Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tassyu
tag
Eshopban muszály volt elfogadni egyik vásárlásnál ezt:
"I consent that nintendo begins with its performance before the cancellation period ends. I acknowledge that I thereby lose my right to cancel."
Milyen törléstől vesztem el a jogot?
Maga a szöveg érthető, de mit akanak ezzel? -
Sonic*
aktív tag
Captain Toad TT Amiibo bundle valahol meg kapható? Sehol nem találom

-
A Nintendótól valaki vár még 50%-os akciót?

-
Csütörtöktől akciós lesz pár játék az eShop-on:
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U (€19.99 január 8-ig, normál ára €24.99)
Super Mario 3D World (€19.99 január 8-ig, normál ára €24.99)
Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games (€34.99 január 8-ig, normál ára €49.99)
LEGO City: Undercover (€19.99 január 8-ig, normál ára €24.99)
Pokkén Tournament (€41.99 január 8-ig, normál ára €59.99)
Splatoon (€27.99 január 8-ig, normál ára €39.99)
Super Mario Bros. (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99)
Super Mario Br.: The Lost Levels (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99)
Super Mario Bros. 3 (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99) -
Sonic*
aktív tag
Milyen országot érdemes beállítani az ID-hez? Magyar bankkártyával lehet fizetni pl ír storeban? (Gondolom € jobban megéri)

-
Sonic*
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hmm igen, nekem is ez tűnt fel, hogy sehol semmi, nekik meg van bőven mindenféle gepcsomag. Na mindegy, pár nap múlva majd felhívom őket, remélhetőleg tényleg van nekik

-
Sonic*
aktív tag
Hello mindenki! (Boldog Karácsonyt mindenkinek!)
Valaki vásárolt már a "playnavigator" nevű boltból? Szeretnék egy konzolt venni, de sajna mindenhol nagyon foghíjas a készlet. Nekik viszont van vagy 7 csomaguk, basic/premium is.
http://www.playnavigator.hu/index.php?beazon=0&embazon=&embnev=&fejl=&menu=0&jtp=wiiu&melyik=gep#kampo
róluk lenne szó, ha valaki vett tőlük valamit, írja meg a tapasztalatait

-
-
-
-
tassyu
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nézd már meg légyszíves, hogy a Child of Light Wii U verzióba is van-e magyar nyelv.
Nézegetem az eshop kínálatát, és a Mario Kart DLC-re kattintva megjelenik a "redownload" de árakat jelöl mellé.
A múlt héten vettem meg.
Nem úgy van, hogy ha valaki megvett valamit, akkor bármikor letöltheti megint? Megint meg kell venni, ha pl. besz@rik a pendrive és amiatt szükséges letölteni megint? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Child of Light-ot és Rayman Legends-et húztam le. Még nem állok nekik, csak rajta voltak a listámon és most félárasak.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
aya
addikt
Az új shantae piszok jó lett, pc-n játszom 4k-ban de jön wiiu-ra is.
Ajánlom mindenkinek, mondom extra nagyon jó lett

-
Elindult a karácsonyi vásár, kivételesen azért van, ami lényegesen olcsóbb a PS4-nél...

Pl. ott Buy 1 Get One Free-ben is 8990 HUF a Legend of Kay Anniversary és The Book of Unwritten Tales 2 együtt, itt draabja 4 GBP alatt van, tehát együtt is 3000 HUF alatt van. Ha valaki szereti az ilyen játékokat, most megéri.
-
Kellemes Ünnepeket kíván a Nintendo! Ja és én is Boldog Karácsonyt!
-
aya
addikt
Nintendo belsős játék akció? Höhö höhöhö höhöhöhö .
Ők nem adnak szinte semmit akciósan, max ennyivel.
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt írja hogy a 2 pakk 11 font. Ez már akciós?

-
Tavaly ilyenkor többen terveztek wii U-t venni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet hülye kérdés lesz, de hogy tudom én ezt megvenni? UK-be vagyok reggelve viszont dobozos MK8-am van. Ez gond?
-
tassyu
tag
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
úgy úgy
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem 4 pálya van zárva...
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Firefox böngésző. Eddig nem csinált ilyet.
-
-
Mario Kart 8 DLC akció:

Nagyon jók az új pályák, ha nincs még meg, érdemes megvenni.
-
g@bo
nagyúr
elméretezték....

komolyabb játék ezen nem megy 2016 ban /sem előtte/ de azért a donkey kong, mariokart ütős... nekem nem hiányzott róla semmilyen pc átirat, elvagyok a nintendo cimeivel, ha lenne.
animal crossingot a wii u elbirta volna hw ügyileg. de nincs. az sincs, ami lehetett volna.
voltak régi jó cuccok, pl. pl rune factory /frontier wii/ de az sincs. angry bird van, mert az ugye nagyon kellett.
meg néhány giga hulladék cim, 10000 ért. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ezért pletyka még a dolog.
-
ayo
veterán
nem volt akkora nagy élete, viszont van rá mondjuk 10-15 nagyon jó cím, szóval nekem is tuti maradnak, meg hát értékben is ahogy írtam már tuti drágák lesznek ezeket később megvenni

remélem lesz valami price drop és akkor még pár kiegészítőt mindenki olcsón be tud szerezni hozzá -
aya
addikt
A wiiu annyira le van szarva hogy a biztonsági hibát sem javították kb fél éve, nem is érdekük, legalább kisöprik miatta a raktárkészleteket....
-
aya
addikt
Elvagyok a wiiu-val, én sem tervezem a japán monster hunter editionom eladását.
Kb 3 éve switch-ként használom a wiiu-t, ide oda hurcibálom, de ahogy 3ds gamereket se látok a hetesen úgy switches is vicces lenne

Nem veszek switchet, akkor se ha nem lesz csak arra zelda! A worlds-öt végigvittem 3ds-en, az nekem most pont elég is volt zeldából.
-
ayo
veterán
Ha lenne játékom én se adnám ki Wii U-ra, hanem inkább Switch-re, elején se ment, a végét meg már nem is mondom annyira el lett hanyagolva... mint Wii U tulaj már semmin se lepődnék meg
-
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bár engem nem érint a Zelda, de ne nevettessenek, hogy most hivatkoznak technikai meg egyéb hülyeségekre. Ezeknek már jóval hamarabb ki kellett volna derülnie. Komolytalan lenne a Nintendo, ha most kihátrálna. Láttam koncsik linkjét arról a játékról, ami mégse készül el Wii U-ra "technikai problémára" hivatkozva. Azt is hagyjuk már, mese az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre pletyka:
Rumor: The Legend of Zelda Breath of the Wild canceled on Wii U
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
= nincs próbaidő, ha megvetted, nem kérheted vissza az árát...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg néhány giga hulladék cim, 10000 ért.