Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #5366 üzenetére
Én magam is 80 ezer forintért vettem a Mario and Luigi Premium pakk gépemet de ha a játékokat meg az egyéb kiegészítőket is hozzáadom amiket már összevásárolgattam akkor bőven túl vagyok már egy PS4 bundle árán. De egyébként igazad van a PS4 árából már a Wii U-hoz vesz az ember jó pár játékot is. Egyébként a kolléga szerintem úgy gondolta hogy lecsengetett 80 ezer forintot a gépért meg lehet vett még hozzá 1-2 játékot vagy kiegészítőt és annyiból már bőven elhozhatta volna a PS4-et is. Én is így vagyok vele mert ha azt a 80 ezret leraktam akkor az a plusz 30-40 ezer forint már nem annyira számít. Igazad van valóban Nintendo-s cím már a Bayonetta de én élvonalas címekre gondoltam (Mario,Donkey Kong) és valóban egy PS4 is képes volna lejátszani de nem fogja
mert exlusive és valamiért az ilyen minőségi játékok nagyon elkerülik azt a konzolt erő ide vagy oda.
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #5215 üzenetére
"Persze, szólászabadság meg szólás utáni szabadság van, mindenki happy és dobálja a mushroomokat örömében, hogy akármit kiírhat az internetre "ha nem tetszik, ne olvasd el" alapon - csak baromi unalmas már rákattintani a topik új kommenteket jelző ikonjára, mert 10 kommentből 8 a fentiek valamelyike."
Nem feltétlen ilyen sötét az arány.
De tény beszélgetünk ezekről a témákról.Engem nem zavar ha ilyenekről olvasok mert legalább tájékozódok.
Most ha zavarnak az új kommentek ilyen iránya akkor én mondjam azt hogy nekem meg herótom van attól hogy 20-30 hozzászólás egy olyan játékról szól ami sose fog érdekelni mégis elolvasom.
Ha valami tetszik vagy nem akkor meg írok."@Andrish: ez van, ezt kell szeretni. Mintha a 64 óta nem ez lenne...
Neked meg fog érni annyit egy Zelda, hogy a TV mellé rakd, addig meg elfér egy PS4/Xbox One. A gép felhozatala kielégíti az én igényeimet (az üdvösséghez egy Metroid kellene), ha majd nextgen címekre vágyok, akkor veszek én is egy PS4-et vagy Xbox One-t."
Azért megnézném hogy melyik táborból van több te belőled aki only Nintendo games konzolra vágyik vagy vagy belőlem és az Andrishoz hasonlókból aki elbírna egy pár multiplatform címet is.
Mert én szűk látókörűségnek látom azt hogyha valaki only Nintendo-ra vágyik.
Nyilván nem egy multicím adja el a konzolokat de ezekre is szükség van. -
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #5194 üzenetére
Véleményem:
"- már megint nem jön egy 3rd party tucatszar:"Igen elvárnám hogy ne csak only Nintendo játékaim legyenek mivel ne kelljen már két konzolt vennem hogy játszhassak egy játékkal.
LEhet magyarázni hogy ez a konzol only Nitnedo de ez baromság.
Gamecube-nál volt third party wii-nél volt third party itt miért nem lehet?- nyeljenek karót, amiért nincs GC Virtual Console:
Miért normális hogy egy gc-s játékot ami a Wii is vitt most nem tud megjeleníteni a wii u.Arról nem is beszélve hogy a vc címek mekkora bevételek a Nintendónak.
- nem jön Assassin's Creed:
Wii-nél nem volt így ez a részén már túlléptem.
- nem jön Resident Evil:
Alapjáték volt annó a gamecubenál és a Wii-nél is akkor ennek a szériának megjelentetése a Wii u-nál miért nem alap?- nincs softmod:
-Softmod ne legyen mert azzal sokan visszaélnének.Bár lehet hogy csak a szegényebb régiókban mint nálunk is.
- amúgyis egy kalap trágya a hardver:
-Akinek nem tetszik a hardver az ne vegyen ilyen gépet.A wii se volt acélos gép mégis imádok vele játszani.
Egy dolgot érts meg ez egy fórum ahova azért jönnek az emberek hogy elmondják mi hiányzik nekik a gépből vagy mi nem tetszik.
Bár értelme nincs mert hiába sírunk itt a Nintendo meg se hallja.
Egy a lényeg nem hőbörögni kell mert nem pozitív a véleményünk hanem megérteni legfeljebb nem tetszik. -
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #5185 üzenetére
Jól ki van ez találva!
Még véletlenül se tudjunk olyan játékkal játszani amit csak japánba szántak. Bevallom őszíntén nektek mert bízok bennetek.
Hogy én annak idején ezért softmoddoltam a Wii-met csak és kimondottan egy játék miatt ez pedig a Fatal Frame 4 volt mert ezt is csak japánban adták ki eredetileg. De hála istennek a rajongók készítettek hozzá angol feliratot így simán végig tudtam játszani és még értettem is a sztorit.
-
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4966 üzenetére
Értelek csak tudod szégyen hogy Magyarországon a legtöbb ember kevés pénzből él meg 100 e ft alatti összegből.
Nekem az a 20 milla több mint 15 évi fizetésem másnak kidobandó összeg.
És lehet turkálok a zsebben lehet nem de pont a milliomosokon múlik hogy ennyire fel van értékelve az a játék.
Arról nem is beszélve mint írtam az ilyen fajta milliomos inkább kirakja a polcra a cuccot soha nem használja ahelyett hogy jótékonykodna és értelmesen költené el a pénzt.Ugyanez volt egy magyar fejlesztésű biciklivel 7 millióért adják de elmondták hogy tudják a gazdagok csak kirakják a falra és kész.
Őszintén ennek mi értelme hogy van pénzed felhalmozod a cuccokat de nem élvezed? -
adalbert1
veterán
válasz
Mister_X #4937 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, nálam a 32 GB is majdnem elfogyott már, pedig alig vettem pár dolgot digitálisan.
Példa, hogy mennyi helyet foglalnak a digitális letöltések:
Splinter Cell Blacklist 15 GB
Wind Waker HD 1773 MB
DuckTales: Remastered 1151 MBUpdatek:
Injustice 658 MB
Mario Kart 8 256 MB
Wii Fit U 202 MB
Nintendo Land 338 MB -
ldave
félisten
válasz
Mister_X #4828 üzenetére
Ha jól látom most egyedül Oric ír híreket, ráadásul időzítve jelennek meg, gondolom napközben meg dolgozik, így a friss napi hírek átcsúsznak másnapra.
Nekem azért hiányzik a közösségi hírbeküldés lehetősége, heti 1-2 dologról eddig is szívesen írtam, de hát most nem lehet
-
gianni85
veterán
válasz
Mister_X #4629 üzenetére
Akkor lehet csak az a baj, hogy a motion plus-os irányítás után csak szokatlan a pontatlanabb irányítás... na majd délután megpróbálom újra és lejjebb veszem az érzékenységet játék közben.
(#4628) ldave
nekem a sima átirat is jó lesz, mert kimaradt az első rész. A DMC4 óta nem toltam HS játékokkal, és már nagyon várom -
aya
addikt
válasz
Mister_X #4300 üzenetére
Meg van használható szintre húzott donkey kong returns.
A wiis egy rakás szar, irányithatóságra, ez végre tők jó, B. default, MP island tour, luigi mansion 2 mekkora már stb....Szerencsére wiiu-ra is összeválogattam otthonra 13 játékot, most nem sorolom fel ha nem baj.
-
ayo
veterán
válasz
Mister_X #4280 üzenetére
nem arról van szó itt most, hogy te mit szeretnél nézni
hanem, hogy a twitch manapság a legpopulárisabb streamer oldal, amit a nintendo konkrétan elutasít (lehet a hardver nem bírja? passz). értem én, hogy magadból indulsz ki, de hidd el nem hiába lett ennyire felkapott az oldal.
meg most arról beszélni, hogy a wii u mennyire sikeres?
erről csak ez jut eszembe
xbox amúgy szept 5-tól lesz kapható itthon is szóval, még mindig azt mondom, hogy várjunk vele 1-2 évet, ahogy a wii u val is tettük és utána lehet komoly gondolatokba belemenni, így hogy alig van rendes nextgen játék az új konzolokra nem sok értelme van beszélni ezekről.
nintendót meg szeretjük és nem féltjük, de néha azért összeszedhetné már magát. most pl az összes US játékossal szúrtak ki a Hyrule Warriors kapcsán: semmi limitált verzió és ő náluk jelenik meg a legkésőbb. nekem mondjuk ez is fura volt.
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4284 üzenetére
Nintendo több ízben is beismerte a rossz névválasztást hogy rosszul ltt bevezetve a konzol a piacra.
Az Xbox és a Ps egy évvel később jött ki ezért nekik elviekben lenen hátrányuk.
De a ps-nek parádés az eladási listája az xbox-nak nem de mint már írtam azt már megjelenésekor lehúzták és nem is kelendő.Szívből remélem hogy igazad lessz és az exkluzívok elviszik majd később a Nintendo-t.
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4270 üzenetére
Már ne haragudj de említettem hogy pont ne a Nintendo Wii u eladásaival példálózz mert
Főleg ne a New Super Mario Bros U-val mivel azt a gép mellé adták így ez nem a valós eladást jelenti.
Ennyi erővel akkor a Wii sport is jó rátájú játék. Azt is berakhattad volna.Plussz a 3d world s e számadó egyrészt mivel az is konzolhoz adott cím is volt meg mivel ilyen kevés eladott konzol után egy 1-2 milliós játékszám szép rátákat produkál.
De hidd el én nem a Nintendo ellen beszélek és engem nem kell meggyőznöd.Tudom hogy Nitnedo-t az exkluzívok miatt vesznek de azért multiplatform címek is értek el annó jó számokat rajta.
Régen még volt értelme mást is kiadni a kötelező címeken kívül rá ma sajnos nem és ez az eggyik legnagyobb baj hogy ma egy Wiiu-ra van a 411-ből kb 10-20 tényleg érdekes játék és jó játék van.
Míg egy Wii-re a multiplatform miatt az 1200 játékból van olyan 150 jó cím is. -
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4250 üzenetére
Azért a Wiit ne vegyük ide mert se előtte se utána nem adtak el annyit Mario-s játékból mint akkor.
Tudomásul kell venni a Wii egy arany tojást tojó tyúk volt az N64 és a gamecube és a Wii u nem.
3-1 arányban Nintendo vesztett.Most ha a játékeladásokat megnézed soha nem volt az snes óta olyan Ninti konzol kivéve a Wii ami olyan exkluzív játékot adott volna ki ami 10 millió eladott példány fölé ment volna.
A Wiiu-nál top 3 játék is csak 3-4 millió eladással bír de ha ebből levesszük a a géphez járó játékokat akkor a valódi eladás csak 1-2 millió.Mindezt úgy mondom hogy Nintendo párti vagyok de belátom hogy mi jelenleg a valóság és csak jeleztem hogy ilyen eladásokkal nem tudom hogy megér e még legalább 2 generációt a Wii.
Az Ms most ezt a generációt bukta de nem véletlen már megjelenése előtt halálra volt itélve.
Úgyhogy vele kár példálózni főleg -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #4253 üzenetére
Nem a francokat nem érezni. Külföldi fórumokon is rutinszerű hozzászólás, hogy ezt meg azt a játékot veszik meg, ha lesz rá pénzük. Nagy a csóróság Nyugaton is, ha az ember lenéz az egyszeri emberek szintjére. Ha egy angol sokallja a Wii U árát 240 fontért, akkor meg mi mit szóljunk... De látható a globális eladásokon is, hogy ma kábé az vesz magának játékot/konzolt, aki nem tud nélkülük élni, a kazuárok viszont - akik nagyban hozzájárultak az előző generáció sikeréhez - most inkább a partvonalon kívül maradnak. Nagyon megnézi mindenki az egész világon, mire ad ki pénzt.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #4203 üzenetére
Hát igen pont ezt gyanítottam én is! Nincs itt szó semmiféle 1080p-ről. Csak annyiról van szó hogy egyerűen lesz@rták a Wii U-s verziót és ennyi!
Viszont ennyi erővel ki sem kellett volna adni. Nehogy félre értsetek a játék maga nagyon jó de ha már kiadnak egy játékot akkor abból ki kéne hozni a lehető legtöbbet szerintem!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #4137 üzenetére
Igen erről a gépről beszélek!
Egyébként az árával nincs problémám mert a srác jó áron adja csak az volt a gondom hogy japán.
Volt még egy az amerikai gép és mondta a srác hogyha elviszem állítólag üzletben ki tudják ütni hogy menjenek a Pal-os játékok rajta. De így is 35-ért adta és akkor még vigyem el plusz pénzért kiüttetni?!Akkor már majdnem ott vagyok hogy itthon megveszem üzletbe újonnan. Más gépezetet ilyen XL-ből meg nem találok eladót. A PSVita mondjuk tudásra is jobb gép mint a 3DS tekintve a multimédiás képességeit itt például filmnézésre gondolok rajta. Viszont nekem a játékok amik vannak rá annyira nem jönnek be ezért szerettem volna inkább 3DS-t. Meg jó lett volna munkába vinni.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #4125 üzenetére
Nincs japán eShop hozzáférésem, szóval nem tudom. Szerintem nincs, csak US egyelőre.
Hogy legyen egy rossz hír is: tegnap két nagy bejelentés volt, Capcom egy Resident Evil Remaster-t, Ubisoft egy új Assassin's Creed játékot mutatott be. PS360-re jön mindkettő, Wii U-ra egyik sem. Eddig mindkét cég még viszonylag támogatta a Wii U-t.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
adalbert1
veterán
válasz
Mister_X #3786 üzenetére
Ezek közül ugyan nem minden érdekel (főleg, ami kijött más platformra is), de a rail shooterek jó ötletek voltak, a House of the Dead Overkill-t és a House of the Dead 2&3-at beszereztem, nem is rosszak (annak, aki kedveli ezt a műfajt, én pl. anno szerettem nagyon a House of the Dead 2. részét PC-n és arcade gépen).
ldave: virtual console címeknél szerintem nagyszerű lenne egy cross-save megoldás (és igazán lehetne több slotos save, így csak 1 ember játszhatja a hosszabb címeket).
g@bo: A.tessz hirdetett egyet 9k-ért, de már pár napja jegelve van - így inkább megvettem én is boltban 11.9k-ért poszterrel és kulcstartóval (ha azt nézem, hogy ezért járt egy ajándék letölthető játék is - ami esetemben a Zelda lett - akkor nagyon baráti árról beszélünk).
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #3841 üzenetére
Fifa 15 nem jön Wii U-ra, a Project Cars-ban pedig nem vagyok biztos, hogy a "futottak még" ligában végzi. Most délelőtt nézegettem a platform szavazást és a kommenteket a hivatalos oldalukon, nem kicsit meglepő, amit láttam idáig.
Kíváncsi leszek majd a novemberi fejleményekre.
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #3735 üzenetére
Én ennek örülök, a GC teljesen kimaradt nekem és hát szívesebben játszom egy felújított (16:9, 720p/1080p) játékkal mint az eredetivel. Voltak arról hírek, hogy a WW HD egy évnél kevesebb idő alatt elkészült, szóval nem is olyan nagy meló ezek szerint a GC-s címeket Wii U-ra áthozni, modern köntösben.
Szóval én inkább várok felújított GC játékokat, mint VC-re kiadva őket.Persze akik ezekkel már játszott anno GC-n, az biztos másképp látja.
-
törölt tag
válasz
Mister_X #3603 üzenetére
en ugyanigy voltam sok sok eve, mikor vasarlas elott alltam. Wii vs. ps3 vs. xbox....Ps3 a fullhd miatt, xbox csakis a halo miatt erdekelt...Viszont a wii-vel a moka a toredekebe kerult. A mokafaktorrol nem beszelve, illetve, hogy hihetetlen tarsasagi kozpontta valt a wii miatt a lakas es nem csak nalam!
Doa: Beach Volleyball megvolt?
Volt hozza ruhatlanito cheat is!
N64 mario kart @ remi gaillard edt megunhatatlan...A hangulata meg orok
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #3558 üzenetére
Nem az enyim volt, nekem soha nem volt Nintendo konzolom. Nem emlékszem már, valamiért a földre kellett rakni és figyelmetlenségből megtaposták szegényt.
Ja a Skyward Sword volt, rákérdeztem még este, de megvan a srácnak a Twilight Princess is, hétvégén majd átmegyek szerintem és megsasolom az milyen. Úgyis van visszafelé támogatása a Wii U-nak, vagy nem?
-
-
Alba Game
tag
válasz
Mister_X #3254 üzenetére
Én meg egy éve vettem vagy 50db Ps3 tokot meg még egy csomó másfélét is (PSP, Wii, X360, PS2), külföldről, szinte fillérekért. A boltunkba egyszerűen kellett már, mert felteltünk a "saláta" állapotú tokokkal. Tudod, nyilván könnyebben vagy jobban elviszik, ami normálisan néz ki, mint azt, amit a gyerek / kutya megrágott. Szóval nem hiszem, hogy nekik is akadály volna ugyanez.
Tnap délben voltam 576 -ban. Félrerakattam az egyetlen MK8 -at, mondtam, ma délelőtt megyek is érte. Erre mi volt? 9:30 -ra átcsattogok hozzájuk, és a gamém ELADTÁÁÁK !!!
Kértem másikat, jövő péntek körül fog befutni. SMS -ben jeleznek majd. De direkt meghagytam a srácnak, hogy ha már úgysem kerül ki a polcra, akkor legyenek szívesek NE BONTSÁK KI a Nintendo -s fóliából. Nem tudta megígérni, de azt mondta rajta nem múlik. -
Alba Game
tag
válasz
Mister_X #3196 üzenetére
Sorry, de fel sem tűnt nektek, hogy ez mennyire NEM HIVATALOS Ninti holmi? Mert hogyan hírdetne már az N egy ilyen official cuccost, egy nem GameCube logós joy -al ????
Valamelyik utángyártó cég (pl. Saitek, MadCatz, Niko, stb.) kiagyalta. Nem rossz megoldás, de sztem köbö annyit ér, mint a PS3 esetében a PS2 joy-átalakító. Egy valagnyi játék nem is látja a kontrollert (pl. FIFA -k) vagy megkeveri a gombkiosztást (pl. Uncharted -ek).
Innentől pedig kötve hiszem, hogy ezzel akarják sugallni a GC játékok eljövetelét. Az is sanszos, hogy abból a WiiU -nál már nem lesz semmi.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #3182 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!Akkor a promóciós játék letöltőkód majd megérkezik valamikor az a lényeg hogy meglesz!Akkor most már azt is értem hogy kerültek fel ezek a videók az internetre!Viszont azért az egy kicsit felháborító hogy mindenki kifizeti ugyanazt a pénzt a játékért és van aki azt sokkal hamarabb kézhez kapja holott már más is szívesen játszana vele többek közt én is!Remélem azért ezeket a boltokat valamilyen módon megbüntetik!Azért az milyen hogy néhány bolt önkényesen eldönti hogy hamarabb kezdi el árulni a játékot!Gondolom erre van valami szabályzat hogyha meg van adva egy játéknak a megjelenési ideje akkor azt nem szabad előbb árusítani!
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #3118 üzenetére
Nem muszáj egyetértenünk, én csak a saját tapasztalataimból indulatok ki. Angliában van pár régi ismerősöm (középosztálybeliek, értsd: programozó, főpincér, könyvelő), munkám során pedig német mérnökökkel vagyok napi kapcsolatban: lehet, hogy magyar szemmel végtelen mennyiségű pénzt keresnek, de hidd el, ott is meggondolják, hogy mire adnak ki 100+ eurót.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Mister_X #3116 üzenetére
Az 1. és a 3. pont messze áll a valóságtól. Akármennyire is szereti így hinni a nép, nem mi vagyunk az egyetlen "szegény" ország, ahol alacsony az átlag kereslet (már európai szemléletben) és magas az ÁFA és az adó. Nehéz összehasonlítani a dolgokat, mert pl. USA-ban sok államban 0% az ÁFA (vagyis náluk TAX), de a legtöbb államban 8% körül van, viszont náluk az egészségügy az ami horribilis összeg. Náluk pár nap egy kórházban egy hónapnyi ide hazai fizetés, úgy hogy még csak köszöntél az orvosnak. A 3. pont pedig féligazság, mert sajnos még a nyugati áraktól (itt elsősorban az angolokra gondolok, mert ők járnak a legrosszabbul a GBP-re való váltásnál) is drágábban kapjuk kézhez itthon a dolgokat a jelenlegi next-gen kínálatban. Angol retail price kb. 44£, az nagyjából 16.000Ft -nak felel meg, míg itthon 18.000Ft körül árulják (hogy nem sül le a pofájukról a bőr
) a konzolboltok az új címeket.
Egyébként az a furcsa nekem, így a third-party és az indie fejlesztőkre rátérve, hogy semelyik cég nem reklámozza túlságosan a next-gen konzol SDK-kat. Xbox 360-ra volt anno a legegyszerűbb fejleszteni, ott volt az XNA a C# -hoz, aztán lehetett rögtön írni rajta a játékot és tesztelni, publikáláshoz kellett asszem' egyedül licenc. Most ezzel szemben Xbone One-hoz semmi sehol, PS4-en a Sony nyomja a PSN játékok kiadását (gondolom kell a PS+ba a játék, mert mi mást adnának PS4-hez most még
), de ott is fizikai megkötések vannak (csak x és y országból lehet jelentkezni fejlesztőnek), Wii U esetében pedig elég támogatónak tűnik a Nintendo (konkrétan Unity Pro-t kap az ember a licenc mellé, és a hivatalos SDK-t beépítve a Unity-ba) de sajnos nincs elég infó róla, hogy mik a feltételek a bekerüléshez. Azt olvastam, hogy kötelező hozzá cég meglétele (adószámmal természetesen), meg egy jó nagy kupac pénz + korábbi fejlesztői tapasztalat, de ez sehol nincs részletezve a Nintendo hivatalos oldalán. Másik az, hogy a Nintendo csak egy HTML5 SDK-t biztosít a különböző alkalmazásokhoz (pl. időjárás, VOIP, stb. - egyébként látott már egyáltalán valaki ilyet Wii U-n
), illetve Unity integrációt a játékokhoz. Azt nekem meg ne mondja senki, hogy pl. a Ubisoft meg a többi nagy cég Unity-t használt a Watch Dogs-hoz meg az összes többi nagy címhez, mikor ott a saját enterprise game engine-jük.
Kár, hogy ilyen szigorúak a megkötések mindenhol (meg kiigazodhatatlan az egész), nem csak, hogy az indie címek jól fellendítenék a konzol eShop piacot, de még én is jelentkeztem volna egy Wii U SDK-ra ha befejezem a tanulmányaimat, hogy tudjak Wii U -ra kiadni.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Mister_X #3074 üzenetére
Attól függetlenül hogy mennyi Mario Kart Wii,New Super Mario Bros Wii,Wii Fit meg Super Mario Galaxy fogyott még alapozhatta a gép eladási sikerét és az általad felsorolt játékok eladási sikerét a Wii Sport!Sőt ez így is volt de szerintem nem csak a Wii Sport játéknak volt köszönhető hanem az új innovatív irányítónak is a Wii Remote-nak!Mert gondolj bele ha ezek a játékok önmagukban ekkora eladásokat tudtak volna produkálni akkor ez a Wii U-nál miért nem történik meg?!
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz
Mister_X #3015 üzenetére
Összességében többet fogyaszt: standby állapotban jelentősen megnőtt a fogyasztás, ráadásul média streamingre is többet használják ezeket a gépeket, úgy pedig jóval többet fogyaszt, mind egy direkt arra kitalált hardver (pl Apple TV). Maga a gameing, ha megnézed, csak a harmada, negyede az egy évre eső energia felhasználásnak.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Mister_X #3011 üzenetére
Öcsém. Se angol, se fizika, se matek?
Gondolom gépekre osztott átlag amit ugyan annyi használat mellet mérnek, külön-külön nem sok értelme volna a diagramnak mert nyilván akkor annál lenne a legnagyobb akkor az éves fogyasztás amiből a legtöbb fogy/amit a legtöbbet használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest