- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #11499 üzenetére
Áh értem köszönöm.
Szóval van még játékosbázis a gépre de azért ímmel ámmal. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #11498 üzenetére
A Nintendo Land-ben például spotpass-on át jönnek emberkék, akik a parkban lődörögnek. Olyanok, akik szintén játszanak/játszottak a Land-del. Miiverse-n szoktam még az Art Academy közösséget böngészni, oda is járnak rajzolni szerető vagy próbálkozó emberkék. Itt-ott azért vannak közösségek, de inkább játékfüggő, ki hol szereti elütni az idejét. Olyan ember kevés lehet, aki szinte minden játékban feltűnik valamilyen formában. Inkább a szétszórt, kisebb közösségek a jellemzőek itt szerintem.
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #11497 üzenetére
Ha már itt tartunk.
Kíváncsi lennék.
Mennyire van élet az online világban.
Magyarokat vagy úgy általában online embereket mennyire találtok Wii U-n. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Monster Hunter után a Nintendo Land-et dugtam be gépbe. Eddig nagyon tetszik, rácáfolt minden várakozásomra. Ami a leginkább bejött, az a pikmines rész, annak már a felét végig nyomtam, 16 küldetést. Most adott új, nehezített küldetéseket, amiknek még nem álltam neki. Az ajándékokból is feloldottam 30-40 közötti mennyiséget, kezd egy kis élet lenni a placcon. Amit kicsit fájlalok a játékban, hogy van 3 színpad, ahová nem is tudok egy személyben belépni, pedig a Mario-kergető és a Luigis-szellemes rész is elég jó lenne szólóban is. Valamint a megnyert ajándékok lehetnének interaktívabbak is, pl be lehetne szállni/fel lehetne ülni rájuk stb. Majd a pikmineket meg fogom szerezni valamikor később, úgy értem a fő játékokat. De majd szerintem a régi két résszel fogom elkezdeni, nem a harmadikkal.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11495 üzenetére
Ugyanez volt nekem is
Teljes agyfasz, hogy ha üzenetet akarok írni, akkor be kell másznom a Miiverse-be, ott megkeresni az adott embert majd reménykedni, hogy egyszer majd belép és elolvassa.
Amúgy a Metroid Fusion-nal játszottam kicsit.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11493 üzenetére
Tegnap leporoltam a Gamepad-et (tényleg le kellett) és bekapcsoltam a Wii U-t. Egyedül Feri volt online, gondolom épp letöltött, mert nem írta, hogy játszana valamivel.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #11491 üzenetére
uh, az majdnem egy év. gondolom kevesebb a bug, mert Steamen még a menü is rossz volt amikor indult...
nekem egyik legnagyobb csalódásom volt a múltévben, egy Neverhood HD-vel jobban járt volna mindenki -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Lelkes kickstarter-támogatóként megkaptam végre az Armikrog letöltőkódját, így
elsőkéntutolsók közt végre kipróbálhatom az U-verziót magam isA Nintendo végül is zöld utat adott a játéknak, kíváncsi vagyok, mennyire lesz bugmentesebb, mint a steam-es változat.
-
ldave
félisten
Felőlem nyithatunk egy topikot a Mobiljáték fórumban, de szerintem az ráér, majd ha tényleg jönnek a játékok.
-
ldave
félisten
-
woros
őstag
A Super Mario Run és egyéb Nintendo mobilalkalmazásnak lesz külön topikja? Vagy hova lehet írni a játékról a véleményt stb. ?
-
tthom
senior tag
Hi ismét,
ha az embernek betelik az usb external storage.. Akkor miként lehet nagyobbra cserélni? Simán kihúz és újra letölt? Vagy megborul tőle az eszköz?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11480 üzenetére
Pedig jó játék, elég sok stílust vegyít ügyesen, a pixelanimáció pedig fantasztikus.
-
ldave
félisten
Ha valaki esetleg várta volna, a Hyper Light Drifter Wii U (és Vita) változatának fejlesztését abbahagyták.
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni, de nem találtam hirtelen.
Olyannal találkozott már valaki, hogy nem olvassa a lemezeket?
Vettem egy új gépet, belerakom a régi wii-ben jól működő Wii Fit gyári lemezt és talán ha 30ból 1x beolvassa..Neten semmi megoldást nem találok.
Thx!
-
ldave
félisten
Megjelent az Axiom Verge!
-
Faterkam
addikt
A gyerekeknek annyira bejött a Mario Kart 8, hogy kipróbálták magukat az Online versenyeken is. Azt már sokszor hallottam, hogy az ilyen versenyeken (PC-n) sok a csaló. Arra gondoltam, talán Wii U-n ez másképp lesz. Először a Global versenyeken játszottak, volt egy Amcsi srác 35.000 ponttal, A verseny elején úgy elhúzott, hogy nem is lehetett látni többet. Semmi nem sebezte, mindent kijátszott, vagy kikerült :/ Most akkor ezt hogy
Persze a fiam a többszöri próbálkozás után lelombozódott, első soha nem tudott lenni, (pedig ő sem ma kezdte a Mario Kart ismeretet) A legjobb helyezése a 2. hely volt. Mérgében átment a Regional-ra, ott sokkal reálisabb ellenfelek voltak, többször első is lett. Szerintetek?
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #11468 üzenetére
Köszi. Amúgy a konzol ki van húzva a konnektorból. Akkor is próbálkozik kommunikálni vele? Buta.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #11468 üzenetére
nekem is merül. mindenkinek.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha látszólag ki van kapcsolva, akkor is folyamatosan kommunikál a konzollal. Ráadásul nagyon gyenge a gyári akksija (1500MhA), ez kábé a fele a mostani mobilokénak. Úgyhogy sajnos ez van, max annyit tehet akit zavar, hogy megveszi hozzá a nagyobb kapacitású telepet. Én hagytam a fenébe, mert kábellel használom.
-
woros
őstag
Ha nem használom pl. 1 hétig a gépet akkor miért merül le teljesen a gamepad? Bocs a hülye kérdésért, de egy telefon akksija ha nincs hasznalva 1 hétig is alig veszít a töltöttségéből.
-
törölt tag
válasz
koncsik #11463 üzenetére
Ha már eshop.. Használt már valaki az ausztrál boltot? A konverziókból számolhatva ott a legelőnyösebb a vásárlás. Én eddig még nem találtam olyan oldalt ahol 1-1be lehetne oda feltöltő kártyát venni.
Amúgy azt néztem, hogy a PayPal rendszerén keresztül EUR és GBP pénznemű feltöltő kártyákat 1-1be lehet venni uplift nélkül. Tehát, lehet, hogy érdemes azt használni.
-
Faterkám, én is így járok el, egy kártya van hozzárendelve fixen, ha jól emlékszem valmiért nam fogadta el vagy én bénáztam a web MC-ot, de a mostani azonnal sms-t küld forgalom esetén.
Jut eszembe, hiába van magyar eShop, nem láttam még feltöltőkártyát a magyar eShophoz... Vagy az is euro alapú és euro-s feltöltőkártyát lehet használni?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam #11459 üzenetére
Én 'rendes' úton vásároltam eddig, eShop-ban beléptem a játék oldalára, ott ráböktem a vásárol fülre és mivel nincs rajt egyenlegem, mindig töltök fel kártyáról. De én is azt az opciót használom, hogy csak a kívánt mennyiséget, ezt is feldobja akörül, mikor a 10, 20, 50 fontos lehetőségeket.
Az a server error akármi gondolom a Nintendo hülyesége volt, bár én inkább régebben futottam bele ilyesmibe, hogy le volt rohadva a hálózatuk.
-
Faterkam
addikt
Megvolt ma du-n életem első E-shopos vásárlása... Pár évvel öregebb, pár ősz hajszállal gazdagabb lettem, és a szakállam is ritkább lett :/
A gyerekek kitalálták, hogy nagyon szeretnék a Mariokart 8-hoz a 2 DLC-t megvenni. Intézzem el nekik. A Net card-omat beregisztráltam, a Wii U-n volt Nintendo Network ID, a játékon belül akartuk letölteni. Ekkor jött az első meglepetés, ezt így nem lehet. Töltsem fel a kártyát, ok. Az E-shopban csak 10, 20, 50, vagy 110 £-ot lehetett feltölteni, természetesen a 2 DLC 11£ volt, tehát nem tudtam addig megvenni, amíg 20 £-ot nem tettem rá. Tudom, ezt később le lehet vásárolni, de nekem ez mégis furcsa volt, hogy nem a 2 DLC árát tudom rögtön fizetni :/
Mindegy, ezen is túl voltunk, vissza a játékba, és vásárlás, a 2 DLC együtt 11 £, ezt le is vonta, letöltésnél szólt, hogy 2,3Gb szabad hely kell neki. Mivel csak mentések és pár Update volt eddig rajta, maradt ~3Gb szabad hely, +32Gb USB tár. A letöltés kb. 22 perc alatt megvolt, majd amikor installálta volna a gépre, ekkor hibaüzenettel leállt
(Error Code 088-0150, Could not connected Server) Ezt eljátszottuk kb 5x. Mindig ua.
Felhívtam kínomba a GameParkot, de segíteni nem tudtak, azt mondták, ha hétfőig nem megy felvesszük a Nintendoval a kapcsolatot. Megunva a kínlódást, áttettem mindent az USB-re, és nem a játékon belül akartam letölteni, hanem az E-shopon belül, a letöltéseimnél. Ott kiírta, hogy lépjek be a Download Manager-be, itt szépen végigment a letöltés, fel is tette, és voila, elindult minden, a játékon belül is megjelent.
Ezután visszatettem mindent a gép tárhelyére, és azóta vígan játszanak
Elnézést a hosszú szövegért, de ki kellett írnom magamból
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A lemezes Fast Racing Neo a Nintendo kezdeményezése volt (interjú Martin Sauter-rel a Shin'en től)
-
törölt tag
válasz
koncsik #11453 üzenetére
Abszolút van még nagyon sok jó! Én igyekeztem olyanaokat összeválogatni, amivel mindenféle korosztály tud játszani
A Bayonetták, a Xenoblade Chronicles X, az indiek közül az Affordable Space Adventures vagy a Child of Light is kiváló játékok. De ezek szerintem réteg játékok..
Rendben, vettem!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van néhány kiemelkedő Wii U játékom amit eladnék, akit érdekel keressen meg privátban.
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U
Yoshi's Woolly World
Super Mario 3D World
Donkey Kong Country: Tropical Freeze for Wii U (Nintendo Selects)
Batman: Arkham City Armored Edition -
ayo
veterán
nem kicsit függ, hogy milyen játékok...Nintendo Land, Wii Party U és társai? mert azok pl. nem sokat érnek
itt egy példa pl.:
Basic Wii U eladó:
(Gamepad, gép, HDMI, AV kábel, táp kábel, Gamepad töltő)
*8gb pendrive
*4 játék:
-Assassin's Creed 4 Skull Edition
-Super Mario Maker
-New Super Mario bros. U
-Nintendo Land
Fix 50.000ftezt kb. hónapja vitték
-
g@bo
nagyúr
szerintetek mennyi lehet most egy megkimél wii u basic pakk /fehér 8gb/, van 3 játék mellé egy pro kontroller.
nem sokat ment.. eladnám.
-
válasz
Sirandrish #11442 üzenetére
Figyu. Ingyen ötlet. Pokemon LEGO minifigura sorozat!!!!!!
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #11440 üzenetére
Nem egy játékgyárban dolgozol?
-
válasz
Sirandrish #11440 üzenetére
Most????? Azt hittem a promo óta nem kell éccaka is...
-
ldave
félisten
-
Köszönöm, félek 10 előtt nem tudjuk ágyba tenni a hálátlan örökösöket...
Dr.F.E.R.I.: én már csak gyűjtök, játszani csak szeretnék (többet)...
Nézegettem egy barátomnál az Nvidia Shield-et, nem rossz cucc az...pl. Doom 3 1080p-ben elég meggyőző volt.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11431 üzenetére
Persze, de ilyet nem csinálunk. Felelősségmentes fogyasztók vagyunk.
-
ldave
félisten
Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
Még zöldel a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan az új Select kínálatot?Szeptember végén érkeznek.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11420 üzenetére
Multkor nagytakarítottam, széthúztam az egész nappalit, de nem találtam meg sehol se azt a cerkát, pedig én is nagyon szerettem. Szerintem azt elnyelte a föld.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #11150 üzenetére
Na tegnap rászántam magam és felmentem Pestre. Több dolog miatt voltam fent, de egyebek közt megvettem ezt az accessory set-et is. Platinumshopban voltam bent érte, de közölte a srác, hogy elfogyott. Miután végeztem a többi dolgommal, beugrottam a Mammut II-be a Médiába, ott viszont találtam egy csomaggal. Bezsákoltam mellé egy nunchuk-ot is, így már gyakorlatilag mindenem megvan a géphez nekem is. A fólia úgy-ahogy felment rá, törlőkendőm van idehaza, a toll pedig valóban kényelmes. Ahogy a humorom engedi, majd elkezdek rajzolgatni is. Régen szerettem, de igazán profi szinten sosem sikerült űznöm az ipart. Talán még fel tudok támasztani valamit belőle
-
ldave
félisten
-
-
ayo/Idave
-
ldave
félisten
Nagyon rég olvastam ilyen jól megírt kritikát:
És akkor ennyit arról, hogy a cenzúra nem vesz el semmit a játékélményből.
-
ldave
félisten
Úgy voltam vele, hogy az Axiom Verge-t Wii U-ra veszem meg, de most hogy volt a 30 éves Metroid évforduló, nem vártam tovább és megvettem PS-re (40% akcióban) tegnap este.
-
Bad Pritt
félisten
Köszi srácok, olvasgatok akkor még.
-
Shepard
tag
válasz
Bad Pritt #11403 üzenetére
Egy kis [szösszenet], ha esetleg bővítésre kerülne sor.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series S
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest