- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
semetka #51922 üzenetére
Ha vigasztal, az 5600X-em is hasonlóan melegedett a gyári hűtőjével, tuning (PBO) szóba sem jöhetett.
Ryzen 7-esekről származó Wraith PRISM RGB már megfogta, alap használat mellett.
Kell rá egy közepes torony, vagy egy combosabb top-flow lég azt jó lesz.
Bár, egy kisebb (240/280)-as AIO sem ördögtől való ( ha a ház is támogatja).
A 12/13/14 gen "K"-s procikat szigorúan "Z"-s lapba téve, finomhangolni kell (nem "Z"-s lapban korlátozottak a hangolási lehetőségek), mert anélkül kb semmi hűtés nem helytálló. -
jokeph
nagyúr
válasz
semetka #51920 üzenetére
i5-12400f, gyári hűtővel, 24 óra plussz mérés:
Ez a gép nekem hűvös helyen van, 15-18 fok van, max 20 fok néha.
Ha egy 23 fokos szobában lenne, valszeg ez is melegebb volna, 25 fokos szobában jó eséllyel meg lehetne izzasztani 80 fok fölé is.
A "K"-s procikhoz nem is adnak gyári hűtőt, felesleges lenne.
Már az i3-7350k-mhoz sem adtak... -
jeni
félisten
válasz
semetka #51805 üzenetére
Én egy ilyen házat vettem a kollégának 2023-ban komplett géppel összerakva. Abban már a kezdetektől rossz volt a főkapcsolója és a reset volt csak jó.
AeroCool CS-104-S-BK-v1 táp nélküli Micro ATX ház fekete (ACCS-PC12014.11)
Bármit csináltam azt hittem maga az alaplap a rossz mivel jól kötöttem be és akkor derült ki,hogy a ház kapcsolója rossz amikor az alaplapnál a power pineket össze érintettem. A bolt a ház árát vissza adta 13 napon belül.
-
jeni
félisten
válasz
semetka #51801 üzenetére
Ennek örülj mert az egy vacak kapcsoló rosszabb esetben új ház.
Amúgy lehet kapni szép "reset" gombokat,amit rászerelve mutat is.
De bírnám,ha nálam ez fordítva ment ....
Hiszen az ON gomb a főkapcsoló naponta lett használva ott valós lehet ha idővel elromlik.
És ma kaptam fura híreket bár őrölök meg nem is.
A jelzett 850W márkás tápegységemet mérgemben vissza vittem a PC boltba és elmondtam a problémámat azzal kapcsolatban és videóval jeleztem az újra indulásokat. A tápegység garis volt (lehet,hogy a gyári 12 év miatt) és ma azt a hírt közölték,hogy a beszállító jóvá írta. Pedig nem is annak volt a baja. Kérdés miért kell nekik a tápegységem?Igaz annak 62ezer Ft volt a megvételi ára.
Ezzel az erővel adjam vissza az alaplapot egy másik PC boltnak hátha ők se foglalkoznak vele,és akkor vissza kapom a 100000Ft alaplap árát? Nekem ez így jobb lenne mert akkor DDR5-re váltok. -
jeni
félisten
válasz
semetka #51794 üzenetére
A reset gomb ,funkció csak akkor működik ha benyomod,ami rövidre zárja az alaplap tüskéit a reset csatinál.
Nálam is volt hasonló újraindulások spontán.
BIOS reset illetve tiszta új Win 11 felrakása és nem a Win 10-re ráfrissítve a Win 11.
Erről több topikban olvasni,hogy kiakadhatnak a Win rendszer egymásra tolása,frissítése idővel. Án is cseréltem tápot előzőleg de az nem oldotta meg a gondomat. Utána csináltam meg a fentieket. Emelett a memtest vagy lement 5 órán át hiba nélkül. Ha mégis lesz újra indulás később akkor az alaplapot beadom szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged