- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Quinine911 #30547 üzenetére
Nekem sajnos semmi egyikkel sem
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
consono
nagyúr
válasz MasterMark #30554 üzenetére
Ne vicceljünk, kérem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Norb79 #30556 üzenetére
Nem tudom, én azt sosem tudtam komolyan venni, mint VR headset. Mondjuk én is Google Cardboarddal játszogattam egy időben...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nxswitch
senior tag
Apex Legends jön switchre ősszel.
-
hszilard666
veterán
Megjöttek az első burnout Paradise vélemények. Fix 60fps handheldben is, sajnos nem annyira szép mint a nagykonzolokon. Viszont hordozható. Szóval én holnap behúzom!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Megjott a Switch Lite Edigital-ról rendeltem de ez használt. Be van jelentkezve egy Gmail fiókba ilyenkor mivan? Komolyan rendelek egy újat és használtat kapok?
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Az Aliról beszerezhetó "ringfit" is tökéletesen használható, sikerült belepasszírozni tegnap egy jó félórát, veszíteni 55 kalóriát és úgy fél liter izzadtságot!
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
hadam98
senior tag
válasz scyllafren #30566 üzenetére
Igazából megmondom őszintén hogy semmi más nyomát nem látom, hogy ez használt. Elvileg a játék ami rajt van el se lett indítva.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz hadam98 #30567 üzenetére
Szerintem kaptál egy 14 napon belül visszaküldött terméket, amit eladtak újként. Szerintem ez akkor sem fair, főleg, ha a teljes árat (edigitalon most 80-90k között, színtől függően) kifizetted, és sehol nem volt jelezve, hogy nem egy vadonatújat kapsz.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
-
Dreimus
senior tag
válasz Kai_Rong #30568 üzenetére
14 napos elállás velejárója, mert egyik cég sem akar bukni, hátha valakinek jó lesz alapon, garancia ugyan úgy van rá, ha a készülék nem sérült és nem látszik a nyoma hogy használt, és még grátisz játék is jár a géphez ami még érdekli a vevőt akkor az még jó is lehet. Én legalábbis elfogadnám a rendelést ilyen esetben, de ezt embere válogatja, pl én is kaptam már használt darabot amit amiatt küldtem vissza mert látszot hogy meg volt bontva (mobil klíma) és a gart nem akartam bukni, elvitte a futár aztán amikor megkapta az edigital akkor küldte az újat.
-
TXT
őstag
Milyen tolto jo a switch-ez? Otthon maradt es kulfoldon kellene beszerezni egyet, de nem tudom, kaphato e gyari, vagy ha az nincs, mi johetne szoba? Segitsetek pls!
-
TXT
őstag
válasz MasterMark #30573 üzenetére
Tehat akkor sima telefon tolto nem lesz jo hozza, ha jol ertem. Es milyen csatlakozoju usb kabel kellene hozza? Type-C? Nem nekem lenne, nekem nincs switchem, masnak probalok segiteni tavolrol, hatha kap ott valahol valami muszaki vagy telefonos uzletben pl, ha nincs ott konzol bolt. Elore is koszi a reszletes valaszt!
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz MasterMark #30573 üzenetére
Nem jó bármilyen ha dockolva is szeretnéd használni, én külföldön hagytam a töltőmet, és akármilyen töltőt nem fogad el sajnos dockolva.
Handheldben bármilyen jó.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Ha úgy akarja tölteni, hogy nem játszik közben, akkor sima telefontöltővel is mehet a dolog. Így a lite-ot így oldottam meg. Ha ráér a töltés, akkor egy 5W-os töltővel megy, ha gyorsabban kell, akkor meg a gyárival tolom.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
TXT
őstag
Koszi sracok a segitseget, ugy tunik, megoldodni latszik a dolog!
-
Quinine911
aktív tag
Yesss, ma végre annyi tologatás után megjelent a Railway Empire! Este veszem is meg! Olvastam pár kritikát így nagyon gyorsan , eddig jókat írnak róla!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #30585 üzenetére
Én is gondolkozok rajta, szóval kérlek majd tudasd a topikkal, hogy hogyan fut, mennyire szaggat vagy sem, és a kezelőfelület mennyire jól elkapott! Köszi!
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
pkaresz
őstag
válasz Zolibacsi88 #30587 üzenetére
Megnéztem!
Király!!!!!!"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
MODERÁTOR
válasz Zolibacsi88 #30587 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Zolibacsi88
aktív tag
Köszi srácok!
-
Adam_Shepard
addikt
Kszenobléd vélemények?
.
-
petymek
senior tag
válasz hszilard666 #30563 üzenetére
Nagyon finoman fogalmaztál "nem annyira szép mint a nagykonzolokon".
Sajnos amíg a "viszont hordozható" varázsszóra van rá befogadó kereslet, addig az ilyen 12 éves játékok felhozatala marad.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
hszilard666
veterán
válasz petymek #30593 üzenetére
Eddig sajnos csak youtube on láttam videókat, mert csak ma tudom átvenni a példányomat, de nekem eddig pozitív csalódás. Ha jól láttam nincs butítva a részecske fizika, valamint a tükröződés sem. Mondjuk nekem gyerekkorom egyik kedvenc játéka, szóval lehet elfogult vagyok. Délután kapom meg, meglátom mit produkál handheld.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Adam_Shepard #30592 üzenetére
En meg ki se bontottam a definitive edition CE-t. Vissont bovult a kollekcio Xeno 2 CE-vel meg Shulk amiiboval
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #30595 üzenetére
Sikerült átvennem a burnoutot! Azóta is keresem az állam. Szerintem pokoli jó port lett. Bő egy órája játszom vele, de nem röccent meg sehol, fix 60 fps, ezen túl a játék szebb mint anno 2011 ben PC-n. Particle effektekekt megkapta a nagy konzolos remastered verzióból, árnyékok vannak, tükröződések pedig semmi kívánni valót nem hagynak maguk után. Aki nem ismerné a játékot, annak el kell mondjam hogy életem egyik legjobb autós játéka. A végtelen szabadság amit áraszt magából lenyűgöző. Gyors pörgös játékélmény, nem hagy kívánni valót maga után, a zene a játékban sokrétű, rock, metál, dubstep, pop, grunge, classic rock, és még klasszikus (Bach, Lakmé, Mozart,Dvorak, Verdi) is található benne.
A pálya teljesen nyílt, az első perctől kezdve el lehet menni bárhova, hatalmas városról van szó, sok féle környezettel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem az ára sem vészes az összes 8 DLC benne van a csomagban ami megjelent mellé, ezen túl kiváló port lett. Nagyon boldog vagyok hogy ez a cím elérhető kedvenc konzolunkra, remélem sok legendás címet kapunk még.Fun fact:
Ugye tudjuk jól hogy az EA jobban szereti a pénzt mint a rabbim, viszont anno a burnout paradise ennek iskola példája volt. Hogy jó vagy rossz értelemben azt döntse el mindenki magának. Anno a játék tele volt reklámokkal. Nem maga a gameplayben volt reklámszünet mint a szarabb mobilos játékokban, hanem a városban plakátok voltak, reklámautók, meg buszok oldalán, ahol valós cégeket reklámoztak. A konzolos verzióban volt gilette, burgerking, ESNP america, sőt 2008 körül az amerikai elnökválasztásnál, még Obama is reklámoztatott a játékban. Konkrétan vezettél a és azt pillantottad meg hogy a kedvenc videojátékodban Obama sasol le egy plakátról A PC-s verzióban, intel, nvidia, és EVGA reklámok vannak. PC-n mindig felsírtam amikor nvidia-s reklámok jöttek szembe úgy hogy AMD volt a gépemben. Na most, itt a switches verzióban ez teljesen eltűnt, fiktív "gyermekbarát" reklámok vannak. Csokisshake et, fiktív pizzázót, fiktív utazási irodát, nem létező TV műsorokat reklámoznak. Röhögtem volna ha más switches címeket reklámoztak volna, mondjuk supermario, vagy egy jó witcher 3 . Ezen túl a Criterion Games megújult logóját láthatjuk városszerte. En ennek örülök, mert anno amikor az EA elkaszálta a criterion-t, valami eltört bennem. Szerettem őket. Gyerekkorom legjobb játékát kapam tőlük.Remélem jól fog teljesíteni a játék a kasszáknál is, és rájönnek a vezetők hogy sok AAA címre van szüksége a piacnak. Aztán lehet hogy nem és én vagyok gyökér...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest