hogy ha wiiu rol lehúzom a pendrive ot bedugom a gépbe tudok róla biztonsági mentest csinálni vagy valami spéci fájlformátumot használ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I. #6819 üzenetére
Ezért írtam hogy elvileg.
-
protko1
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6803 üzenetére
https://drive.google.com/file/d/0B9uEbmjfnPQ3MnE3eW1FVXNoRlk/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B9uEbmjfnPQ3TjV4WThxc2RRVXM/view?usp=sharingErre mi az orvosság, ha Nintendo ID-t szeretnek regisztrálni ?
-
protko1
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6779 üzenetére
Köszi.
Tehát akkor hogy minden eshetőség le legyen fedve: 3-3 Nunchuk & Motionplus, meg esetleg 1 Pro controller?!?
-
protko1
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6736 üzenetére
A Nunchuk milyen játékokhoz kell ??
-
Lien
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6734 üzenetére
Én még várok, hátha lesz valami olyan promóció, amit a 2-3DS-nél is csinálnak, hogy ingyen játékot kapsz, mert ez elég siralmas, főleg egy nagy gépnél.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6740 üzenetére
Ezt sajnos most veszem észre a DSi-n. Jó rég használtam már és azt tapasztaltam ma reggel, hogy nem bír már ki egy napot se alvó módban, este még játszottam a Chrono Trigger-rel, reggelre kikapcsolt a gép, pedig több mint a fele aksi még megvolt, amikor becsuktam.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6738 üzenetére
kimélni a pad ot jó. de akkor meg 2 dolog kopik...
pad ot venni meg nem egyszerű feladat, ha megdöglik.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6736 üzenetére
hát 1 db az kötelező... mert a paddal nehéz teniszezni.
tényleg, a pro kontroller mennyire létkérdés egy mote mellett?
nem kéne annyi akkus vacak már az asztalra...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6721 üzenetére
Idén én se lepem meg magam semmivel, majd Toad kapitánnyal indítom a jövő évi Blitz-et
Hazautaztam szüleimhez, pár napig itt pihenek és csak a DSi-t hoztam magammal, szóval nosztalgiázok a régi játékokkal, tegnap este alvás előtt egy kis Chrono Trigger volt soron.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6689 üzenetére
2013-ban is a near future-ben reménykedtek...
-
misuti
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6669 üzenetére
GC:2002 május 3.
Wii:2006 december 8!
Akkor bő 4 és fél év!
Legalábbis az EU-s megjelenésnél ennyi!
Ha a japánt nézzük akkor több mint 5,ha jól néztem!
A 3ds az azért elég jól fogy,sőt új kiadása is van már,ami hardverügyileg fejlettebb! -
Sonic*
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6638 üzenetére
Azt értem, de kérlek azt mondjatok meg, hogy mennyit foglal
SDHC kártya nem jo?
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6638 üzenetére
... 2TB Toshiba HDD 3,5" külső táppal lerendelve....
remélem nem lesz kompatibilitási problem mert akkor beáztatom a kötelet...a ninti által elsőként ajánlott seagate-ről lebeszélt Hackeee.... de a második helyen a toshiba is ajánlott volt
az meg hogy 2 TB nem megalománia hanem nincs kisebb -sajna! -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6582 üzenetére
de gondolom addigra már fent lesz a toad meg a yoshi teljes végigjátszása szóval sztem fölösleges
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6523 üzenetére
Nem..azért mert NEM licitáltak rá és így ki kell fizetnie
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6509 üzenetére
Szerintem hatalmasat keresnek most velük. Nálam is van kettő. Zelda (még ki sem bontottam) meg egy mario. (lvl 30as , már simán elpicsáz) A funkciók azért nem verik ki a biztosítékot, de a minőségükre nincs panasz.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6497 üzenetére
Furcsálltam is, hogy a megjelenésre nem hoztak ki egy ilyet. Biztos van azért jópár ember, aki többek között a Smash miatt vett Wii U-t az utóbbi napokban.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6497 üzenetére
A nintendo hülye lett volna kihagyni egy ilyen bundle-t...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6486 üzenetére
Annyira örültem neki megint...
be kellett írnom.
Bocsi és:
Orvos a betegnek:
- Van egy jó és egy rossz hírem.
- Kezdje a rosszal, doktor úr!
- Ön az Alzheimer kór nevű betegségben szenved, mindent elfelejt.
- Te jó ég! És mi a jó hír?
- Hogy mire hazaér, elfelejti ezt az egészet.
- És mi a rossz hír?Nem tudtam már az előzőbe beletolni, bocs a sok post-ért.
Úgyis vége az ebédidőnek. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6365 üzenetére
Nekem úgy fest lenne pénzem a harmadik verzióra, csak azok a fránya vámmumusok
Meg annyiból lehet valami nextgenebb kellene. De várok egy válaszra, tizedikéig el fog dőlni.
Persze akkor járnék a legjobban, hogyha nem vennék semmit sem... sajnos csak anyagilag. Genetikailag képtelen vagyok a spórolásra
-
Gebriel
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6365 üzenetére
Ott az alairasodban a valasz.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6354 üzenetére
Az Erővel.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6287 üzenetére
Igen élek még!
Az előbbi hozzászólásommal ezt akartam jelezni.
Köszönöm mindenkinek srácok! Rajta vagyok hogy minél előbb összekapjam magam bár az evés még nem nagyon megy de túl leszek rajta és ez a lényeg.
Egyébként én is úgy hallom hogy elég szép lett a játék Wii U-s változata. Bár azért láttam videókat hibák tömkelegéről is a Wii U-s verzióból. Az egyikben olyan volt hogy az emberke megállt a vízpart előtt és az egész így remegett szóval azért hibák vannak itt is rendesen. Sebaj! Jó lesz majd budget áron valamikor.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6277 üzenetére
Osztrákban, németben is van ToysRUs
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6277 üzenetére
UK oldalon szerepelnek, úgyhogy igazad lehet szerencsére.
A ToySRUs Franciaországban erősen jelen van, a boltban a konzol arány: 1 egység xbox+sony, 1 egység nintendo kézikonzol, 1 egység nintendo wii+wiiU
Sajnos a spec.boltokban (Micromania) a hazai arány figyelhető meg. -
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6261 üzenetére
Egyre biztosabb vagyok benne , hogy beszerzem!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6261 üzenetére
A GC-s Melee óta közel tökéletes a recept, és mégis mindig tudnak rajta valamit finomítani szóval hja..megérdemli
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6257 üzenetére
Nah és Fox vagy Falco? Azok legalább tényleg madarak.
Miből tart megkarcolni az űrhajójukat hogy dühösek legyenek ? -
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6204 üzenetére
Úgy is lesz maximum csak 1-1 percet nézek meg de azt sem a boss fight jelenetből hanem az elejéből hogy milyen is lesz ez.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6159 üzenetére
Hétvégén asszem IGN-en (cégnél nem tudok rákeresni) láttam egy bemutató videót, ott mondja az elején az emberke, hogy nem kapott tesztpéldányt, így vett magának egyet.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6138 üzenetére
Franciaországban, egy síparadicsomban voltam. Amikor beugrottam egy nagy áruházba a hegyen ,döbbenten tapasztaltam meg, hogy konkrétan 30 méteres stand volt a 3ds és a wii u számára. Rengeteg kiegészítővel ,játékkal.
Párizsban szerintem minden nagyobb áruház tele lesz Nintendo cuccal! -
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6135 üzenetére
Akkor ez is beszerzős lesz majd!
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #6101 üzenetére
Miért akkor nem lenne ugyanolyan kínai bóvli érzésed?
Kicsit nevetséges azért hogy az előtte és az utána képek között marha nagy eltérés van. -
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6101 üzenetére
Akkor nem panaszkodnának milliók, és nem lenne mivel villogni a 2.0ás verzióknál
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6080 üzenetére
Kéne bele egy LBP-ben használt community ahol a playerek tudnák gyártani a pályákat.
Szerintem ebben a játékban PONT tökéletes lenne -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #6073 üzenetére
Egy tipikus kérdés a manapság, a konzolok terén:
"Az xbox one jàtèkok mennyivel néznek ki gyengébben mint a ps4-en?"
Amúgy Ubi esetében számomra kedvesebbek lettek a kisebb játékaik, mint a Child of Light vagy a From Dust. Látszik, hogy egy kis csapat, ha épp nem arra kényszerítik őket, hogy Assassin's Creed-et gyártsanak, akkor a kreatív energiáját egész jó dolgokra tudja fordítani. -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6050 üzenetére
Szerintem itt nem sima flash kell, hisz nincs elem, vagy áramellátás a cuccban, szóval valahogy indukálni kell neki.
Most olvasom, hogy ahogy a Skylandersben is, ebben is egy RFID chip lesz, aminek elég annyi áram, amennyit majd a gamepad indukál neki. NFC pedig a kommunikációhoz szükséges. Tehát úgy mu"ködik, és annyi tárhelye van neki, mint a modern paypassos bankkártyáknak. Ezért lesz az, hogy egy játéknyi infót eltárol, a többit meg majd szinkronizálgatod, fel le töltöd a WiiU-ddal a karakterre. Hát, elég nyakatekert megoldás. Skylandersnál egyszerübb, az csak egy játékra van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6050 üzenetére
Ez butaság...a talpazatba nem fér bele egy microSD? Erősen kétlem.
Hát ilyen ár mellett nem várható túl zajos siker szerintem.ayo Milyen pluszra gondolsz például?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6047 üzenetére
Csak egy iciripicirit hangzik lehúzásnak.
4-5K/game csak hogy el tudd vinni a saját mentésedet a haverhoz? -
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6039 üzenetére
Köszönöm jó tanácsaidat, elfogadom őket.
A piszkálódás nem zavar, de kezdett unalmassá válni, ezért is írtam...
Nézd, mosolyszünet van köztem és a barátnőm között, tanulnom kell,van egyéb problémám is, valamilyen formában érthető a negatív hozzáállásom. De gondolom neked is van jobb dolgod, mint hogy nekem jó tanácsokat osztogass .
Nézd hányszor próbáltam jobb témákra terelni a beszélgetést? (Fólia, amiibo figura, PONT stb.) Mint utólag kiderült, havernak volt a kártyáján levásárolható pont, ezért emlékeztem kevesebbre a TLoU-val kapcsolatban.
Pihenjünk mára (és nem csak mára) egy kicsit, jó? (Mindenkinek címezve!) -
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6007 üzenetére
Na azért tisztázzunk valamit! Nem én indítottam el. Valaki felhozta a PC-t, hogy össze lehet dobni 160k körül egy gépet vagy mi. (Nem nézem vissza a hsz-eket, nem is érdekel.) Én csak arra reagáltam. (Itt megjegyezném, hogy egy kicsit megkésve.)
A monitoros dolgot nem annak szántam.
Engem például zavar, hogy valaki többször (minimum 10-szer) leírja, hogy milyen konzolja van. De még azt is, hogy milyen kiadásban vette. A fórumozók kb. 75%-a már az első adandó alkalommal megtudta ezt a tényt, sokan gratuláltak is neki. De ő azért minden alkalmat kihasznált, hogy ezt újra és újra közölje velünk. Nem szükséges, egy hetedikestől elnézem, ha ezt csinálja az új Iphone-ával, de legyünk már egy kicsivel érettebbek! És ez szerintem utalhat némi érzelmi kötődésre... Ugyanez vonatkozik MisterX-re is, nem kell minden alkalommal leírni, vagy tudatni velünk, hogy milyen jampi vagy, hogy japán 3DS-ed van és hogy te már játszhatsz ezzel meg azzal a japán exkluzív játékkal. Nem szükséges, tájékoztattál már párszor erről minket..
Amúgy nincs bajom veletek, de azért szerintem ez már túlzás. (Főleg úgy, hogy legtöbbször átugortam az ilyen jellegű kommentjeiteket..)
Kicsit szemétkedsz velem, hiszen akkor és most is kiforgatod a szavaimat. Úgy mint konzol, mint hardver, tény hogy jobb a Vita, nem is állítottam mást se akkor se most. A előző "elemzésem" (ez de jó kimondani)
nem volt nagy szám, tudod ezt a témát is két féle szemszögből meg lehet közelíteni. Ez a kedvesebbik oldalról volt megközelítve, ráadásul elég objektíven... De nyugi, készül a másik verzió is.És igen, ugyanez vonatkozik a WiiU-ra is. (És nem hinném, hogy sokkal több tapasztalatod lenne a Vitával kapcsolatban, mint nekem.. (Sőt, szerintem nincsen túl sok tapasztalatod... Egyáltalán nincsen.) De erre majd kitérek a kövi blogomban.
Gábriel (vagyki): Az Exo Suit-ok hoztak újítást a játékba, főleg a multi téren. És nem tudom melyik Mario játék volt olyan látványos, mint amikor a CoD-ban lerombolódik (jó magyarosan!) a Golden Gate-híd... De kár is rád fecsérelnem az időmet, látszik hogy csak videókat néztél a játékról...
-
horkovy24
senior tag
válasz
Egyetértek mesterúr!
-
mirci18
addikt
válasz
Teljesen eggyetértek veled.
Én ezért nem is szóltam már bele a vitába vagy legalábbis csak próbáltam nem beleszólni a hét végén inkább csak leállítani próbáltam hogy nehogy moderálás legyen a végén.
Mert rájöttem én is hogy mi értelme ha igazam van és arcoskodom.
És felesleges azt várnom hogy a többiek majd idejönnek vita közben és megvédenek.
Szóval próbálok én is egy új vonalat követni itt a prohardveren.
És nem foglalkozni mások beszólásaival.
Főleg ha személyeskedők. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Azért köszönöm én is az elkönyvelést, amikor írtam a vitaindító mondat óta a vitába úgy négy kommentet. És talán csak egyszer vetettem el a sulykot - mentségemre legyen, hogy a 99%+ komcentrációjú bullshit mellett én sem bírtam elmenni. Pontosabban a stílus mellett. Vagy mindkettő.
Ezt a kis duzzogást elfolytván, egyetértek veled. Ami azért szomorú, hogy ez a kis apró társaság is fel tudja komcolni egymást, a csodálatra méltó pedig, hogy senki sem sikított modiért
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #5897 üzenetére
Soha ne akard megérteni a tömegek érdekeit.
Annó mindenki kisebb telefont akart venni ami minnél jobban kézre áll.
Ma mi van?
Senkit nem érdekel hány magos milyen teljesítményű csak az a fontos hogy minnél nagyobb kijelző legyen benne és mehessen rajta kényelmesen a facebook. -
horkovy24
senior tag
válasz
Hát pedig nem a Wii U-t kéne büntetni a nyers ereje végett mert erre legalább játékok készülnek. Én azokat büntetném szívem szerint akik az általad említett trendet követik. Már csak azért is mert ezeknek az embereknek jár legjobban a pofájuk hogy már megint mekkora bőrlehúzós játékot kaptak meg hogy nincs a játékban semmi újdonság,innováció. Ezektől az emberektől kérdezném én hogy: Gyerekek akkor mi a kukinak adtatok pénzt ezért a gépért?! Utána akkor miért vesztek még hozzá sok-sok játékot?!
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #5910 üzenetére
talált, süllyedt...
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5894 üzenetére
Szerintem mivel már egyre elérhetőbb áron vannak 4k készülékek (most nem feltétlen Magyarországra gondoltam, hanem a nyugati piacra), így vicces, hogy pár játék még az 1080p-t sem éri el az új konzolokon.
Főleg, ha azt is nézem, hogy a userek nagy része valószínűleg 1080p-s készülékre csatlakoztatja őket (legalábbis már 80k környékén van alapabb 32"-es méretű Full HD készülék, nem emlékszem a TV árakra az előző generáció indulásáról, de tippre biztos lehetett 200-250k körül egy belépő 32"-es készülék).
Nem mondanám rossznak őket, de én ennél nagyobb teljesítményt vártam volna ettől az új generációtól.Ennek ellenére én sem vagyok felbontás junkie, most a Wario Land-dal játszom GBA-n.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Ez (a nyers erő hiánya) a wii u tulajoknak nagyon kellemetlen sajnos, köztük persze nekem is. MOndjuk legalább a programok terén igyekeznek maradandót alkotni, ami az erősebb konzolokoknak, nem nagyon sikerül. De egy valami biztos, a következő nintendo konzol, erős lesz!
pl a zombieu komolyabb grafikával hatalmasat ütött volna, szerintem nagyon jó kis hangulata volt.
-
ldave
félisten
válasz
Vicces is volt, amikor valamelyik Sony fejes olyasmit mondott, hogy ők se értik miért lett ilyen sikeres a PS4
-
válasz
-
floax94
tag
válasz
"Szorosan nem követtem az árakat, de egy PC ami a legújabb FPS játékokat (pl CoD: AW) elvinné FullHD fix 60fps-sel kijönne 180 ropiból? Drágábbnak gondolnám azért ennél."
Azért valahogy mégis felhoztad .
Amúgy meg miért grafika a téma az új konzoloknál ? Mert mi mást hoztak? Egyedül a wii u ami képes megmutatni hogy a játék menet változtatása a fontos és nem a grafika ! ps4/XO sem hozott többet az x360/ps3 -nál csak grafikailag . Vagy netán tévedek ? -
válasz
Dr.F.E.R.I. #5891 üzenetére
Ha majd lesz 1080p/p0-as konzol, mindenki azon fog síránkozni, hogy miért nincs már igazi ultra HD felbontású...
Nem neked célozva, hanem a Nintendo-nak nyalva: a Nintendo játékélmény nem felbontás függő. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #5887 üzenetére
Úgy általában a beszélgetéshez: én korábban csak PC-n játszottam (miután elegünk lett a különféle release-kkel, feltörésekkel, vírusokkal stb. szórakozással) úgy csináltuk, hogy 4-en összeálltunk és elosztottuk az árat, 4 havonta megmondhattad mit szeretnél, az első 4 hónapban sorshúzás döntött, de után minden honapban volt 1/4 áron új eredeti játékod - persze nem ártott a hasonló érdeklődés
Real-time strategy-t nehezen tudok elképzelni PC-n kívűl, bár ezt cáfolandó a Halo Wars egész jó volt (nem vagyok nagyon járatos XBox ügyben). A Wii U Gamepaddel nagyon el tudnék képzelni egy jó kis valós idejű stratégiát, hallja valaki?
Viszont a család és a körülmények alakulása úgy hozta, hogy az utolsó rendesen összerakott PC-met eladományoztam a volt munkahelyemnek, miután 2-3 évig állt a tárolóban. Van egy rakás kütyünk, túl sok is, de nem szeretnék a TV mellé már PC-t rakni. A fekete Wii U sokkal jobban mutat a fehér Wii-vel
Nagyon reménykedem egyrészt a régiókódokkal kapcsolatban a Nintendo nyitásában, ugyanígy a lemezek Wii U-hoz csatlakoztatott HDD-re másolhatóságával kapcsolatban, hiszen ha letölthetőek, miért ne lehetne installáni őket lemezről is úgy, hogy ne kelljen cserélgetni a lemezeket, ne "kopjon" az olvasófej, stb. (engem a lemezpörgetés zaja nem zavar különösebben, vagy hangosan (valóban hangosan) vagy fejhallgatón játszunk).
Megrendeltem egy csomó amiboo figurát, gondolom biztos nem azokat, amik limited edition-ök (nem tudom itt olvastam erről?)... -
floax94
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5887 üzenetére
Azért nézzék meg hogy az új ac-ra bejelentettek 900p 30 fps-t........ nem full hd 60 fps !! Nem olyan erős gépek ezek mint ahogy azt sokan hiszik . Hiába megy a hype a ps3 és ps4 között is max 10-15% javult a grafika !
-
floax94
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5883 üzenetére
Hát nem éppen dupla annyi . Többe kerül az tény de 180.000 körül már össze lehet rakni egy olyat !
-
SlayerSub
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5883 üzenetére
Most nagyon nem vagyok képben az árakkal kapcsolatban, de szerintem ez csak úgy igaz: hogy egy olyan gép összerakása ami ugyan úgy viszi az új PS4 játékokat, mint a PS4 kerül dupla annyiban. Mármint a legtöbb multiplatform PC-s cím konzol átírat, amihez bika gép kell, mert nem PC-re készítették.
Szerintem ehhez hozzá tartozik, hogy régebben azért ment át minden konzolra, mert PC-re lelopta mindenki a játékokat, és naná hogy a játékgyárosok a több pénz reményében konzolra váltottak. Ezért is van az, hogy konzolra még mai napig sokkal többe kerül egy játék mint PC-re. Ha a game olyan amit nem lehet lelopni, vagyis lelehet, csak úgy nem ér semmit, pl Diablo 3. akkor ugyan ott az ár. (15000 ért vettem amikor megjelent)
Véleményem szerinte a PC gamezés csak akkor lendülhet fel jobban, ha a steam-el és hasonló eszközökkel leszorítják az ingyenes letöltéseket. Addig soha nem kapnak PC-re fejlesztett single player gamet, maradnak az mmo-k, és más kompetetiv játékok, melyeket online kapcsolat miatt muszáj megvenni.Szerintem
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5879 üzenetére
Laikus vagyok a témában: Amennyire követem itt a konzol játék hírek hozzászólásokat, a leggyakrabban elhangzó negatívum amit a PC-s játékosok hangoztatnak, az a 30fps, mely szerintük kevés és egy textúrák felbontása. Szerintem ez mindkettő a teljesítményhez köthető, így ha mondjuk lenne 2 év múlva egy PS4+ a new 3DS mintájára (gyorsabb CPU, nagyobb RAM), akkor kicsit elmehetne a PC világ felé az egész konzolosdi, miszerint ha új géped van, akkor az aktuális GTA/CoD/BF 1080p60fps-el megy majd neked, ha a régi, akkor 30fps-el, vagy csak 720p-n. Ezzel én nem gondolom, hogy jelentőssen megnőne a fejlesztésre szánt idő, hisz a legtöbb játékhoz PC-n már amúgy is készítenek ultra textúra csomagot.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5874 üzenetére
Szerintem meg pont azzal, hogy x86-ra váltottak lesz nagyon alacsony a k+f költség egy újabb generáció fejleszése során, hisz lényegében az adott pillanatban legjobb fogyasztás/teljesítmény aránnyal rendelkező PC-s megoldásokat kell átültetniük a saját házba. Az AMD amúgy is fejleszi tovább a CPU és GPU technológiáját, a Sony-nak és az MS-nak nagyon leegyszerűsítve csak meg kell rendelni azt.
A játékfejlesztő környezet pedig szintén maradna a mostani alapokon, hisz ugyanazon az x86 rendszeren futna tovább, nem kellene nulláról újraírni az SDK-t és hasonlókat. -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5874 üzenetére
Erre gondoltam én is.
horkovy24: Pikmin demonak én is nagyon örülök, mivel rajta volt a 2015 év eleji játékvásárlásos listán.
Tényleg, Bayonettát (1-2) kitolta mindenki? èn az egynek a negyedik fejezeténél járok. Ha ilyen tempóval haladok, és ilyen lassan fogy a cucc, akkor ez eltart még pár hónapig.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5868 üzenetére
+1
(#5865) koncsik: Köszönöm az infót!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5851 üzenetére
Hát attól függetlenül hogy a Ubisoft-ban mostanában elég sokat csalódtam/csalódtunk azért kíváncsi vagyok a játékra hogy milyen portot is dobtak össze a srácok Wii U-ra. Persze azt nem mondom hogy rohanok is érte az üzletbe ahogy megjelenik de meglessük aztán majd kiderül. Wii U-n egyébként is elég sűrűn uborkaszezon van szóval minden játékot meg kell ragadni ami jön persze ezt a Watch Dogs-ot csak akkor szerzem be ha tisztességesen összeraknák a pénzemért meg persze mindenki pénzéért aki megveszi.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5838 üzenetére
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5838 üzenetére
én szerintem majd veszek helyette is egyet
egyet polcra egyet meg játszani...és a mario kart dlc is nagyon megtetszett...a fenébe, pedig tökre nem akartam ilyenre költeni, de jó lett a kontent nagyon
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5828 üzenetére
Iwata nagyon sovány
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5828 üzenetére
Jó lenne azért már hallani valamit erről a Watch Dogs-ról. Most a Wii U verzióra gondolok. Mondjuk tudom leírtam hogy úgy vagyok eleve vele hogy nem veszem meg de ki tudja lehet kellemes csalódás ér a Ubifos-al kapcsolatban és ezúttal tisztességes portot kapunk. Bár ezt kétlem. De ki tudja?! Azért ilyen közel már a megjelenéshez jó lenne már legalább egy kis in-game videó a játék Wii U-s verziójáról meg a gamepad-es finomságokról.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5816 üzenetére
Vajon a Watch Dogs-t említik-e majd?
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5812 üzenetére
Igen megoldódott hála istennek! Sikerült beszereznem egy vadi újat a gamepark-ból röpke 5000 forintért.
De közben sikerül megjavítanom a régit is szóval most kettő is van belőle. Nem baj jó ha van tartalék is a háznál pláne ha van kismacska!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #5807 üzenetére
Pontos számokat nem tudok, csak annyit látok, hogy mind Japánban, mind angoloknál már kikerült a toplistáról.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5794 üzenetére
Hát nekem Wii U-n kívül nincs mire beszereznem a Watch Dogs-ot és én mégsem fogom beszerezni. Már nagyon sokszor volt szó erről a témáról szóval már nem fogom leírni a véleményem ha valaki akarja akkor visszaolvassa. A Ubifos-tól már nem várok csodákat és abban is biztos vagyok hogy technikailag is ez a Wii U-s port lesz a legrosszabb az összes közül. Még a késé ellenére is. Ahogy erre már számtalan példa is van.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5667 üzenetére
Bocsi de nem ezt a részét harapta át a macska hanem ami az adaptertől jön a gamepad-ba! Ha ezt a részét harapta volna át akkor nekem sem lenne probléma megcsinálnom.
-
stargazer
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5668 üzenetére
mondjuk ez kicsit ledöbbent, hogy csak 1 képernyős gamepad lehet hozzá!
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #5661 üzenetére
igen, régen 15% körül volt de már jó pár éve ennyi Steamen - ja és pl. GOG.com-on is 30%, Humble Store viszont csak 5%.
Steam is egy platform, a legtöbb játékos csak oda vesz játékot, szóval a fejlesztők is azon vannak, hogy inkább ott jelenjen meg a játék, mert komoly pénz van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest