- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #52311 üzenetére
Egy újra telepítés megoldja úgy néz ki, a február 13-i NVidia kinyirta
Drivert nem engedett, mert le is tiltotta a kártyát az eszközkezelőben, de volt nálam egy teszt SSD (SATA), és azon is elsőre szar volt, aztán újra, majd 3. újraindítás után hopp, volt hiba, nincs hiba.
Épp telepítem az eredeti komponensekkelGyanús jel még az volt, hogy a BIOS képernyő tökéletes volt (ez reggel derült ki, akkor került ide hozzám a gép), mindenhol máshol a zöld csíkok, pöttyök.
-
Kornel1212
csendes újonc
válasz
Pyttawrx #52115 üzenetére
Szerintem nem volt BIOS frissítés. -De az a probléma, hogy még a BIOS-t sem tudom megnyitni, mert szinte egyből leáll a gép.
A többieknek válasz arra, hogy mi van a gépben:
- Alaplap: GIGABYTE H310M S2H 2.0 LGA 1151
- Processzor: Intel i3-9100f 3.6GHz
- Memória: 16GB DDR4 2600MHz
- Videókártya: GIGABYTE Geforce GTX 1650 Gaming OC 4GB GDDR5
- Tárhely: Kingston 500GB M.2 SSD
- Tápegység: Kolink Core 500W -
Cooper911
senior tag
válasz
Pyttawrx #52102 üzenetére
BIOSban most megnéztem, engedélyezve van. Próbáltam tiltani majd újra engedélyezni semmi. Érdekes, ha pl egy fülest rádugok az első Jack aljzatra akkor a kimenet átvált oda, írja hogy a füles van csatlakkoztatva, de nem szól semmi. Azokon a helyeken ahol vizuálisan is láttam eddig hogy szól a hang ott nincs jelzés, tehát valamiért nem képződik a hang, szerintem tönkrement az alaplapi kártya
Na majd kipróbálom egy hangkártyával. Csak nem tudom ott át tudom e rakni a kimenetet a HDMIre.
Köszi a seigtséget. -
semetka
őstag
válasz
Pyttawrx #51797 üzenetére
Most már 100%-ig biztos hogy a Reset gomb szivatott. Egész éjszaka ment a gép illetve hagytam míg hazaérek melóból és semmi újraindulás. Visszadugtam és egyből jöttek az újraindulások. Míg végül átdugtam a resetet a kikapcsolo pinekre és lám lelőtte a gépet, meg be is kapcsolt magától
Nem is értem hogy nem jutott ez hamarabb eszembe. Így megvan a bűnös, ha új gép lesz , a reset sose lesz bedugva az tuti. Köszi a segítséget
-
semetka
őstag
válasz
Pyttawrx #51793 üzenetére
Tápra ránézek mindenképp csak nem tudom most megbontani így bekábelezve a tápot. Van tapasztalatom kondenzátorokkal így ha valamelyik púpos akkor kicserélem. Voltam a BIOSban egy fél órát próbaképp de ott nem volt annyi idő alatt probléma.
update: Most épp kíváncsiságból a reset gombot tesztelem mert valahol láttam hogy ajánlották hogy egyszerű cucc de el tud romlani. Le volt húzva 1 órát addig nem volt restart, aztán visszadugtam 3x is restartolt. Most megint lehúztam és így marad most reggelig. Több mint biztos hogy nem ez lesz a baj mert 8 év alatt kb sose használtam, azt a 3 újraindulást ráfogom a véletlenre.
-
semetka
őstag
válasz
Pyttawrx #51791 üzenetére
Ma lefuttatom a Memtest-et is. Nem volt szétszedve, nem is telepítettem semmit, sőt win update se volt. Pénteken minden jó volt, este kikapcsoltam , szombat reggel meg jöttek a restartok. Full random jönnek , tegnap 1szer indult ujra aztán ment több óráig, ma meg amit fentebb írtam, teljes káosz.
-
FunPro
őstag
válasz
Pyttawrx #51783 üzenetére
Valóban túlgondoltam a dolgot, mert akkor annak a lednek nincs semmi gyakorlatilag haszna. Monitor nélkül mindenkép hibát dob, monitorral pedig én is észreveszem, ha nincs kép.
Ennek tudatában köszönöm a segítséget mindenkinek, nem stresszelek tovább azon, hogy valamikor ég a led.
-
FunPro
őstag
válasz
Pyttawrx #51779 üzenetére
Ez így nagyon jó. A kérdésem az, hogy miért nem vizsgálja felül a hibát, amikor már sikerül képet adnia? A másik, hogyha remote szervernek használnám a gépet, akkor úgy élné le az életét, hogy világít a debug led? Érthető számomra minden, csak nem logikus.
Mert most gondolhatnám, hogy én mindent jónak találok, de az alaplap szerint valami gebasz van a vidkarival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Xbox Ultimate előfizetések
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest