- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
-
-
Baltazár123
őstag
Ezért nem értem, hogy miért ragaszkodik a Nintendo ilyen görcsösen ahhoz, hogy a vason is hatalmas haszna legyen. Több eladott gép több játékot jelentene és minden olyan eladott játékot teljes áron számolhatná tulajdonképpen, amit a mostani mennyiségen felül tudna eladni a kedvező áron adott vason, amiből többet vennének a vásárlók.
Az N persze sikeres cég, de szinte biztosan több bevételük lenne. Ahogy például az is hatalmas pénzt hozna nekik, ha legalább részlegesen megnyitnák a programjaikat a telefonos, tabletes androidos felhasználók felé. Sok százmillió, ha nem milliárd olyan telefon van, ami képes lenne elfuttatni a switch játékokat és még ha ebből minden ötvenedik érdeklődne csak, akkor is több millió eladott játékról beszélhetnénk.
Na mindegy, ez csak amolyan hangos gondolkodás. Jól megy a nintendonak, de ilyen vaskalapos üzleti modell nem sok jót ígér a jövőre nézve. A wii U megmutatta, ha megbicsaklik bármikor is a HW eladás, akkor a cég is szenved. Pedig nem kéne ennyire egy lábon állniuk.
-
A valóság az, hogy itt azokat is beleszámolják az eladott példányokba amit bundle-ben értékesítenek...
Szóval:
Mario Kart 8 Deluxe - Több kiadáshoz is adták kód formájában. V2, OLED...Animal Crossing - 2db Switch lite-ra érkezett előtelepítve, illetve volt belőle V2-es kiadás is...
Super Smash Bros Ultimate - V1-es bunle volt belőle illetve OLED is: [link]
Szóval a Breath of the Wild volt az igazából a legtöbbet eladott játék ami nem gépcsomaghoz járt
-
Köszi a linket.
Sajnos ez sem adja össze a játszott órák számát, ha volt közben switch csere (pl nálam OLED-re váltás).
Bár ez valószínüleg inkább a Nintendo sara, másik gépre nem hozta át az összes játék játszott óráinak számát, van amit igen, van amit nem, hiába ugyanaz a user, folyamatos NSO előfizetés. -
-
Ugye a játék ugyanúgy angol nyelvű és begyűrűzött a Nintendohoz is, hogy "angol borítós legyen".
Igazából engem a német borítós az személy szerint zavarIlletve ha az ember tovább akarja értékesíteni nem kapkodnak érte egyből ugyanezen okokból.
De amúgy ebben az esetben eskü ha kibontom és csak a kazettát adom el 12-ért azt simán elvitték volna pillanatok alatt
-
Igazából a multi egy fokkal jobb mint a Német borítós. Az elején ugyanúgy rendes Pegis jelzés van nem az a csúnya USK-s.
A hátulján meg a feliratok Német, Francia és Spanyol. Az említett darab hátulja:Szabi®
Igazából megjelenés napján megvettem digitálisan és csak beszámolásból került hozzám. Tényleg hihetetlen volt a tavaly Januári hónap...14.000-ről indultam, 1 hétig semmi, utána 12-ért szintén 1 hétig semmi -
peternac
tag
ha az armort keresed, akkor azért el kell menni a Temple of Time-ba
az utolsó, 152. teljesített shrine után ad is egy side quest-et és mutatja a helyét
https://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom/The%20Shrine%20Explorer
https://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom/Ancient_Hero%E2%80%99s_Aspect -
peternac
tag
én ennek a segítségével tisztáztam a shrine-okat: https://www.zeldadungeon.net/tears-of-the-kingdom-interactive-map
szvsz a legjobb interaktív totk térkép, mert nem kötelező regelni, nincs pipa limit ill. bekapcsolható, hogy ami pipa, azt ne is jelenítse meg -
-
3L1T3
addikt
Az általad felsorolt játékok csak játékok, a Nintendo saját játékai meg videojátékok.
Egy Marioban annyi egyedi megoldás és ötlet van mint máshol egy egész generáció alatt. Annyi a titok, hogy nem epénísz meg fotorealisztikus megejelnítés hajszolása van hanem a valós ötletekbe ölik az effortot.
Ha jól emlékszem Zeldázol is. Na hát kötelezően leültetném elé az ipar 90%-át, hogy NESZTEK erre vágynak a játékosok b+.
Figyelj itt ülök a high-end gépem elött, ha valaki akkor én utálom ha szaggat valami, vagy mosottas mert hát még is csak 2025-öt írunk. De inkább nyomom úgy ahogy kitalálták switchen mint hogy emulátorozzak. GO NINTENDO!
-
Rage47
veterán
Zeldát úgy kell játszani, hogy mész-mész és amit látsz, ami érdekes, arra veszed az irányt.
Kicsit figyelemzavarosoknak kitalált game, olyan érzésem volt.
BotW-nál kerestem a helyem, de rájöttem, hogy így kell játszani ezeket, a TotK-hoz ezért már máshogy álltam hozzá, nem kerestem a főküldiket, csak néha
Odyssey meg szerintem az egyik legjobb game ever szintén, nem mondanám, hogy nehéz egyébként normálon sem.
-
Szabi®
addikt
Igen, hát még ha annyira fejleszti magát az emberfia, hogy a Lynel-ek is sétagaloppnak számítanak legyőzésben . . . Rejtett páncélszettek, fegyverek, íjak, sárkányokkal harcok és még kilométer hosszú a sor .. .
Nekem személy szerint a Links Awakening jobban bejött, mint az Echoes of Wisdom, pedig ugyanaz a látvány, lehet mert abban Linkel kell menni. Viszont én a Totk után nem kezdtem rögtön más Zeldát, hagytam leülepedni kicsit, és elég nagy volt a hiány is utána.
-
adalbert1
veterán
Ami érdekes lehet, az a kijelző méret/felbontás, vajon fog valamelyik nőni?
Gondolom ha ugyanazok a gamecardok lesznek, akkor vinni fogja a Switch játékokat is (ennyi eladott switchnél azért elég nagy hiba lenne, ha nem lenne visszafelé kompatibilis, sokkal lassabban váltanának rá az emberek).
Oled modell majd gondolom 2-3 év múlva jön, es akkor még egy bőrt le tudnak húzni a vevőkrőlNorb79: a MK8 sose volt nyitó cím - egy Wii U játék volt, a switch port kb 2 hónappal a konzol itthoni megjelenése után jött ki.
1 igazán nagy Nintendo nyitócím volt csak, a Zelda, a megjelenés napján az volt az egyetlen komolyabb elérhető játék.Amúgy érdekes, talán a Switch volt az első generáció, amelyik nem kapott saját Mario Kartot, csak a Wii U kiadás portját - és az eredeti Wii U-ra kiadott vagy 10 éve jelent meg, szóval pont itt lenne már az ideje egy újabbnak.
-
TrishtanAG
senior tag
Régebben ajánlottam itt a Gamesir G8 Plust, ami egy kiváló pro controller, ami tökéletesen használható dokkolásnál és a gépet is bele lehet rakni, így handheld módban is teljesen jó. Szépen rezeg is, vannak plusz funkciói (gyorstüzelés, makrók, cserélhető hal anlógok, ilyesmi). Két hátránya van, méghozzá a bazi nagy akksi és brutális rezgés miatti viszonylag nagy súlya, a másik, hogy sajna nem olcsó.
-
cSuwwi
senior tag
-
Kazuma989
tag
Eneba teljesen megbízható xboxra is innen vásárolom a kódokat, nem nagyon volt baj vele.Közel 50kódot már vettem, 1x volt gamepassnál hogy nem kaptam meg a kódot, de vissza is utalták a pénzt.Megbízhatóak.Illetve a Cdkeys is jó, ezt a 2 helyet szoktam nézegetni.Annyi hogy itt még rá megy 1 plussz díj az alap árra.
-
markknight
veterán
Nekem valahogy olyan céltalannak tűnik vagy nem is tudom. Sok dolgot lehet csinálni, éppen ezért csak tengek lengek, most a shrineokat keresem meg unlockkolom a különböző portálokat, de valahogy hiányzik nekem az a cél ami alapján jól felépítve megyek előre. Nem igazán fogja a kezemet a játék, sokszor rébuszokban beszélnek. Majd belejövök.
-
Jacob Gibbs
tag
A TOTK-ba belement egy laza 400 óra körül. (BOTW-ba ennyi volt a normál + master mód), bár elkezdtem egy pro módos - teleportálás mentes menetet is, ez utóbbit abbahagytam.
Kirby-t én is csak dícsérni tudom, Wild módon játszom, és komolyan néha meg tud lepni egy-egy game over képernyővel. Azután pedug a Portal 1-2 lesz a menü, 4,74€-ért kihagyhatatlan volt.
V1 HW-em van, az OLED elmaradt, upgrade majd switch2-re lesz. Ott majd újra végigjátszom a Zeldákat is az 100000%.
-
horkovy34
junior tag
Én most szereztem be pár napja ezt a Super Mario RPG-t. 1 órát bele is tettem és eljutottam az első bossig. Hát........! Szerintem a grafika a játék stílusát tekintve több mint rendben van, és a sokak által kritizált zenèk is SZERINTEM rendben vannak nagyon is. A gond nem itt van. Imádom az összes Mario univerzumos játèkot de ennél valahogy nem éreztem EDDIG azt a beszippantós érzést mint a legtöbb Marios játéknál. Mivel számomra az RPG mint műfaj eléggé idegen így gondoltam a lehető legkönnyebb nehézségre teszem, és még úgy is levert az ELSŐ boss mint a sz@rt! Ilyen gyík szerű valami akit a játèk eljénél kergetünk. Hát nem tudom még. Csak belenéztem mert sok a backlogom, de hogy sikerülnie fog beszippantani azt még nem tudom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest