Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Gebriel #5196 üzenetére

    Én tudod mit hiányolok a konzolból? A régiózár-mentességet. De ezt is áthidalom aztal, hogy onnan fogom venni a konzolt, ahol megfelelő régiójú gépet adnak és benyelem a szállítási költséget (árban ugyan az, legfeljebb kicsit drágább).

    A felsorolás nem személyekre vonatkozott, hanem a nagy általánosan elhangzó dolgok öaszesítése... olvass vissza 200-250 kommentet, biztos felkerül valamilyen formában, hogy gyenge a gép...

    Persze, szólászabadság meg szólás utáni szabadság van, mindenki happy és dobálja a mushroomokat örömében, hogy akármit kiírhat az internetre "ha nem tetszik, ne olvasd el" alapon - csak baromi unalmas már rákattintani a topik új kommenteket jelző ikonjára, mert 10 kommentből 8 a fentiek valamelyike.

    @Andrish: ez van, ezt kell szeretni. Mintha a 64 óta nem ez lenne... :U Neked meg fog érni annyit egy Zelda, hogy a TV mellé rakd, addig meg elfér egy PS4/Xbox One. A gép felhozatala kielégíti az én igényeimet (az üdvösséghez egy Metroid kellene), ha majd nextgen címekre vágyok, akkor veszek én is egy PS4-et vagy Xbox One-t.

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák