Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vebber

    tag

    válasz koncsik #1475 üzenetére

    Te írásodra válaszolok "nektek" N rajongóknak, ami az úgy tűnik a közvetlen értelmén belül is egy külön csoport.

    Felesleges így reagálni, ez a marketing sem fogja eladni a switchet.
    Nálunk is Nintendo konzol van itthon, mégsem érzem, hogy ez felhatalmazna olyan megnyílvánulásra mint az elző hozzászólásom tárgyát képező tartalmas írást készítő rajongó is tette.
    Wii U gépünk van, és nagyon szeretjük, nincs is jobb mint egy jó "brasil" változat ;] /aki akar utánaolvas/.
    Le nem cserélnénk sem PS-re, sem Xboxra.

    Mondhatjuk "N rajongó" vagyok, mégis elhatárolódok fentiektől. Semmivel sem különbb, mint azok akik negatív kritikát fogalmaznak meg. Sőt...
    Én spec. azt várnám, hogy néhány hsz.-t beleolvasva a témában, pontos képet kapjak.

    Szaladj végig kérlek, és írd meg, hogy más fórumokon is így reagálnak, ha valaki nincs megelégedve egy új jövevénnyel.

    Szándékosan nem írom, hogy szerintem mi a 'világ legjobb' játéka, bár sztem nem zelda. Az sem győz meg az ellenkezőjéről, hogy valaki linkel egy pozitív kritikát. Nem azért játszom valamivel mert más magasztalja.

    Abból amit eddig olvastam a switch megjelenése kapcsán, nem csak azt nem látom, hogy ez a konzol siker lesz, még egy zeldával sem, de inkább az jön le, hogy a nintendo sz@rik mindenki fejére.
    Írom ezt mint Wii U tulaj is, akiket egyszerűen félre lökött a nintendo, és magasról tesz rájuk, pedig lehet, hogy eladások miatt inkább becsülni kéne őket, ha véletlen nem fogynának úgy a csak switchre kiadott játékok. Akár késleltetett megjelenéssel. Vagy akárcsak azzal is, hogy a már megvett irányítók szándékos kizárása helyett inkább lehetőség lenne azok használatára is.
    Nem jó politika, hogy erőszakkal próbálják a világ arcába tolni.

    Olvastam az imént, hogy 40millió gép eladását vetítik előre, és ez is csak óvatos becslés, könnyen túl szárnyalhatják. Messziről jött ember tényleg azt mond amit akar.
    Sokan szidták a U rossz marketingjét. Az biztos, a switch esetében nagyon oda teszik magukat, csak kár, hogy még jobban mint a gép hardverét fejlesztők.

Új hozzászólás Aktív témák