Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ooooobi

    senior tag

    válasz scyllafren #13867 üzenetére

    Viszont a digitális verzióban több a tartalom mint a starter packokban. Amúgy szerintem jobb mount nélkül játszani, jó dolog ez a gyorsan cseréljünk fegyvert, de menüböl ugyan úgy megoldható, ha nem gyorsabban. föleg ha hajót meg kapitányt is cserélsz. Plusz nagy kezüeknek csak zavaró ha ott a hajó.

    Physical Starter:
    -Ships: Arwing, Zenith
    -Pilots: Fox, Mason
    -Weapons: Flamethrower (Heat),Frost Barrage (Cold),Shredder (Kinetic, Digital on Switch)

    Digital Starter:
    -Ships: Arwing, Zenith, Pulse, Lance, Neptune
    -Pilots: Fox,Mason, Chase, Levi, Razor, Hunter, Kharl,
    -Weapons: Flamethrower (Heat), Frost Barrage (Cold), Shredder (Kinetic), Levitator (Stasis), Volcano (Heat), Imploder (Gravity), Iron Fist (Kinetic), Freeze Ray Mk.2 (Cold), Crusher (Gravity), Shredder Mk.2 (Kinetic), Shockwave (Kinetic), Gauss Gun Mk. 2 (Kinetic)

    Peat;):Szerintem a használt piacot kell majd nézegetned. Redditen pl sokan úgy veszik, hogy switch starter pack, plusz megveszik online a legdrágábbat (Digital Delux), hogy meg legyen minden játékbeli tartalmuk. Aztán meg az alap kártyát eladják az fizikai extrákat meg kiteszik a polcra.
    Amúgy egész türhetö pontokat osztogatnak neki. Viszont mindenki kiemeli, hogy a küldetések kicsit repetitivek idövel, meg nem sok értelme van többször újrajátszani mert nincs különbség attól hogy más karaktert választ az ember az elején. Esetleg a nehézségi szint emeléssel lehet játszani amiböl négy van. Èn normálon néztem ma meg e fölött még van kettö. de nem akarok plusz fegyvereket venni, így elég lesz ez is szerintem :D

    Kipróbáltam megy e elsö napi upgrade nélkül és semmi gond nem volt eddig, a kapitányoknál tudok váltani Starfox es Mason Rana között is, mindkettejük hajóját is ki tudom választani, egyedül a menüben Starfox alatt van egy ilyen: Wolf O´Donnell (Discovered 2018\10\16). Gondolom ehhez már kell az update. Játékmenet is folyamatos. Lehet késöbbi küldetésekhez kellhet az update nem tudom. Ezt csak azért akartam tesztelni, hogy lássam évek múltán a kártya csak porfogó lesz vagy használható is valamire.

    [ Szerkesztve ]

    https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

Új hozzászólás Aktív témák