Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
Faterkam #13712 üzenetére
Hogy írtok róla, én is felmentem hétvégén az online részre, meglepően gyorsan bekerültem egy egy versenyre a MarioKart 8-ba. Utána a Splatoon 1-et vettem elő, simán toltam bele vagy 2-3 órát, ott is hamar összejöttek a meccsek. Bár nagyrészt japánok játszanak, azok meg elpicsáznak mindenkit
-
lanszelot
addikt
válasz
Faterkam #13646 üzenetére
Tessék, itt van a Nintendo oldalán.
32GB a max. -
lanszelot
addikt
válasz
Faterkam #13638 üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszokat.
Ahogy írtam a Zelda -t nem vettem meg. Azt a Wii U -val kaptam.
Azt nem tudom letölteni a store-ból.
A konzolon nem hagyhatom meg a mentést. Pont ez a lényeg, mert a konzolos mentések miatt lesz az error.
Se a Zelda, se a mentés nem maradhat ott.
Mint írtam már van egy pendrive benne, pont ezért kérdeztem.
A többi játékom azon van.
És azért kérdeztem, hogy működik e ahogy leírtam feljebb? -
szika87
aktív tag
válasz
Faterkam #13546 üzenetére
Kipróbáltam de nem lett változás, sőt utána azt is megpróbáltam hogy ideiglesen lekapcsolom az egész routert. De ugyanazt produkálta, amint átmegyek a másik szobába, ami pedig egy vékony fallal van elválasztva, elveszíti a jelet. Egyszerűen nem tud átmenni a jel ezen a falon, érdekes amint a szoba szélén vagyok, és elfordítom a gamepadot a folyosó felé megint talál jelet, amint beljebb megyek a szobába, pl hogy ágyból játszak, elveszíti hülyét kapok
-
szika87
aktív tag
válasz
Faterkam #13544 üzenetére
Hmm érdekes, nálam is van néhány vezetéknélküli kapcsolat, plusz mivel lakásban vagyunk el lehet képzelni mennyi hullám cikázik át ugye együttesen a szomszédoktól hozzánk, de ez nem befolyásolta még nálam (adott helyiségben).
Ami viszont nem tetszik, alapból azért vettem hogy tökjó lesz ha megunom a nappaliba a játszást akkor a mellette lévő hálóba tökjó lesz ágyból folytatni...hát ez nem akar sikerülni. Egy papírvékony fal (bár lehet az a kis rész tégla) választja el egymástól a két szobát és amint átmegyek semmi jel, a folyosón, a wc-n a konyhába mindenhol van lakáson belül. Bár nekem viszonylag alacsonyan van elhelyezve maga a konzol, és valahol olvastam minél magasabbra kell tenni úgy messzebbre tudja tartani a jelet. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam #13531 üzenetére
Igazából itt nem arról van szó, hogy akkora technikai vívmány lenne manapság lítiumos aksit gyártani, hanem hogy ez a te példányod már eleve átbaszási céllal készült. Nálam is volt egy érdekes eset, én márkás Omron vérnyomásmérő mellé kaptam négy darab ceruzaelemet, amiknek alig volt súlya. Kézbe véve látványosan könnyűek voltak, digitális mérlegen le is mértem őket, sok grammal alatta maradtak egy normálisnak, nem is láttam ilyet korábban. A kívánt feszültséget sem adták le, el sem indult velük a mérő
Beleraktam egy fiók alján kallódó négyes szettet, egyből ment minden. Repültek is az elemgyűjtőbe, ahová valóak. Úgy néz ki, a legjobb családban is előferdül ilyen.
-
gzoll
aktív tag
válasz
Faterkam #13519 üzenetére
Szerintem is ha nagyon hordozhatóság, akkor inkább egy switch lite. Én sokat utazom, azért jó hülyének néznének ha egy transzatlanti járaton előlapnám a wii u-t, bedugnám a konnektorba aztán elkezdenék játszani a gamepaden 😂
Azt se felejtsük el, hogy a Wii U-ban azért ventillátor, lemezolvasó, merevlemez... Nem biztos, hogy a mozgó alkatrészeknek jót tesz ha hetente berakják egy táskába és átcipelik x kilométerre gyalog buszon metrón vonaton, ide oda ütődik, rázkódik... -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Faterkam #13280 üzenetére
Minimálra tekert fényerővel, hang nélkül ennyi kibírt a Zelda WW HD. Mondjuk az nem is a képernyőt csesztetős játék. Feltételezem, hogy egy komolyabb tapogatós cucc hamarabb leszívná. Mondjuk nagyon az előző tulaj nem használta a Wii U-t, bár nálam is az az alapfeltételezés, hogy a szárazon hagyott akksi kapacitásának alacsonyabban kellene lennie, mint új korában.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Faterkam #13264 üzenetére
Koszi a tippet, raneztem, valoban alapbol felsetupolja az 5Ghz-t is a Connect zbox. Feljebb vittem a kommunikalo wifi channelt (60 fole), es egyelore megszunt a problema, egy gamepad merites ugy telt el, hogy egyszer se szakadt meg a kapcsolat
Ma Bayonetta 2 lesz a program, ma hozta a FoxPost. Kivancsi vagyok, anno az elso resz nem fogott meg PS3on. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Faterkam #13261 üzenetére
Köszi a tippet! Emlékeim szerint a UPC-s Connect Boxban az alapbeállítás 2.4 GHz, de ránézek majd, hogy nem mókoltam-e át, mikor setupoltam
Mondjuk ez ugye csak részben oldja meg a problémát, téglaépítésű társasházban sajnos át tud szivárogni a jel, ha a közvetlen szomszéd 5 GHz-n csapatja (és az SSID-k alapján van ilyen sajnos
) Esetleg még a channelekkel próbálok meg játszani. Tényleg elég dühítő, alapvetően mindent kábellel kötök a netre, de a telefonokkal meg az iPaddel sajnos nem tudok mit kezdeni.
-
mirci18
addikt
válasz
Faterkam #12968 üzenetére
Azért van némi különbség árakban.
Egy Wii 10-15 k.
Egy Wii u 50-60 k.
Háromszoros szorzó a még létező multi miatt a tablet joy miatt meg a frissebb újabb játékok miatt.
Sajnos kevés az eladó gép így az árak maradnak.
De így legalább az ember tud dönteni hogy mennyi pénzt akar rászánni a hobbijára.
Mivel aki igazi konzolos az úgyis megveszi az aktuálisat nem kínlódik az előző generációval ahova már új címek nem jönnek ki. -
-
_Balee_
aktív tag
válasz
Faterkam #12750 üzenetére
Super Mario 64-ből melyik verziót érdemes megvenni? Van a DS-re kiadott, illetve az eredeti verzió. Érdekes, hogy az eshopban lévő képek alapján az eredeti verzió szebbnek tűnik. Bár gondolom legjobb lenne 3DS-re megvenni. De vmiért 3DS-en nincs az eshopban. Gondolom csak a mi régiónkban. Ha régiót váltok, mondjuk amcsi régióra, tudok magyar bankkártyával fizetni?
Na és a Super Mario World-ot mire vegyem? (3DS vagy Wii U)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
tariattila
veterán
válasz
Faterkam #12571 üzenetére
Pontosan ezér nem fogok további nintendo trméket venni... nonszensz az egész...
haldoklik a pro controller karja, üresjáratban is valamerre "megy"...
újat meg nem lehet kapni... gyanítom alkatrészt se...
a sok digitális tartalmat amit megvettem majd nézegethetem mert azt se tudom mozgatni, eladni stb... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam #12507 üzenetére
Mindkét tulajdonság erény, csak nem a Nintendónál
Azoknak pénz kell... Úgyhogy nyúlhattam én is a zsebembe jó mélyen. Valahol 19ezer környékén állt meg vámmal együtt (Play-Asia). Azóta rá se mertem nézni, mibe kerülhet
Szerk.: na csak nem álltam meg, hogy megnézzem. 92,5€. Az 30ezer+áfa. Nem semmi, ezek szerint én még reklámáron vettem
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam #12386 üzenetére
A gamepad töltője nem jó hozzá, én ha töltöm akkor a Wii U egyik előlapi USB aljzatába dugom be, amíg játszom (de bármilyen USB-s eszköz tölti). Rengeteget időt kibír töltés nélkül, a N Support 80 órát ír rá, szóval gyakorlatilag nem kell vele foglalkozni. Én is nagyon ritkán dugtam eddig kábelre.
-
ayo
veterán
válasz
Faterkam #11504 üzenetére
a mostani magyar shop se jó, mivel sokkal kevesebb dolog elérhető a többihez képest.
a mario kart online nekem sincs bajom, bár azzal soha se volt gond más rendszeren sem szerencsére.
(#11503) Dr.F.E.R.I: mindkét verzió van csak ki kell fogni. használtan több az esély persze.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Faterkam #11459 üzenetére
Én 'rendes' úton vásároltam eddig, eShop-ban beléptem a játék oldalára, ott ráböktem a vásárol fülre és mivel nincs rajt egyenlegem, mindig töltök fel kártyáról. De én is azt az opciót használom, hogy csak a kívánt mennyiséget, ezt is feldobja akörül, mikor a 10, 20, 50 fontos lehetőségeket.
Az a server error akármi gondolom a Nintendo hülyesége volt, bár én inkább régebben futottam bele ilyesmibe, hogy le volt rohadva a hálózatuk.
-
leeka
tag
válasz
Faterkam #10285 üzenetére
Igen, én is számolgattam, lehet jobban jöttem volna ki
Vuszont wiimotion plus-om van, 2db. És azok a játékok se nagyon érdekelnek ami van a pack-ban. Viszont akár ki lehetett volna árulni.
A másik, hogy a gépben van még egy játék is...amit csak d.u. tudok kideríteni, hogy mi. :pHa egy MK8 vagy SSB, már megérte
Amilyen szerencsém van egy Nintendo Land lesz. -
tariattila
veterán
válasz
Faterkam #9996 üzenetére
az jó ha frissít ! addig van esély, hogy tanuljanak... utána felejtős
más:
hogy álltok az akksi rendeléssel? nekem most jött meg...
ugyanattól akitől egy éve... ezúttal 2-őt rendeltem
ugyanaz a cucc 5 grammal könnyebb mint egy évvel ezelőtt !
az még hagyján! az egyik abszolút nem működik, pirosan villog a gamepad led-je és be se kapcsol..
mondom még jó, hogy 2-őt kértem, a másik feltöltött, ment egy napot, majd az se vette a töltést...
most fogadtam meg, hogy soha többé utángyártott szarok! -
-
Sirandrish
legenda
válasz
Faterkam #9728 üzenetére
És ha jól tudom te még hamarabb megrendelted.
Nah igen..ilyenkor látom előnyét annak hogy mindig és mindenkit felhívok a rendelés leadása előtt vagy maximum után. Ugye én is majdnem meggondoltam magam hogy a konzolvilágból kéne rendelni, mert plusz egy év gari. Ott is volt raktáron a webshop szerint, csak aztán mikor nagy nehezen 20perc várakozás után elértem őket telefonon, közölték hogy nincs. Várhattam volna én is az emailre.Nyilván nem a te hibád hogy így történt mert ugye nem ártana frissíteni a webshopot, csak leírtam a véleményem.
Azt legalább leírták hogy jövőre mikor? Mert nem mindegy az se hogy január 4-5 vagy épp majd február közepe valamikor..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged