-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
megott #31033 üzenetére
GC óta mindegyik ilyen, ezt magyaráztam még feljebb. régi részeken még most is nevetek, van egy-két nagyon kemény poén, az újakban inkább arra mennek, hogy vicces mert papír kb. Az újabb részeket én inkább valami alcímként adtam volna ki, ami a Sticker és Color Splash vonala vitte volna tovább, de hát Nintendo évek óta nem hallgat a fanokra, még akkor se ha nem fogy annyira jól a cucc.
Majd mesélj még ha van időd, én tuti csak később fogom nyomni, mert kíváncsi vagyok hogy milyen egy olyan játékos számára, aki a régi részeket tolta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest