- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
válasz Szabi® #55647 üzenetére
Èn nem azt akartam mondani hogy 2024-ben vagy kèsőbb nagy elvárás lenne az 1440p! Hanem azt hogy ettől a hordozható akksiról működő gèptől az. Több szempont is van itt ami felett nem szabad átsiklani. Kezdjük mindjárt azzal hogy szerintem próbálnak majd minèl több üzemidőt kiprèselni hogy ne kelljen fèl óránkènt tölteni a gèpet mert lemerült. A másik meg hogy szerintem próbálják amennyire csak lehet olcsón összerakni a gèpet hogy a vásárlók számára amennyire lehet megfizethető legyen. Hisz tudod a Nintendo a hardvert sem árulja bukóval. A Gemecube-ot meg kár is tèmába hozni , hisz az egy teljesen más korszak volt más elvárásokkal ès más lehetősègekkel. Igazából a Nintendonak a 2 nagy gyártó mellett a Wii volt az egyetlen sikeres gèpe amit közèjük küldött. Már más utat járnak ès szerintem jól is teszik! Senkinek nem hiányzik egy ilyen Wii U-s fiaskó. Nekem az is volt ès nem akarnám azt mégegyszer!
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- EAFC 25
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó GameCity konzolbolt vásárlási utalvány 32e Ft helyett 27e Ft
- Xbox Velocity Green kontroller, max 2x használt, +garancia
- Eladó PS5 God of War: Ragnarök vagy csere The Last of Us Part II Remastered-re
- SONY PlayStation 5 Lemezes 825Gb HIBÁTLAN 2 kontrollerrel+Sony Pulse 3D füles+töltőállomás+4 játék
- Playstation 5 lemezes valtozat (Gta5+Fifa24)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest