Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hivatalos support szerint...
The Nintendo Network ID (username) and country cannot be changed once the account is created. The only way to change this information is to create a new Nintendo Network ID.
You do not need to delete the current Nintendo Network ID to create a new one on your system. Deleting a Nintendo Network ID will also delete any purchases or digital content that is associated to that account.
The Wii U can support up to twelve Nintendo Network IDs at once.
The birthdate cannot be changed through the system. To update the birthdate associated to your Nintendo Network ID, please contact support
If your NNID is linked to a Nintendo Account or My Nintendo, changes will also be reflected there. -
tassyu
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Bocs, mondat végén pont helyett kérdőjel.
Azt látom, hogy a system settings-ben vissza lehet állítani az országot. Ha visszaállítom mi történik?
Marad a pénznem? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tassyu
üzenetére
Minden EU-ba lokalizált játék a konzolon beállított nyelvhez próbál igazodni, ebben semmi újdonság nincs.
A reg. után az országot visszaállítva a gépben, az eshop pénzneme az marad, ami a regnél meg lett adva.
- Ezt meg nem biztos hogy jól értelmezem, mert utólag (NNID csatolást követően) már nem enged országot módosítani. -
tassyu
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azért van értelme, mert vannak játékok, amelyek aut. ahhoz az országhoz párosítják a játékost, ami be van állítva. Ilyen pl. a Just Dance.
Megválaszolva a saját kérdésem -hátha másnak is jól jön-, lehet .hu végződésű az email cím.
Sőt kéri az email címet, hogy ellenőrzés céljából oda küld igazoló linket. Azonban, azt követően, hogy az email cím -a többi adattal egyetemben- a regnél meg lett adva, visszaigazolás nélkül is létrejön a N. ID és használni is lehet.
A reg. után az országot visszaállítva a gépben, az eshop pénzneme az marad, ami a regnél meg lett adva. -
tassyu
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Nem pesten élek, vidéki bolt volt.
576-al kapcsolatban megjegyzem, sokszor tapasztasztam, hogy maguk sem tudják mi van raktáron üzleteikben. Webáruházban nem jelzett, boltban fizikailag mégis van, de ott is megesik, hogy az eladó sem tudja mit kaptak.Előbbin kívül, így volt hetekig /van még mindig?/ ez pl. az új Skylanders rész figuráival.
Annyira nem rajongok a nintendóért, hogy ennyi pénzt adjak, egy ilyen butuska eszközért.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ja nem itt olvastam, a jófogáson találtam, kiváncsiságból néztem körül...

-
Én erre már nem tudok mit mondani... 50k, kontroller 10k és állítása szerint már csak kontroller van. Azért ez az árrés nekem kiüti a biztosítékot.

-
adalbert1
veterán
Ugyan ez most nagyon off, de a legtöbb konzolbolt itthon már rég leírta magát, sok helyen csak muszájból vásárolok néha.
Azért a Nintendo-nak is gratulálok, ha volt egy rakás előrendelésük, akkor nagyjából be tudták volna lőni, hogy mennyit gyártsanak - ráadásul 5k-val drágábban is vitték volna szerintem az emberek.Mindenesetre remélem, hogy a karácsonyi körben legalább sorra kerülök.
-
-
-
tassyu
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszönöm.
Átváltom a gép régióját United Kingdom-ra. A képernyőn kijelzett nyelvet ugye az országtól függetlenül külön kell beállítani. Az maradhat magyaron?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kitöröltem a hirdetést, mielőtt valaki még komolyan megfontolná... Remélhetőleg személyes átvétet kérnek tőle és megagyalják kicsit.
-
g@bo
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
konzolvilágnál rendeltem, kussolnak.

Megrendelés visszaigazolás
Kedves lakatos rozsomák!Köszönjük előrendelésed, melyet sikeresen rögzített rendszerünk.
Legközelebb a termékek megjelenése, beérkezése előtt jelentkezünk.1 db Nintendo Classic Mini NES (Több platform/Gépek) Előrendelhető 19 999 Ft 19 999 Ft
Végösszeg: 19 999 Ft
Megrendelés időpontja: 2016.07.18.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tassyu
üzenetére
Röviden, amit tenned kell:
1, Állítsd be a gép régióját Angliára vagy Írországra (eurós vagy font árakat akarsz-e, később már nem módosíthatod) System Settings--->Console Information--->Set your country of residence
2, Készíts NNID-t (a régiót utána itt sem módosíthatod, legyen ugyanaz, amit az első pontban beállítottál)
3, Lépj be a MyNintendo oldalán az NNID-vel (NNID neve+jelszava kell ott is)
4, Keress egy jól fizető állást, hogy legyen pénzed sok-sok játékra -
tassyu
tag
De arra sem emléxel (vagy más), hogy my nintendo független-e ettől a N. Id.-től, érdemes-e valamelyiket hamarabb létrehozni?
Vagy mitől függ, hogy az eshop melyik országhoz fog tartozni?Néztem videókat, de ott ugye nem trükközik senki, mert nincs rá oka, jó neki a saját országa.
Eshop-al kapcsolatban pl. ugye magában a gép beállításaiban, kell választani nyelvet, kell választani országot.
Nintendo Id regnél megint külön kell választani országot.Mindenhol át kell váltani az országot, vagy elég csak a regisztrációnál megadni UK-t? Stb.
Szóval mitől függ, hoy melyik országhoz fog tartozni? -
g@bo
nagyúr
na lányok, lesz ma mini nintendo?
-
woros
őstag
Kipróbáltuk a Mario Party 10-et amiibo módban. Mit ne mondjak elég fapad az egész. Olvastam Sirandrish tesztjét tehát felkészültem, de elég nagy csalódás volt azért így is. Egy party lejátszása után abbahagytuk és maradunk inkább a rendes pályákon.

-
ayo
veterán
válasz
tassyu
üzenetére
feljebb szerintem leírtam már: (#11750)
van magyar, de rossz, Ír shop, ha eurót akarsz, de alacson font miatt ott a UK is. Mindenki ezekben van, magyar max. a zászló miatt jó, másért nem. pc-n nem lehet, csak gépen tudod.
bekapcsolod, ha tiszta új gép, akkor kérni fog adatokat tőled és ott kell megadni a kívánt régiót, de többieknek biztos van linkje, leírása, szóval azt átadom nekik.
-
tassyu
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Na épp ezt linkeltem most. Itt azt írod van magyar eshop.
Akkor most függetlenül attól, hogy mennyire jó vagy roszz, van magyar vagy nincs?Ha van eshop, PC-ről megtekinthető?
Látom te is benne vagy ezekben. Leírnág szájbarágósan, hogyan kell fentieket beállítani a gépen?
-
tassyu
tag
Itt azt írja Koncsik, hogy van magyar eshop:
https://prohardver.hu/tema/nintendo_wii_u_topik/hsz_11123-11123.htmlMagát a menetét ennek a nintendo Id létrehozásnak, eshop hadrendbe állításának, stb. kérém leírni?
Mitől függ pl. hogy Magyar, Ír akármilyen lesz? A gép Setupban a létrehozás előtt át kell állítani a régiót?
Azt látom, hogy játékok kiolvassák, és például Just Dance-ben aeleve magyar zászló jelenik meg.Esop feltöltőkártyát egyedül a konzolvilág árul? Az is csak font fizetőeszközben létezik?
A My Nintendo fentiektől független? My Nintendo-t akár PC-ről is lehet regisztrálni?
-
ldave
félisten
3DS-re ezt találtam a Nintendo oldalán:
In which countries is Nintendo eShop available for Nintendo 3DS?
For the European region, Nintendo eShop on Nintendo 3DS is available in the UK, the Republic of Ireland, France, Italy, Germany, Spain, Portugal, Belgium, the Netherlands, Luxembourg, Russia, Austria, Poland, Switzerland, Denmark, Finland, Greece, Norway, Sweden, and South Africa. A variety of Nintendo eShop services are also available in the Czech Republic and Turkey.
Gondolom Wii U-ra is ugyanez igaz.
-
ldave
félisten
válasz
tassyu
üzenetére
Húha, nem tudok róla, hogy lenne-e magyar eShop, szóval továbbra is az angol/ír/német ami elérhető.
A Nintendo ID-t hozzárendeli a géphez a rendszer, azonban a vásárlások továbbra is a géphez kötődnek valamilyen formában, szóval transzfer kell ha másik gépre költözne az ember (egyszerre csak egy gépen érhető el a tartalom). Egy gépen viszont lehet több ID is és azok egymás tartalmás elérik. Egy Nintendo ID egyszerre lehet aktív egy Wii U-n és egy bármilyen 3DS-en. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
tassyu
tag
Sziasztok!
A gépen szeretnék beállítani egy profilt, amivel lehet online játszani, eshopból letölteni demokat, dlc-ket.
A gép már meg van jó ideje, de még szűz ilyen szempontból.Leírnátok szájba rágósan, hogyan kell ezt a Nintendo ID-t létrehozni, hol kell tul. kép kiválasztani, hogy melyik eshopot használja (a menüben egy eshop ikon van), stb.
Magyar eshop végül lett idén vagy nem? Gugli találatokra nem egyértelmű, hogy van ez.A letöltött játékok a géphez, vagy egy létrehozott felhasználóhoz kötöttek? Ha törlöm a felhasználót, amellyel játék lett vásárolva, ugyanerre a gépre másik felhasználóval le lehet tölteni?
Thx. -
tthom
senior tag
-
echterion
nagyúr
Köszi mindkettőtök válaszát, így akkor már menni fog a keresés.

Konzolon nem vagyok a digitális vásárlás híve, amíg van rá lehetőség, inkább a dobozos cuccokat preferálom. -
woros
őstag
válasz
echterion
üzenetére
Nem tudok semmilyen "gyermekbetegségről". Mindegy milyen szoftver van rajta, downgradelni nem lehet, bannolt gép mint a fehér holló. Ha eShop és online játék megy akkor semmi gond. 8GB vagy 32GB igazából mindegy, később tudod bővíteni USB-s pendrive vagy hdd-vel. Igen lehet a belső memóriába is telepíteni játékot, de csak ha digitálisan veszed meg. Egyes játékok igényelhetnek a Wii Remote-ot többszemélyes játékban (new super mario bros u-hoz 2 wii remote kell ha ketten akartok játszani), azt azért érdemes tartani meg egy sensor bar-t esetleg nunchukot, ha sima wii játékokkal is játszana.
-
ldave
félisten
válasz
echterion
üzenetére
Nem tudok típushibáról (mint pl RROD vagy YLED), eléggé megbízható ilyen téren a Nintendo. Szerintem ami fontos, hogy a Gamepad jó állapotban legyen (karcmentes kijelző, meglegyen a stylus).
A beépített tárhely nem igazán fontos. A játékok nem telepítenek, szóval ha csak lemezes játékokban gondolkozik az ember, akkor bőven elég a 8 GB, ha pedig digitálisan akar venni dolgokat, akkor a 32 GB is kevés, szóval mindenképp külső megoldás kell. Annyi, hogy itt a Wii-hez képest már vannak update-k a játékokhoz, minap néztük hogy a Smash Bros kapásból egy 3 GB-os frissítéssel akart indulni, de ez is ritka.
Többit nem tudom.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Gyerkőcöt tegnap megfertőzte az 576-ban a Wii U, ezért karácsonyi ajándékként vennék neki egyet a mostani Wii helyett. Ha használtan teszem ezt, mire kell figyelnem? Van ezeknek valami gyerekbetegségük, ami miatt pl. az első szériából nem érdemes venni? Illetve látok 8 GB-os verziótól kezdve 32-esig gépeket, ezek miért fontosak (mármint a tárhely)? Rá lehet másolni a játékokat a gépre? Illetve ezt is lehet törni, mint a sima Wii-t? Nem szeretnék egy bannolt gépbe belefutni, így ha lehet, akkor mire figyeljek, mikor megnézem (pl. korábbi szoftververzióra downgrade-elt gép, mint anno a PS3-nál)?
Hirtelen ennyi kérdésem van, előre is köszi a segítséget. -
woros
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a 2. Bossnál eluntam, de lehet majd folytatom, mert mégis csak DK.

Más: Szerintetek MK8 8-ért drága? Mert senki nem akarja elvinni.

-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem láttam sajnos korábban, hogy a boltok megint leakciózták...
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez akkor az experteknek is nehéz game kategória vagy miért?

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Aszongya N, hogy nem.

-
Agyzuzo
addikt
Sziasztok,
Lehet nem itt kéne feltennem a kérdést, de nem nagyon találok sehol - Sports Connection-je van esetleg valakinek aki megválna tőle?
Úgy érzem az még hiányzik Wii U-ra a boldogságomhoz. 
-
tariattila
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
arra gondoltam, hogy ezt nem is vártuk... (vagy igen?
)
csak az NX találgatások mentek... ezt az összvér akármit nem tudtam mire vélni... azt hittem valamelyik HH nek az utódja lett... -
Sirandrish
legenda
válasz
tariattila
üzenetére
Hogyhogy mit? Asztaliból HH-ra pillanatok alatt...gondolom erre utal.
kodnevmisha Majd szólok ha 2-3 agyvérzésre vágyom

-
törölt tag
Sziasztok!
Nem kell valakinek egy DK Country Tropical Freeze. Már hónapok óta itt árulom és most már leengedtem az árát 5900-ra...
-
ldave
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Önmagát.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kb egy hónapja szóltam róla, most hivatalos, azt gyártották csak el amire volt igény a boltoktól.
Rip

-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
már alig várom. egyik legritkább konzolom lesz sok szintén ritka és menő játékkal... már most gazdagnak érzem magam

-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Most akartam linkelni.
De szerintem igaz a hír. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ha igazak a hírek, e hét pénteken leáll a Wii U gyártása.
-
woros
őstag
Ez a Balance Board hogy van? Van külön Wii-hez és Wii U-hoz? Ha igen akkor mit tud a Wii U-s amit a sima nem?
Ayo: Köszi.
-
tthom
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nálunk 5 és 8 évesek vannak. Persze, ellövöldöznének szintén, de a Wii Fit Plus, meg az utód az örök sláger balance boarddal. Imádják a falmászást, a trambulint, a golyó egyensúlyozást, mindent. Mozognak közben és a gyerekek szeretnek mozogni.

Szóval hajrá!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Körülbelül

-
tariattila
veterán
nekem van két wiiU szettem....
van egy zsír új balanceboardom amit nem használtunk soha mert a fiúk már a pc vonalon online játszanak... (sajnos)
na most ha hangosan gondolkodom akkor kb 45 a wiiU, 17e a balanceboard, és a motionplus irányítók 9/db áron lennének...
ha mondjuk eladnám... szóval ebből kb kalkulálhatsz
a játékok meg nagyon egyértelműek.. a kislányod megmutatná neked 'hogyan kell ezt apa'

csak a menükön vidd keresztül a játékig...van pl ilyen golyót a helyére egyensúlyozó játék... mint ha a platformon állnál alés ahogy mozogsz a boardon úgy megy...
haláli... és sorolhatnám....
sajnálom, hogy a srácaim abszolút be se kapcsolják az U-tígy már az utód konzolok közül se agyalok egyiken se
-
RONEX
csendes tag
válasz
tariattila
üzenetére
Köszi a választ! Ezzel tuti jól lehet már mókázni, de nekünk még elsőre valami egyszerű játékok kellenek majd. Nagyon összetett mozgások előtt még gyakorolni kell, szóval olyanok mint pl. a tenisz az nem jön szóba még. De a tánc meg a mászás jó lehet. Ez a szett kb. mennyiért beszerezhető?
koncsik: 300k kicsit sok nekem
de a másik jó! -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezen az alapon legalább 500k-nál tartok a 150+ játékkal, 1TB HDD, wii kiegészítők (Balance Board), kontrollerek, kormány/pedál (beépített kontroller). A wii a gamecube memoriával és kontrollerekkel ajándék.
Sajnos ez nem így működik
Én amúgy sem vagyok képes semmitől megszabadulni... 
vagy nálam is Dr.F diagnózisa stimmel
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak hogy lássa az asszony, hogy azért próbál tőle megválni. De hát ha egyszer ennyire nem viszi senki, akkor mit van mit tenni... marad minden

-
-
tariattila
veterán
Szia!
Egy wiiU , két remote motion plus kontroller és egy balance board....
ez kell neked és a mozogni szerető kislánynak!
csomó játék épül a board-ra... eszméletlen profi eszköz,
egy példát mondok:
falmászás... balanceboard-on a lábakkal lépked.. a két kézben egy-egy remote és azzal kapaszkodik feljebb és feljebb...vagy lányoknak a just dance főleg!
én ebbe az irányba mozdulnék, azt a wii minit nem ajánlom....
-
RONEX
csendes tag
Sziasztok! Gondoltam az ovis kislányomnak vennék valamilyen wii-t. Nagyon szeret mozogni és így jutott eszembe a wii régről. Nem vagyok nagyon otthon ebben a témában. De azt láttam, hogy a wii-t, amire én emlékeztem, már nem is nagyon árulják hivatalosan, ill. a wii u-t meg elég drágának tartom, ahhoz hogy néha mókázzunk egy kicsit. Láttam még valami wii minit is 100 euró körül. Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mit ajánlatok ezek közül ill. van e valami olyan játék, ami ilyen kicsiknek való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha belegondolok, hogy 55-ért vettem a wii U-t ráadás wiimote plus-szal és 5 játékkal... ez vigasznak jó.

(westend)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de a másik jó!