Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért? Használtban már kb. hasonló az áruk.. Az, hogy a One jobb grafikával rendelkezik.. Ahogy mondja a kolléga húzós áruk van a játékoknak. Én is gondolkodtam One-on, pont Horza-val játszanék, de minden költséget beleszámolva lett inkább Wii, aztán Fast Neo.

-
Sonic*
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen. Nem használom, valamint nagyon unom, számomra semmi érdekes játék nem jön ki mostanában, 19k-t meg nem fogok adni pl egy Horizon 3-ért
-
Sonic*
aktív tag
Valakinek nem lenne eladó/cserélhető Wii U-ja? (Nekem Xbox One-m lenne)
sajna alig van normális hirdetés itt, boltban meg 95k egy pakk 
-
ldave
félisten

-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
mintha select verzióban láttam volna mario 3d-t...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Közben beszereztem az egyik legrégebbi és legújabb játékot is. Van még pár, ami hiányzik a kollekcióból, de év végéig azokat is mind bezsákolom. Aztán majd öregurasan sorra lesznek játszva, most tartok még csak a másodiknál (Nintendo Land)
Fast Racing Neo-t le is fogom tölteni gépre, hogy egy-két futamra mindig kéznél legyen, a lemez megy a polcra. A ZombiU-ra is kíváncsi leszek, van-e valami vége a játéknak. Ezt sosem sikerült kiderítenem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
sting2
üzenetére
Ki kell ábrándítsalak, nemhogy a 3, de még a 6 éves gyerek is telibe fogja szarni, hogy HD tartalom-e vagy sem
Ők még élményre játszanak, egy mezei Wii potompénzért meg tökéletes választás, mindkét kölök ugrálhat majd.Nyugi, nem fognak odamenni, hogy "apu, ez pixeles, nem akarok vele játszani" vagy "apu, ez miért nem hádé?"
-
sting2
addikt
Kizárólag azért nézem a hirdetéseket mert a 6 és 3 éves gyerekeket ezzel szeretném egy kicsit elvarázsolgatni néha, néha.
Az egyik játszik, a másik nézi, alapon..
Sima WII is szóba került de itt már tartok tőle, hogy 60" colon nem igen fog szépen mutatni..
SD tartalmat nem is igazán látnak mert ha nagy ritkán tévéznek akkor tematikusan teszik azt és azt HD csatornákon .
Mondjuk, poénból (meg szoktatás jelleggel is) a PS4 + Youtube segítségével a Super Mario Bros-t bejátszottam nekik - lehet WII U-val volt feljátszva, és nem mutatott rosszul.
-
woros
őstag
válasz
sting2
üzenetére
Amit a prémium ad: fekete szín, gamepad tartó, gamepad dokkoló amiben töltődik, konzol tartó, sensor bar, 32gb tárhely a 8 helyett. Mivel külső tárolót tudsz hozzá csatlakoztatni ezért mindegy is a tárhely. Itt azt kell eldöntened hogy kell-e a fekete szín a gamepad/konzol tartói és a sensor bar.
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Az oldalon is hirdetett Prémium Pack reális áron van fent?
60k -
ldave
félisten
No, csak leadtam egy rendelést a Paper Mario-ra. Plusz egy doboz már fel se tűnik a polcon

-
tthom
senior tag
Látott már valaki külön kapható Wii remote szilikon tokot FEHÉR színben? Vettünk egy Toad-os változatot és ahhoz fehér van. Ez annyira tetszik itt nekik, hogy a sima fehéreken lévő áttetszőt is átcserélnék.. De nem látok sehol külön..
-
ayo
veterán
Az utolsó Hyrule Warrior posztom. 100%, 478 óra és egy igazi WTF a végére

Kemény volt, nagyon szeretem és már most hiányzik. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
4 éves kislányomnak a Toadette pályák megunhatatlanok... Ha max-ra megcsinálsz mindent, többet nem valószínű, hogy előveszed. Amiibo sem ad érdemi plusszt...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Toad Kapitányt mennyire érdemes letölteni? Egyszerjátszós?
-
tthom
senior tag
-
tthom
senior tag
Lemezes játék. Bedugom a lemezt, felpörög, felismeri. Rányomok Wii U módban a startra, elkezd újraindulni és fekete kép. Nem jelenik meg a szokásos Wii felület.. Ha átállítom 480p-be a Wii U üzemmódban, akkor viszont simán. Próbáltam B-t nyomni bekapcsoláskor, de akkor is fekete felület lesz egy idő után, szóval mindegy neki.
Thx!
-
tthom
senior tag
Használja valaki a classic Wii mode-ot a gépén? Nem bírom rávenni, hogy ha a Wii U 1080p-be van állítva, hogy akkor Wii módban adjon képet. Elindul, váltogat a TV egy darabig, aztán feketeség. De menni megy, mert a wii remote rezeg, amikor mozgatom, mint amikor a menüben van. Ha 480p-ben indítom el, akkor van kép. De hát most mindig állítgatni.. Kerestem neten, de nem találtam erre infót sehol...
Először azt gondoltam a TV okozza, de azóta már lecseréltük egy másikra és azzal sincs kép.
-
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Túl sok helyet foglalt

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szép fogás, a Pikmin 3-at kedveltem, kár hogy a többjátékos móka nem megy online, szívesen játszanék ellened egy kis bingót
Meg a többi feladvány is nagyobb móka lehet ketten, egyedül nekem inkább volt frusztráló, mint szórakoztató 
Az eddig megjelent játékok közül még a Tokyo Mirage Session-t kéne megvennem, meg esetleg a Bayonetta 2-t újra, mert azt eladtam a First Print kiadással együtt.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem, nem, én a bezárt kínai vagyok.
(Office)
Ma vettem egy bontatlan GameCube játékot. Ez most a kezdet vagy a vég?
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
igazából szinte mindig ilyen volt a helyzet, nem csak a konzol élete végén. Mindig csak a PS meg az Xbox megy, a Nintendóért meg kell dolgozni, ha akarsz valamit

576 szerintem itt is meg többi topikban is visszatérő téma, hogy mennyire rossz főleg Nintendo szempontból, a kis boltok ezerszer odaverik, ahogy írtad. Ha van lehetőség, akkor inkább a többit ajánlom én is.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A Westendben összefuthattunk volna, ott dolgozom...

Sajnos október 1. után a viszonteladók már nem rendelhetnek wii U-t, ami furcsa, hiszen még az új Zelda is megjelenik (elvileg) wii U-ra... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ma tettem egy kis körutat Pestre Wii U-fronton. Az apropóját az adta, hogy újabb Selects-játékok érkeznek a héten (Mario 3D World, Captain Toad, Pikmin 3, Mario Party 10), és a Konzol Stúdió nyomott egy kis akciót ezekre, mielőtt kisöpörnék a régi készletet. De ha már felutaztam, úgy szerveztem, hogy benézek több üzletbe is szemrevételezni, mi is a felhozatal kedvenc konzolunk háza tájáról.
Média Market Mammut2: nemrég tárazták újra a Nintendo cuccait, viszont lebontották az eddigi diszpléjt, amiben hellyel-közzel megpróbálták összezsúfolni a kiegészítőket, Wii(U)/(3)DS játékaikat. Most már újra egy megfogyatkozott árukészletük van, amit a szemközti falra költöztettek a PS-Xbox mellé. Az áraik magasak, lényegében a hivatalos retail árak, Wii játékuk csak két darab volt, még ahogy láttam a kiegészítőkből lett kevesebb nekik.
Konzol Stúdió: ez volt az elsődleges úti cél, jóllehet most voltam itt először. Bár nem koronázta teljes siker a küldetésem, nem tudok róluk rosszat szólni. Szinte minden Wii U játékból volt kitéve a polcra, egyben látva nem is gondoltam volna, hogy ennyi játék létezik rá. Persze ebben a kevésbé keresett játékok is benne voltak, de legalább többé-kevésbé mindenből volt mutatóban. Négy játék érdekelt konkrétan, az akciózott 3D world, Pikmin 3, Donkey Kong és a Wii U Art Academy, ami csak ötezerért futott, ez máshol majdnem dupla ennyi és szintén a beszerzendők közt volt. A Pikmin 3 és az Art Academy sima ügy voltak, de a 3D World-ből és a Donkey-ból úgy nézett ki, nem lesznek fóliás darabok. Aztán némi keresgélés után csak akadt egy a 3D World-ből is, de Donkey már csak Selects-verzióban volt, így azt otthagytam inkább. Ki vannak téve a belső kirakatba az éppen futó limited darabok is (Starfox, Xenoblade, Tokyo MS), ezekből elhoztam a Xenoblade díszdobozt, ebből is az utolsó példány volt. Ezen nem volt akció, de szintén a listámon volt, mivel alig kerül többe a sima változatnál és csak egy limitált szériáról beszélünk, több helyen már nincs ebből sem. Így ezt a négyet vettem meg végül, a Xenoblade-t kivéve sikerült használt árban megkaparintanom ezeket az eredeti verziós darabokat. Próba-cseresznye alapon még bejártam az útvonal többi üzletét, elsősorban a Tropical Freeze után szimatolva. Amúgy 3DS, DS és Wii játékokból is elég becsületes készletük van a fiúknak, nintendósoknak mindenképp egy kötelező megálló a Konzol Stúdió, ha nagyon kerestek valamit.
Platinum Shop: a Bajcsy-Zsilinszky út üzlete, metróval közelítettem meg az Arany János utcai megálló felől. Az üzlet hazai viszonylatban egy teljesen korrekt méretű és választékú bolt. A Wii játékok egy alacsony polcos vitrinben voltak az egyik sarokban, nem is nagyon lehet kényelmesen odaférni. De akadt azért választék belőlük. A Wii U és 3DS játékok már a falon voltak a vitrin mellett, keskeny polcos diszpléjre téve. Egy külön kis vitrin volt viszont a sok amiibo-figurának, ennyit nem rémlik, hogy a KS-nél láttam volna (a többi helyet meg ne is említsem). Voltak egyéb cuccok is, mint például a nagy méretű kötött Yoshi, amit azért már nem árulnak mindenhol. Egyedül a Mario Maker rémlik, hogy a szokottnál jobb áron volt, a többi játékot nagyjából a konszenzusnak megfelelően árazták. Sajnos a Donkey elfogyott, pedig ez szintén egy reménykeltő hely. Igaz, a múltkor voltam itt Gamepad Accessory Set-ért, akkor meg azt nem kaptam.
Konzolgame: gyalog folytattam, a Konzolgame Szent István körúti kis üzletébe toppantam be, de majdnemhogy meg is álltam az ajtóban, mert a beltérben alig lehetett mozdulni az OSB-tábláktól és kartondobozokból. Felújítanak éppen, a kupi miatt csak féloldalasan tudtam a nintendós polchoz hajolni. Jártam már itt, náluk vettem a Wii U-m. De akkor csak a gépért mentem, a játékokat annyira nem néztem meg. Egy nem túl széles polcra vannak a játékok felsorakoztatva, a többség U-hoz, 15-20 darab pedig a Wii-hez. Itt már nincs akkora választék, Donkey sajnos nem volt náluk. A srác szerint a másik üzletükben lett volna, de nem esküdnék meg rá, hogy az nem a Selects-változat lett volna.
Videojáték bolt és 576 (Westend): miután nem jártam szerencsével, visszafordultam és becsattogtam a Westend-be, hátha találok valamit. Két üzlet van, ami szóba jöhetett, a címben szereplő Videojáték bolt és az 576 egy helyi kis üzlete, mindkettő az alagsori szinten van, egymással szemben. A Videojáték boltban az eladó pult mögött volt egy kis nintendós polc, nem is tudtam közelről megnézni. De megkérdeztem az eladót a Donkey-ról és nemleges választ adott. A kínálatból ítélve mondjuk nem is reméltem sokat. A szemközti kis 576 üzletben pont az ellentétes elrendezés van, ott a bejárattól rögtön jobbra esik a nintendós szekció. Alig volt kitéve pár játék, lényegében véve két kezemen meg tudtam számolni. Itt volt a legsilányabb felhozatal az addig látottak közül.
Konzolvilág és 576 (Mammut): jó idő volt, úgyhogy gyalog mentem vissza a Szénára, utoljára visszatértem oda, ahonnét elindultam. A Gameshop-nak volt egy jó kis üzlete a Margit körúton, ez nemrég bezárt és beköltöztették egy nagyon kis lyukba a Mammut 1 épületében. Azóta meg már be is olvadt a testvércégébe, így hivatalosan már az is Konzolvilág lett. Sajnos a helyhiány jócskán meglátszik a kínálaton, az eladó pult mellett van egy keskeny kis falrészlet a Nintendo-játékoknak. Ez már jóval inkább az 576-ra hajaz, néhány mainstream játékot leszámítva nincs semmi érdemleges. Donkey persze itt sem volt, úgyhogy felballagtam a Mammut 2 harmadik emeletére, az 576-ba. Itt is azt találtam, mint a westend-es üzletükben, néhány doboz játék képviselte csak a Nintendót. Nemrég még itt is nagyobb diszpléj volt, azóta zsugorodott így össze. Donkey zéró.
Összegezve röviden a mai nap tapasztalatait, nincs könnyű helyzetben az, aki eredeti borítós Wii U játékot akar venni. A történet eddig ki nem mondott része, hogy minden formájában taszítanak a színes keretes, plecsnikkel megjelölt, ilyen-olyan praktikákkal eltorzított borítójú játékok, akár Nintendo akár sem. Én polcra pakolós játékos vagyok, és bár maga a játék ugyanaz (többnyire), szeretem ha az eredetileg megálmodott formájukban állhatnak ott. Visszatérve, nem csodálkozok rajta, ha nem nagyon töltenek után a konzolból sem készletet, gyakorlatilag alig lehet hozzá igényes videojáték üzletet találni. A legjobb hely egyértelműen a Konzol Stúdió volt, az 576 csalódás Nintendo-téren, bár a legnagyobbaknak mondják e téren magukat. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Konzolvilág fő üzletében valószínűleg a látottnál nagyobb kínálat van és akik a Világvége-tábla után laknak, azoknak szintén színvonalas hely lehet a Gamepark üzlete. Még a Platinumshop egy vállalható hely, aki a belvárosban vagy a környéken lakik.
A nap szerzeménye:
Érezhető, hogy az üzletek már lelkiekben felkészültek a jelen generáció nyugdíjazására, ez amolyan utolsó előtti időszak lehet, amikor még lehet ezt-azt szerezni Wii U-hoz. Ennél már csak rosszabb lesz, úgyhogy akinek lemaradása van, az ne tököljön sokat. Bocs, ha hosszú voltam.
-
ldave
félisten
Shovel Knight szerepet kap a Yooka-Laylee-ben, de sajna nem játszható karakterként:

-
woros
őstag
OFF, de nemrég találtam őket pakolás közben. Nagyon nagyok voltak ezek a könyvek.
1992-ből vannak.

-
woros
őstag
Eddig a Paper Mario nem tetszett. Az elsőt sima Wii-n próbáltam ki, de nagyon gyorsan kiléptem. Viszont ez a Color Splash most tetszeni fog úgy látom.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
nekem van wii is, elvileg az is elég lehetne.
mondjuk sokat nem kapnék a wii u ért, ami számottevő bevétel lenne. alapvetően eláll...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nálam elsődleges konzol marad, mivel aránylag későn feküdtem neki és a Wii-korszak is kimaradt. Plusz elég sok a VC játék, amikkel szívesen el fogok játszogatni, úgyhogy ez afféle ultimate-gép lesz számomra. Szinte minden érdemleges Nintendo játék játszható már rajta valamilyen formában ami valaha világot látott, bár a retró-lista valószínűleg már nem lesz teljes az alacsony eladások miatt. Az NX ehhez képest tiszta lappal fog kezdeni, arra meg azért leszek kíváncsi. De a Wii U az NX mellett is mindenképp az asztalomon marad.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Paper mario harcrendszere számomra csalódás. Igy marad a zelda meg a fast neo dlc. El nem pakolom azért mert családi gép, meg néha elöveszem a xenot egy kis röpködésre.
-
aya
addikt
Állítólag amerikában az utolsó wiiu szállítmányra vesznek fel rendeléseket, elkezdték a kivezetést.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
jogos..... 7 fontért
-
g@bo
nagyúr
urak
mario kart 8-ban az első 8 pálya elérhető, a maradék 4 fizetős??
50ccm ben császár vagyok, de pl 200 ban rojtosra aláznak.

-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
igazából Mario Kart 8-ban pontosan látszik, hogy eléggé menő lenne. Én is bízom az NX-re, hogy egy új GC2-t kapunk menő cuccokkal... meglássuk.
GC-t meg pótold egyszer, baromi jó dolgok vannak rá
(#11528) ldave: jaja, szóval jöhetne már a NAGY HÍR

-
ldave
félisten
Állítólag az eShop-ból megvett és előre letöltött Papar Mario Color Splash már elindul az előrendelőknek. Hivatalos megjenelés október 7.

-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
GC verziót próbáld az nagyon menő lett.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nagyon fasza ez a zombis lövölde, egy rahedli fejleszteni való akad benne, amivel személyre szabható a stratégiánk. Ez nem olyan humoros, mint a Kingdom Rush, de megvan a hangulata ennek a játéknak is
A Nintendo Land-ben nagyon megtetszett az F-Zero minijáték (is), így letöltöttem a SNES verziót is a zombis mellé. Az F-Zero kimaradt annak idején, pedig mindig ki szerettem volna próbálni, a Szuper Nintendó dobozhátlapján ez volt a hat játék közül az egyik
Élvezetes játék még mai szemmel is, de a Nintendo Land-ben már a felújított zenetrekkek vannak. Ezekkel és egy remek HD grafikával akár egy remake-t is kiadhattak volna belőle (ha már új részt nem akartak). Alig várom, hogy a Fast Racing Neo jöjjön lemezesen, igazából arra gyakorlok most 
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
nem is az a lényeg, hanem ezért kapsz 30 arany érmét, amit be tudsz majd váltani másra

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Nem tűnik nagy dobásnak, ellenben van egy másik zombis játék, a Zombie Defense. Ez még fél áron is van most, és ahogy belenézegettem az anyagába, egy nagyon fasza tower defense/hold the bridge keveréknek néz ki, sok-sok opcióval megfűszerezve. Ha hazajövök szüretből, szerintem le is húzom.
-
Remélem EU shopba is jön: The First Skunk Bundle - 5 játék ingyen.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mingyá, kalkulálok

-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
japánban meg mindenki felfigyelt, hogy végre valaki használta ez a funkciót
gyorsan berakják az NX-be is 
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
És viszont
most online is vagyok. Látom hogy tecsövezel. Muhaha.
"Starting a conversation in Wii U Chat is easy. Just select the Mii of the registered friend you'd like to talk to, and you'll be chatting in no time!"
És fogadnálak is de mi a PIN? megvan, de error van.
mindegy hílak
kúl, siker.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Próbáltam egyszer, de nem sikerült csatlakozni ahhoz, akivel akartam beszélni.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Jelölj be : koncsik, szólj ha meg akarod nézni majd

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kicsit áttúrtam a gép szervizikonjait és van ez a Wii U Chat nevű alkalmazás. Ezt próbáltad már valaha is? Csak azt tudom(?) rajta elérni, aki barátként meg van jelölve, tulajdonképpen egy videohívást kezdeményez. De hogy műxik-e, az jó kérdés. Egyedül te vagy a barátlistán, és te is offban, szóval nem tudtam kipróbálni, milyen.
-
woros
őstag
Emagon nézegettem dolgokat, de az árakon leesett az állam.. nevetséges: Mario Kart 8
-
ayo
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
a mostani magyar shop se jó, mivel sokkal kevesebb dolog elérhető a többihez képest.
a mario kart online nekem sincs bajom, bár azzal soha se volt gond más rendszeren sem szerencsére.
(#11503) Dr.F.E.R.I: mindkét verzió van csak ki kell fogni. használtan több az esély persze.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Srácok, aki esetleg gyakrabban jár konzolboltba, mint én: lehet még kapni eredeti ruhás Mario Galaxy játékokat, vagy már csak a selects-verziósak vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Automata kávégépek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sajna alig van normális hirdetés itt, boltban meg 95k egy pakk 

Ők még élményre játszanak, egy mezei Wii potompénzért meg tökéletes választás, mindkét kölök ugrálhat majd.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most online is vagyok. Látom hogy tecsövezel. Muhaha.