- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Tokyo Mirage Sessions-t próbálta valaki?
-
boost
veterán
válasz
n000rbi #11697 üzenetére
jó-jó, lehet. A fiam nagy Transformers mágus, de a Devastation-hoz még kicsi, csak a Transformers mentőbotokat nézi, abban tűnik fel Optimus, Űrdongó, Sideswipe is néha. Őket ismerem. Szóval mivel nagyon szereti, letöltöttem PS4-re, de ő még nem láthatja, játszhat vele, így mikor aludt, én toltam.
Nagyon élveztem, egyszerű pörgős játék. Hasonló a Bayonettához. Évek óta az első ingyenes PS+ játék, amit örömmel tolok, és nem törlök le 5 perc után.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #11691 üzenetére
Bayonetta 2 kötelező, nem azért mert én mondom, de nagyon jó lett, igazi mestermű.
-
Erről mondjatok valamit, lécci: Project Zero 2: Wii Edition (Nintendo, €19.99 / £17.99) - virtual console
A "Maiden of Black Water" már az 5. rész, ha jól tudom és a 4. csak Japánban jelent meg (ill. angol felirattal egy khmmm "rajongói változat"elérhető).
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #11691 üzenetére
pl.?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
ZombiU lemászott, alig több mint 6 font ebben a Halloween-i akcióban. Vannak még egész korrekt ajánlatok is ezen kívül, Bayonetta 2-n gondolkodom még.
-
woros
őstag
Hú ezt nem is tudtam, hogy ha van Super Mario 3D World mentésem akkor a Captain Toad: TT detektálja és megnyílik egy bónusz fejezet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha valakit érdekel a Tokyo Mirage Sessions Fortissimo Edition, a Konzolvilágnál most akciós (19k). Az enyém tegnap érkezett meg.
-
aya
addikt
Én idáig is igy használtam a wiiu-t csak nem törtem le róla az analógot
Kizárt hogy wiiu2-öt vegyek premierkor.
-
n000rbi
senior tag
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish #11682 üzenetére
na közben azt mondják, hogy az a Wii U verzió szerencsére... amúgy meg mindig a legjobb játéknak mondják az új részeket aztán pár hónap után jönnek a régen az Ocarina és a többiek jobb volt kommentek.. meglássuk.
engem nagyon érdekel, hogy mennyivel lesz jobb az új konzolon a Zelda, meg persze minden más
-
ldave
félisten
-
boost
veterán
Majd akkor őrülünk meg, ha kiderül, hogy pletykákkal ellentétben nem túlárazott gépet kapunk alacsony teljesítménnyel, komoly thirdparty támogatás nélkül. Addig meg nihil...
-
n000rbi
senior tag
Komolyan senki nem őrült meg attól, hogy délután 4-kor leleplezik az NX-et??
Itt is fent lesz a videó.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11672 üzenetére
3DS vagy sör
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #11588 üzenetére
lemezzel nem volt gond, szépen ette, viszont mivel nagyon sok ellenség volt a keményebb pályák laggolnak egyes pontoknál
(#11590) ldave:
inkább az ujjammal volt gond, mert egy bizonyos idő után már nem bírtam
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11666 üzenetére
Keményvonalas Paper Mario rajongók szerint csak az N64-es és a GC-s rész az, ami ér valamit. VC-re elérhető az első, N64-es rész, lehet majd megveszem én is. Kíváncsi vagyok milyen az eredeti formula, mert én csak a Sticker Star-ral és ezzel az újjal játszottam.
Amúgy ezért is volt jó a Nintendo meeting, mert kipróbálhattuk egymás játékait.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #11666 üzenetére
A Wii résszel azért óvatosan, ha jól tudom, az egyáltalán nem RPG, hanem platformer. Kár, hogy a mechanikával/feleslegesen ismétlődő feladatokkal lefelé húzzák egy amúgy jó játék élvezhetőségét. Talán ezért is nem kezdtem még bele a Dream Team Bros.-ba 3DS-en, ahogy hallottam az feleslegesen iszonyat hosszú (inkább legyen kb. 15 óra élvezetes játékidő, mint 40-60 rengeteg ismétlődéssel).
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Köszi srácok, akkor lehet hogy csak Virtual Console-ról fogok egy-egy részt megnézni valamikor.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #11660 üzenetére
Háát, én messze vagyok még a végétől, csak az első csillagot szereztem meg a hatból, de 6-7 pontra értekelem ennyi alapján. Olyan idegesítő dolgokkal van tele, amik nagyon lerontják nálam az összképet sajna.
-
woros
őstag
válasz
Inkább 8/10, mert a bónuszok a nullával egyenlők, kb. fölösleges megcsinálni őket és bosszantóak. Számítottam legalább egy extra pályára vagy valami, de csak egy + képkocka lesz az outro végén, amire kb. lehetett számítani. Lehangoló.
-
90Quiet
tag
A véleményetekre és tapasztalatotokra vagyok kíváncsi. Egy Wii Party és Nintendo Land kedvelő, ezidáig teljesen Mario Party szűz alkalmi játékos baráti körnek jó szórakozást adhat a Mario Party 10? A most futó My Nintendo akcióval az Eshop-on kb 6 ezerért tudnám megvenni, de a rengeteg negatív játékteszt és komment miatt elillant a kezdeti lelkesedésem.
Ti mit gondoltok a játékról? Porfogó, vagy alkalmanként azért előkerül? Tényleg hamar unalmas és élvezhetetlen lesz huszon-páréves embereknek? Egyedül sosem játszanánk vele, ez az 5 játékos sárkányos mód az ami sokat lenne pörgetve szerintem.
Köszönöm! -
woros
őstag
válasz
Nekem ez volt az első Paper Mario így nem tudom az előzőkhöz hasonlítani, de önmagában 9/10 nekem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Lényegében hányasra értékelnétek a Color Splash-t?
-
woros
őstag
Az tényleg nagy marhaság volt, hogy át kellett rohanni ugyanoda, kikerülve mindenkit..
Lassan befejezem a játékot és már csak a 100% kiszínezés van hátra egyes pályákon (remélem értelmes bónusz lesz a végén), de komolyan mondom, hogy olyan helyekre tudnak eldugni helyeket, hogy el nem hiszem és már 3x mentem át egy-egy pályán, de nem találtam meg és a csaták ilyenkor nagyon bosszantóak tudnak lenni, ha véletlen belefut az ember, sokat használom a Flee-t, de ott is vagy 3x pofára esik Mario mielőtt elfut.
-
ldave
félisten
Megvettem Wii U-ra is a Steamworld Heist-et. Mivel megvan 3DS-re, így tegnapig volt kedvezmény rá, gondoltam támogatom a fejlesztőket
Nagyon jól néz ki így fullHD-ban a játék, 3DS-en se csúnya, de ennek a grafikai stílusnak a nagyobb felbontás is jól áll. A Gameped-en az van, ami a 3DS alsó képernyőjén, vagyis a térkép.
A Paper Mario-val is haladtam. Komolyan néha nehezen hiszem el, hogy ezt ugyanaz a profi csapat készítette, akik a Fire Emblem játékokat. A pályák végén lehet több csillag is és persze egyszerre csak az egyiket lehet felvenni, de konkrétan most olyanba futottam bele, hogy szint egymás mellett volt a kettő, szóval felvettem az egyiket majd rohanhattam át újra a pályán lehetőleg minden csatát elkerülve, csak hogy meglegyen a második is...
-
adalbert1
veterán
válasz
sikkancs #11654 üzenetére
Remote helyett lehet esetleg pro controllert is venni, ha a gamepad formát jobban szeretitek, igaz ez sokkal ritkább, remote-ból meg a rengeteg eladott wii miatt használtan is találsz. Illetve a remote mellett szólhat még az is, hogy ha esetleg Wii játékokkal is akartok játszani, akkor azokhoz az kell.
-
-
sikkancs
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek egy kicsit? Nagyon tetszik ez a konzol, de nem tiszta, hogy hogyan is van.
Ha megveszek egy pakkot, amiben játékokon kívül ezek vannak:
- 1 db fekete színű GamePad irányító
- 1 db GamePad adapter
- 1 db GamePad dokkoló
- 1 db Wii U tápegység
- 1 db HDMi kábel
- 1 db Wii Sensor Bar érzékelő
- Nintendo Network Prémium hozzáférésEbből látom, hogy 1 db kontroller van hozzá, (az a nagyobb fajta kijelzős) de kell még vennem egy nunchuck+remote plus kontrollert, hogy tudjak vele játszani, vagy az csak egyes játékokhoz jó?
A fő az volna, hogy tudjunk egymással vagy egymás ellen játszani különböző játékokkal 1 TV-n. Erre van lehetőségem? (gondolom alapból nem, mert csak 1 kontroller van, de ha mondjuk ketten szeretnénk játszani akkor 2 db gamepad kell?)
Egy magyarázó választ nagyon szépen köszönök előre is!!
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik #11650 üzenetére
Hmm, ezt jó tudni - akkor a Splatoon még biztos megmarad, viszont a Super Smash Bros-tól szerintem megválok, a barátaimmal egyszer játszottunk vele, ők inkább casual játékosok, így Fifa/NHL/UFC szokott inkább a program lenni, online pedig esélyem sem lenne.
Azért jó érzés addig eljutni a videojátékok vásárlása/gyűjtése során, hogy beismerjem, hogy van olyan játék, amivel valószínűleg már sose fogok játszani, és csak feleslegesen foglalja a helyet. -
válasz
adalbert1 #11649 üzenetére
The shutdown for the DS and Wii is unrelated as that happened because gamespy went out of business and the games were hardcoded to connect to gamespy's servers. Splatoon won't get shut down as long as people are playing unless Nintendo goes out of business.
De még 3 évig legalább mennek, a jóslatok/vélemények szerint... -
adalbert1
veterán
Köszi az invitálást, sajna én pont ma voltam HO-ban.
, holnap pedig nem tudom, hogy meddig dolgozom majd. Viszont ha időm engedi, akkor lehet, hogy egyszer élnék a felajánlással - igaz, lehet, hogy hamarosan megveszem én is.
Szerintetek a Nintendo mikor fogja lelőni a Wii U játékokhoz tartozó online szervereket, meg úgy általában a Wii U online részét majd? A Wii-n is csak talán a Wii U megjelenése után 1-2 évvel tette meg, nem?
Gondolkozom, hogy még most megváljak 1-2 játéktól, ami 1-2 év múlva, ha esetleg már nem lesznek online szerverek, leginkább csak dísznek lesz jó (Super Smash Bros, Splatoon). -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Lecsúszott a többi mellé a Fast Racing Neo is, nagyon zúzós egy játék. Csak a gombkiosztással nem vagyok annyira megbékélve, hamar elgémberednek az ujjaim. Kétszer futottam neki a legalapabb Cobalt kupának, először kilencedik lettem, második alkalommal már első
A Future DLC pakkal viszont szívtam előtte. Letöltöttem shopból, fel is telepítette, de a játék nem látta. Azt tudtam, hogy a feloldható tartalomra menve eljutok eShopba, ahol a DLC pakkra megy, de nem tudom miért amikor már letöltöttem (ezek szerint valamiért nem látta a program). Egy YT videót kellett megnéznem hozzá, hogy a shopban nem kell csinálni semmit, csak nézelődni egyet és a vissza gombokkal egészen a játékig vissza kell ugrálni újra. Ekkor oldódik fel a DLC a játékon belül. Magamtól szerintem sosem jövök rá.
Amúgy félelmetes, amit ez a pár ember leművelt ezzel a játékkal, megemelem a kalapom előttük.
-
ldave
félisten
@woros: úgy értettem, hogy könnyen lehet feltolni a pénzt maxra.
-
aya
addikt
Kellemeset csalódtam a játékban. Humoros és már most leakadtam a 3 kulcsos ajtónál
-
ldave
félisten
Ha a játékmenet fontos neked, akkor nem éri meg, de ha a látvány és a szöveg elvisz neked a hátán egy gyenge mechanikával (csatákra gondolok) rendelkező játékot, akkor simán.
Teganp este haladtam tovább, picit is meg is akadtam, nem vettem észre egy leágazást. Annyira megszoktam már manapság, hogy szinte minden játékben van valami térkép, amin látni lehet mi is a helyzet, itt meg nincs ilyen.
A poénok továbbra nagyon bejönnek, engem eltalált a játék humora, szinte minden helyszínen van valami, amin jót lehet nevetni. -
woros
őstag
válasz
Sirandrish #11625 üzenetére
Ezen jót nevettem.
ldave: Igen én is nevettem párszor.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila #11621 üzenetére
Ráadásul ezek mindegyik játék megvételét követően jóvá írtak nekem 30-30 aranyat (a 20 fontos eredeti vételárak után), tehát ugyanúgy 90 aranyam van most is, mint előtte
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néztem mint hülegyeker, aztán láttam leírást hozzá:
"I think they are members of AKB48, a Japanese music band. Every year they have a rock, scissor, paper competition, the winner will become main character of the next music video. Since there are a lot of members in this band, this is a very good opportunity to become more famous than the rest, that is why she is so excited."
Azért vicces, hogy kő papír ollóval döntik ezt el.
-
ldave
félisten
Tegnap este megcsináltam 3 pályát, nem egy rész volt, amikor hangosan felnevettem. Nem tudom, hogy kik írták és fordították ezt angolra (és milyen a japán eredeti), de nagyon tetszik ez a fajta humor, Ráadásul eléggé önírónikus. Spoiler: van a rész, amikor először kell kivágni a hátteret és mondja hogy essél le hátul. Na ott én előre estem vissza, mire közölte velem a játék burkoltan, hogy hülye vagyok
-
woros
őstag
Most már értem, miért került bele a Paper Mario: Color Splash-be a kő, papír, olló játék....
-
ldave
félisten
Ezt próbálta már valaki? - Jotun Valhalla Edition
-
válasz
tariattila #11621 üzenetére
Nem vagy egyedül
, bár a korábbi címek közül sokat megcsíptem jóárasan, mikor MM kiárusította...
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #11620 üzenetére
nagyon jó, hogy minden minket érdeklő címet sikerült 'teli' árfolyamon megcsippenteni
emlékeztet a két chf hitelemre a story....
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Volt 90 aranyam, de beváltottam inkább a mostani My Nintendo akcióra. Mario3D, Pikmin3, Toad kapitány -20% az árból, mindhárom most mászik lefelé. Ennyi pénzt már bőven megérnek, a dobozokat meg megőrzöm nyugdíjas napjaimra.
Mondjuk jól tettem, hogy maradtam az angol eShop-on, a font már 340 alatt van. Durván 100 forintot esett egy év alatt, mondjuk volt is neki honnét. Az már nagyon eszement egy árfolyam volt.
-
tthom
senior tag
Igen, akkor, meg előtte karácsony körül volt sok helyen. Én tavasszal szerettem volna, akkor már eltűnt mindenhonnan a basic pakk, meg bundle, csak a premium maradt.
Én is csak 1-2 hónapja tudtam venni egy ex-display Just Dance 2014 pakkot Angliából, ugyan remote+játék+sensorbar nélkül, szállítással 48e-ért.
/nálunk kikötés volt, hogy új legyen, de egy prémium árat azért sokalltam érte../ -
-
Sonic*
aktív tag
Valahol amúgy lehet meg értelmes áron gépcsomagot venni? Anno volt pl konzolvilagnal 70k ért basic+smash, de most mindenhol csak ilyen 90-100 között látok, ami azért eleg borsos
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #11609 üzenetére
Hát a magyar 4 évesek kb. az első boss-ig nem jutnak el. Én is egy egy helyen ha nem tudnék angolul meg lettem volna lőve, hogy most mit kell és mivel csinálni.
-
tthom
senior tag
válasz
Sirandrish #11601 üzenetére
Azt gondoltam csodálkoztál. No problem.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A karcsúság ára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest