Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
semetka
üzenetére
A reset gomb ,funkció csak akkor működik ha benyomod,ami rövidre zárja az alaplap tüskéit a reset csatinál.
Nálam is volt hasonló újraindulások spontán.
BIOS reset illetve tiszta új Win 11 felrakása és nem a Win 10-re ráfrissítve a Win 11.
Erről több topikban olvasni,hogy kiakadhatnak a Win rendszer egymásra tolása,frissítése idővel. Án is cseréltem tápot előzőleg de az nem oldotta meg a gondomat. Utána csináltam meg a fentieket. Emelett a memtest vagy lement 5 órán át hiba nélkül. Ha mégis lesz újra indulás később akkor az alaplapot beadom szervizbe. -
semetka
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Tápra ránézek mindenképp csak nem tudom most megbontani így bekábelezve a tápot. Van tapasztalatom kondenzátorokkal így ha valamelyik púpos akkor kicserélem. Voltam a BIOSban egy fél órát próbaképp de ott nem volt annyi idő alatt probléma.
update: Most épp kíváncsiságból a reset gombot tesztelem mert valahol láttam hogy ajánlották hogy egyszerű cucc de el tud romlani. Le volt húzva 1 órát addig nem volt restart, aztán visszadugtam 3x is restartolt. Most megint lehúztam és így marad most reggelig. Több mint biztos hogy nem ez lesz a baj mert 8 év alatt kb sose használtam, azt a 3 újraindulást ráfogom a véletlenre.
-
semetka
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ma lefuttatom a Memtest-et is. Nem volt szétszedve, nem is telepítettem semmit, sőt win update se volt. Pénteken minden jó volt, este kikapcsoltam , szombat reggel meg jöttek a restartok. Full random jönnek , tegnap 1szer indult ujra aztán ment több óráig, ma meg amit fentebb írtam, teljes káosz.
-
semetka
őstag
Sziasztok. Hétvége óta küzdök újraindulással és nem tudok rájönni mi a hiba. Újraraktam a win10-et hogy a szoftveres hibát kizárjam de ugyanúgy újraindul. Ma annyira bedurvult hogy egy újraindulás után folyamatosan újraindította magát, még a BIOS-ig se jutott el. Végül bejött az asztal de aztán megint újraindult. Most kb 1 órája megy, de teljesen random jönnek. Táp esetleg alaplap? Vagy másra tippelnétek? Windows memóriadiag nem mutatott hibát a RAM-okra. Eseménynaplóban kernel power 41 (63) van, kékképernyőt ne mutat
-
FunPro
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Valóban túlgondoltam a dolgot, mert akkor annak a lednek nincs semmi gyakorlatilag haszna. Monitor nélkül mindenkép hibát dob, monitorral pedig én is észreveszem, ha nincs kép.
Ennek tudatában köszönöm a segítséget mindenkinek, nem stresszelek tovább azon, hogy valamikor ég a led.
-
Vismajor01
addikt
válasz
FunPro
üzenetére
Mégis milyen komplexitást vársz tőle? Hiba esetén tárja fel és morzézza le neked? Annyit tud tenni az alaplap,
-küldök képet, megjelenik a kép?
-nem
-debug ledAzért, mert a vga rossz, vagy nem kap elég áramot, vagy mert nincs a gépben, vagy nincs bele dugva monitor azt mégis honnan kéne tudnia?
-
válasz
FunPro
üzenetére
Azért érzed nem logikusnak mert szerintem ha lehet így fogalmazni, hogy túl gondolod.
Írom ezt azért mert nyilván nem arra tervezték ezt hogy diagnosztikát végezzen, csak annyi a feladata, hogy érzékelje, hogy tud-e képet adni vagy nem. Az hogy ez csak kontakt, vagy user, vagy eszköz hiba, azt már ne várjuk hogy eldöntse.De mindegy is mert ez már így sem a topik része, hisz a te géped indil és hibátéan is.
-
FunPro
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én laikusként a debug ledre eddig koplexebb szerkezetként tekintettem. Nem gondoltam, hogy egy egyszerű bekapcsolási sorrend hibát tud generálni. Mondjuk arra gondoltam, hogy az alaplaplap és a kártya között nem jó a csatlakozás, vagy valahol rossz értéket kap a lap a kártyától. Esetleg a kártya érzékeli, hogy valamelyik csatlakozó csak félig van bedugva. De így, hogy minden érték jó, csak a monitor nincs bekapcsolva?
-
FunPro
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ez így nagyon jó. A kérdésem az, hogy miért nem vizsgálja felül a hibát, amikor már sikerül képet adnia? A másik, hogyha remote szervernek használnám a gépet, akkor úgy élné le az életét, hogy világít a debug led? Érthető számomra minden, csak nem logikus.
Mert most gondolhatnám, hogy én mindent jónak találok, de az alaplap szerint valami gebasz van a vidkarival.
-
FunPro
őstag
válasz
HantekDSO
üzenetére
Nem tudom, de számomra ez elég nagy újdonság. Igaz, eddig nem volt ledes alaplapom. A 10 évvel ezelőtti gép még azon sem akadt fenn, hogy nem volt rákötve monitor. Bekapcsoltam, csippant, tudtam hogy működik.
Itt pedig a gépnek tudnia kell, hogy van rákötve monitor, már csak abból kiindulva, hogy a szintén a gépre kötött tv-t a windows akkor is érzékeli, amikor ki van kapcsolva.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
FunPro
üzenetére
Egy gyors válasz:
Szerintem nem az alaplap a "buta" - mikor a VGA vizsgálatakor nem érzékel megjelenítő eszközt, jogosan jelez. Szerinted hány millisecundumonként kellene újra és újra leellenőriznie, méltóztatott-e valaki rácsatlakoztatni egy monitort??? Úgyhogy tippelj, ki a "buta"... (Segítek: nem az alaplap és nem a LED...)
-
FunPro
őstag
Egy gyors kérdés:
Hogy lehet olyan buta az alaplap, hogy világítva marad a vga debug led, ha nincs bekapcsolva indításkor a monitor?
Olvastam máshol, hogy létezik ilyen, csak elég paranoiás típus vagyok. Új gép, minden működik rendeltetésszerűen, csak az a buta led néha világít, amit egy újraindítás egyből orvosol.
Elhiszem, hogy bekapcsolt monitor nélkül nem tud képet adni egyből a vga, de azért így ijesztgetni az embereket?

-
-
FunPro
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem lehet, hogy az integrált vidkari bezavar a rendszernek? Esetleg megpróbálhatod letiltani, hátha ő minden baj forrása.
-
jeni
félisten
Tegnap csináltam egy tiszta új Win 11 direkt telepítést (bár ráengedtem az utáni frissítéseket), inkább ez mint egy Win 10-re ráereszteni a WIn 11-t,a memória teszt illetően közel 4 órán át 4 körben 0 hibával lefutott.
Reggel 9 órától mostanáig nem volt újraindulás 1x sem,igaz a TV tuner ment rajta ,hogy ne simán menjen.
Még 1 VGA tesztet megpróbálok rajta lefuttatni.
Gondolom így kizárható ,hogy az alaplapnak bármi hibája lenne.
Utóbbi időkben olvasom,hogy olyan frissítéseknél ahol előtte Win10 volt és arra ment a Win 11 az átállás után előjöttek ilyen kék halálos dolgok,illetve újra indulások,lefagyások.Bár szívem szerint leadnám az Asrock X570 Taichi alaplapot de tartók attól,hogy nem találnak szervizes hibát rajta, vissza dobják nekem.
BIOS reset volt rajta (elem kivétele nélkül de így is mindent alapra tett vissza). A legutolsó nem beta verzió van rajta. De most láttam,hogy van 5.61 és 5.63 beta BIOS is. Beta-t nem merném feltenni de mivel már kifutott alaplap lett nem is várható,hogy a beta verzióból végleges legyen.
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szerintem itt valami a játékkal lesz. Ha torrentes akkor nincs miröl beszélni, ha nem akkor (is) érdemes lehet a játék fórumán is érdeklődni.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Valami nagyon nem gömbölyű... Ha jól tudom, a virtuális memória az a lapozófile(ok) és a RAM együttes mérete, tehát 0,4%-os pagefile és ~60%-os RAM kihasználtság mellett sehogyan sem jön ki a 98%-os matek! Sanszos, hogy újratelepítés lesz a vége... (Előtte még lefuttathatsz egy registry cleanert - CCleaner és társai - is, ha nem segít akkor kipróbálhatod, hogy azt a játékot szeded csak le, aminél crash-elt. Ha egyik sem javít, akkor sajnos install...)
-
válasz
HantekDSO
üzenetére
16 gb-ból 9.5 gb volt a maximum, de majd figyelem.
ramból meg a 32-ből 19 gb volt a maximuma virtuális memória viszont normális? mint írtam nincs semmi beállítva, de amikor be volt akkor is crashelt, majd újratöltött minden fájt, böngészőlapot, ami talán memória szimptóma.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
VRAM-od mennyi? Játék közben mennyit eszik meg belőle? (HWINFO-val meg tudod nézni)
-
-
jeni
félisten
válasz
HantekDSO
üzenetére
A lapon levő reset gombbal csináltam. Amire gondoltál az a hátlapi BIOS reset. Azzal még nem próbálkoztam. De mindjárt kipróbálom mert előbb kell cseréljek billt PS2 -re mert USB -n keresztül nem enged BIOSba az USB billel.
Megcsináltam a hátlapi BIOS resetett, ezt nem nagyon szerettem mert mindent alapra tesz. -
jokeph
nagyúr
Lapja válogatja, de alapból sok lapnál csak a POST folyamatában működik, utána semmit nem ír (azaz, minden rendben).
Némelyik lapnál viszont beállítható BIOS-ban, hogy POST lefutása után is működjön, pl. jelzi a CPU hőfokát, vagy az aktuális státuszt.#51761jeni: ha bentragadt bármi instabilitás a BIOS-ban, a BIOS reset azt kiszedi, mindenképpen érdemes megejteni.
Adott esetben, utolsó lehetőségként a BIOS újraflashelése sem elvetendő lehetőség, amenniyben minden más komponens ki lett szűrve és nem áll fent egyéb (pl. szerelési) hiba sem. -
jeni
félisten
válasz
jokeph
üzenetére
Reseteltem a gépet most megy a gép, világít a debug de pont akkor mikor a hiba előjött semmit se mutatót.
jokeph
Amúgy most hogy megy a gép a Post Code nem ír ki semmit se.
Abban a tudatban voltam eddig,hogy annak jeleznie kell folyamatosan.
Igaz ,hozzám képest a másik oldalon van a LED Debugja. -
jeni
félisten
Hello
Ez új dolog nekem.
Mi lehet itt a gond?
Világít a monitor de sötét képet ad logók nélkül .
A pc házban a venti, memória,a VGA ezek világítanak igaz a MSi 3070 VGA ventije nem forog,de ez terhelésre kapcsol be. Viszont az Asrock X570 Taichi lap debug-ja nem jelez semmit se.
Szerintem ez az alaplap hibája ha jól gondolom.
A tápegységet kizárnám mert ezt pár napja cseréltem,mert spontán újra indult a gép kék halál nélkül több alkalommal. 1 hónapja .
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Memtest86 [link] volt már?
-
Üdvözlet.
Valami nem oké, a gép egész nap megy, és általában amikor este játszanék fél órán belül kicrashel.
Így jártam utóbb a resident 4 remake-el, már akkor memóriára gyanakodtam, mert az összes weblapot, fájlkezelőt újra betöltötte crash után, pedig az nem is egy nagy hw igényű, de tényleg úgy csinált, mintha a memóriát űrítette volna a játék miatt. Újraindítás után amikor mindjárt a játékot indítottam, akkor nem crashelt soha.Most Tsushimával dettó ez van, de ennél már van hogy ki is írja.

illetve egyszer írt egy ilyet is KÉP
Nem nagyon értem, mert AB szerint egyáltalán nincs a vram a végén, ahogyan a rendszermemória sem. VSYNC 60 hz-en játszom ezt (játékon belül állítom, monitor az 160 hz), kb. félgőzön terhelődik a 4080.
Virtuális memória ez volt beállítva amikor crashelt, de tegnap már visszatettem Automatikusra, de a helyzet változatlan. Így volt beállítva, A-n vannak a játékok telepítve, C a rendszer (ugyanaz az ssd két partícióra szedve), D a tárhely, de azóta már Automatikuson van minden. Ez a játék is akkor sosem crashel ha újraindítás után csak ezt indítom el. Mégis kevés a RAM?
Több Chrome ablak és lap fut nálam mindig, alapból ilyen 10-16 gigát felzabál ilyenkor a rendszer a 32-ből. Az a lefoglalt az mi? állandóan változik a felső érték is

-
expendables
aktív tag
Köszönöm mindenkinek segítő szándékát!
Megtaláltam a hibát. Valamiért az alaplap(Gigabyte x670 aorus elite ax) rosszul ismeri fel a memória időzítéseket akár expo,akár normál állapotban is.
Az SPD beállításokban megadtam manuálisan a késleltetési értékeket és azóta hibátlanul megy a gép. Rendesen postol,indul,gyorsan betölt,csak most 4800Mhz-en megy a ram.Viszont azt meg tudná valaki monmdani,hogyan kell manuálisan megadni,ill.hol kell még - az értékeket,hogy 6000 Mhz-en menjen a ram,mintha bekapcsolnám az expo-t?
Ezen az alaplapon: Gigabyte x670 aorus elite ax?
Köszönöm. -
Nem kérdés lesz, inkább tapasztalat megosztás. MSI B550 Tomahawk alaplap. Beleraktam tesztelni két másik videókártyát, minden rendben volt velük. Visszaraktam a saját kártyámat, majd nem adott képet... sokadik újraindítás, kártya ki-be, tápkábel ellenőrzés, stb. után se. Mondom mi a k*... Átraktam másik alaplapba, ott ad képet. Hát mondom ez így király. Megkérdeztem végül ezt a nyüves mesterséges intelligenciát, azt mondja vegyem ki a CMOS elemet. Hát mondom erre befizetek. Kivettem, gép indít, van kép.
Félelmetes ez a Skynet. -
I02S3F
addikt
válasz
expendables
üzenetére
Javasolták itt afféle Jolyjoker-ként az uefi újraflash-elését. hátha!
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
expendables
üzenetére
Próbáld meg a BootRacer programmal megnézni, mi lassítja le! [link]
-
Csorbi
addikt
válasz
expendables
üzenetére
Hááááát, egy másik szakértővel azért megnézetném...
-
expendables
aktív tag
-
Csorbi
addikt
válasz
expendables
üzenetére
Megy a hűtés rendesen? Nem melegszik túl a CPU és emiatt throttling-ol?
Én szervizbe vinném. -
FunPro
őstag
válasz
expendables
üzenetére
Egy utolsó kérdés:
Hogy reagál a gép, ha nincs rádugva usb eszköz?
Én egyszer pendrive miatt szívtam, amiatt nem akart normálisan bootolni. Találkoztam már nyomtatóval és fülhallgatóval is, amitől a gép érdekeseket produkált.
-
-
FunPro
őstag
válasz
expendables
üzenetére
A gyári beállítások azt jelentik, hogy az expo sem lett bekapcsolva?
A proci hivatalosan csak 5200-ig támogatja a ramokat, afölött már lehetnek gondok.
Igazából, ha 6000-en mennek a ramok és az nem tetszik a procinak, akkor hiába lett újratelepítve a win, ugyanúgy lehet már alapból sérült a rendszer.
Macerás művelet, de expo nélkül kéne újrarakni a win-t és úgy megnézni, hogy még mindig ugyanezt produkálja-e. Persze, ez csak egy tipp.
-
I02S3F
addikt
válasz
expendables
üzenetére
Másik fali csatlakozóban próbáltad? Másik táp kábellel? Esetleg egy hibás elosztó nem okozhatja? A gépet az a táp ki tudja szolgálni?
-
expendables
aktív tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Igen,újratelepítettem egy másik új ssd-re-gondoltam azzal lehet gond de nem-
Nincs bekapcsolva fastboot. Biosban sem,sőt bios gyári beáálításokkal is ezt produkálja.
Ha áramtalanítom,akkor is csak sokadjára indul el.
(Olyan a jelenség,mintha kellene neki egy üzemi hőfok. Mintha túl hideg lenne...)
Ha 1-2 órán belül bekapcsolom a leállítást követően,akkor betölt rendesen. -
Csorbi
addikt
válasz
expendables
üzenetére
Windows újratelepítés is történt?
Win 11 fastboot be van kapcsolva?
Áramtalanítás történik a kikapcsolás után? -
expendables
aktív tag
Sziasztok!
Adott a következő konfig:
Alaplap: Gigabyte x670 aorus elite ax
Cpu: Ryzen 7 7800x3d
Vga: Gigabyte rtx 4080 super - aero oc 16g - gv-n408saero oc-16gd
Ram: G.skill 32gb kit ddr5 6000mhz cl30 trident z5 neo amd expo
Táp: asus rog thor platinum ii 1000w eva edition
Hűtés: arctic liquid freezer iii 360
SSD: samsung 980 pro m.2 ssd - ezen van a win11 (eredeti,nem hackelt)
+ még három másik m.2 ssd van a gépben az adatoknak,vagyis mind a 4 m.2 slot tele van.A problémám,hogy ha kikapcsolom a gépet és legalább öt-hat órát áll,akkor nem bootol be a windows,csak pörögnek a pöttyök. 3-4-szer is meg kell nyomni a reset gombot,mire elindul.
Ha betölt a win,akkor már jó minden. Nem fagy,nem crashel.
Na de miért nem tud elsőre elindulni?Már frissítettem biost,cseréltrem ssd-t,tápot. Nem lett jó. Post rendben végigmegy,ledek kialszanak,majd elkezdi tölteni a wint de a pöttyöknél megakad és 15-20 perc után is csak pörögnek a pöttyök.
-
Csorbi
addikt
válasz
parfish
üzenetére
Az RX470-esen vajon UEFI vagy CSM BIOS van? Meg kéne nézni egy másik gépben. A lapod a friss BIOS-al jó eséllyel már UEFI-re van állítva, abban pedig CSM BIOS-ú VGA nem fog menni.
Ha a VGA korábban bányászott, akkor nagyobb az esély sajnos arra, hogy CSM BIOS van rajta. -
parfish
tag
Sziasztok!
Problémába ütköztem egy új asztali pc beüzemelése során. Ezekből az alkatrészekből áll:
MSI b550m pro-vdh, Ryzen 5 5600, Kingston nv2 m.2 500gb ssd, 2*8gb g.skill aegis ddr4 3200mhz, seasonic b12 bc 650w táp és egy már meglévő használt rx470 vga került bele általam. (a többi alkatrész a bolt által összeszerelve bios frissítve érkezett)
A problémám a bekapcsolás után kezdődik, ugyanis a gép bekapcsol, a ventilátorok működnek az alaplapon világít pár dolog, valamint a vga is világít, de képet nem produkál semmit. Usb-s kábeles billentyűzetet használtam ami egyik usb portban sem világít, kivéve akkor villan fel egy pillanatra bekapcsolás után, ha egy ps2 átalakítót használok, de ekkor is csak egy pillanatra villan fel a 3 led rajta majd elalszik és nem ég a szokásos első ami másik gép esetében szokott. Próbáltam két monitort is, valamint displayporton és hdmi-vel is, de minden eseten ugyanaz a gond; nincs semmi kép. Így biosba sem tudok eljutni, nem hogy a windows telepítéséig. Ötletem sincs mi lehet a gond. -
Hrdi2
aktív tag
Sziasztok
Szétszedtem a gépet hogy portalanitsam de sajnos most nem üzemel. Akadna esetleg olyan aki Debrecenben tudna segíteni?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
-
RVR400
veterán
Tehát a ventik sem pörögnek fel?
1. táp lehúz mindenről, majd rövidre zár, hogy indul-e. Kicsit fentebb ott a kép hozzá.
2. ha indul a táp, akkor megpróbálni a lapon a kiegészítő táp nélkül indítani. Ha nem indul, akkor táphiba.
3. ha így indulna a gép (legalábbis a ventik elkezdenek forogni), akkor alaplaphibaHa a ventik indulnak egyébként, de kép nincs, akkor elemcsere, és kellene egy speakert szerezni az egyszerűség kedvéért.
Így elsőre ez jut eszembe.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Szoval nem indul a gépem
. Alaplap kap áramot világít az rgb, probáltam mindent lehúzni kivenni ami nem szükséges de ugyanaz. Alaplapon led visszajelző egyik sem ég, elvileg alkatrész baja nincs. Hogyan induljak tovább a probléma feltárása érdekében?
-
fulton
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Na megnéztem, a jelenség ugyan az videó róla. Megmozdul a venti lapát, kattan a relé es ennyi, de nem pörög fel a ventillator a tapegysegben, tehat nem indul el.
Azt szeretném kérdezni:
Jelenleg ez van benne nekem: FSP Raider Power Supply RA 550.
Már nem tudom pontosan de ezt a tápot kellett vegyem valami miatt a géphez anno, mert mikor összeraktam az új konfigot a régi táp nem volt jó hozzá , sajnos már nem emlékszem pontosan miért, szinuszmentes tápegységről üzemel .Ha a fsp hyper 80+ pro 550 veszem rendben lesz?
-
fulton
addikt
válasz
HantekDSO
üzenetére
fogyasztót muszáj rákötni vagy alapból elindul a ventilátor a tápegységnek már lehet tudni hogy működik, nem?
Mivel most megnéztem annyi történik ha bekapcsolom , a tápegység ventilátor lapátja pillanatra megmozdul a tápegységben és egy relé halkan kattan benne. Es ennyi. -
fulton
addikt
válasz
Grampy
üzenetére
Sziasztok
Én is hasonlóan jártam. Egyik napról a másikra, nem kapcsol be az asztali gépem.
A bekapcsoló gomb ledje felvillan de ennyi. És valami halk (talán)relé tompa kattanása hallatszik a gép házból ilyenkor.
Sajnos nincs más tápom, nem lehet valahogy megnézni önmagában hogy a táp elindul e, tehát hogy azt kizárjam? -
Grave_444
nagyúr
Van egy érdekes hibám, amiben kikérném a véleményeteket.
Supermicro alaplap, asztali gép, nem szerver hardver csak a ház rackbe szerelhető.Egy Axagon konnektoros külső tápos USB hub került a rendszerbe, ezen kívül nincs módosítás. Egyik reggel nem reagált a bekapcsoló gombra (nem a szokásos, ez billenő kapcsolós). Lehúztam a 24pin, 8pin csatikat, tápteszter szerint oké a Seasonic PSU.
A power SW-t is, majd visszakötve elsőre indult. Azért átkötöttem a reset gombra.Utána többszöri bekapcsolásra 5 rövid, majd 1 hosszút csipogott és nem adott képet, memória hibára utalva. A2-B2 megcseréltem a modulokat, gyors 2 órás memtest alapján nem hibásak. Menet közben nincs probléma, de nehezen akar elindulni.
Ma ki lett húzva a tápkábel és utána is forogtak a ventilátorok.
USB-n keresztül kapna 5V-ot ilyen állapotban is?Van ötlet?
Fura, hogy először be sem kapcsolt, utána pedig memóriára utal. -
redoxxen
kezdő
Megnézem, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyiván ha az a baj akkor veszek. Ha lesz fejlemény megírom.

. Alaplap kap áramot világít az rgb, probáltam mindent lehúzni kivenni ami nem szükséges de ugyanaz. Alaplapon led visszajelző egyik sem ég, elvileg alkatrész baja nincs. Hogyan induljak tovább a probléma feltárása érdekében?