- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac_
tag
válasz
stefi76 #59286 üzenetére
Aztán ki ne maradjon a Kirby-s szatyor, hogy IRL is mehessen a cuccok szipkázása.
Portalokat behúztam én is, pont pár hete kezdtem bele PC-n a 2. részbe újra, de így legalább legálisan csinálom.
Lego Ninjago Movie-t is megvettem, ennyiért elfér, bár az Undercoverrel sem haladunk nagyon, a gyerekekkel együtt sem.
Illetve az Unravel Two-t szereztem be, erről van valakinek tapasztalat?
-
morfondőr
addikt
válasz
stefi76 #59281 üzenetére
Pontosan ugyanezt éreztem a Zelda Echoes of Wisdom alatt! Nincs túlbonyolítva, könnyű, aranyos, egy maximálisan szórakoztató játék! Én jó szívvel ajánlom azt is egyszer beiktatni a sorba!
Ahogy elnézem a nagykonzolok és PC kínálatát nem tudom mennyire érné meg az évi max 1-2 számomra érdekes játékért megvenni egy 200k-s gépet! Nintendo-nál azért akad több is! De ugyanez a házimozi tekintetében is: néha megnézek egy új filmet, aztán elgondolkodom, hogy ezért öltem ennyi pénzt az egészbe?! Aztán a napokban lement otthon a '84-es Terminator felújított 4K változata Dolby Atmossal és rádöbbenek, hogy mennyire jók is ezek a régi filmek! Szerencsére hogy kiadják a mai kornak megfelelő minőségben is! Pl. az Alien Romulus nem volt épp rossz, de közvetlenül utána a '79-es Alien még mindig sokkal-sokkal jobb!
Persze lehet csak én öregszem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest