-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
ColdMan #52241 üzenetére
Kösz az értelmes választ!
A teszter az a seasonic féle, desingos gemkapocs, szóval nem komoly kijelzős stb teszter.
Próbáltam VGA és minden nélkül is a gépet, úgyis csak megomccan a cpu venti és annyi.
Kipróbálom még más gyengébb tápokkal, az van itthon bőven, ha azokkal minddel indul akkor tuti a táp lesz a baj.
Azért gyanakodtam az alaplapra is mert korábban már kihalt alóla egy táp ugyanilyen tünettel. Nem tudom, hogyan van megoldva a táp indítása, gondolom egy FET, és ugye az is meghalhat. -
makoss
veterán
válasz
ColdMan #48269 üzenetére
Nem.
#48272 Submarine Most akkor mindkét gép ugyanarról TV-ről megy, és a Denonon kapcsolgatod a látni kívánt forrást?
Igen.
Semmi mással nincsen gond, csak a kép, kicsit de látható az éleknél, meg az egér utánhúzás.
Ahhoz viszont úgy is be kell kapcsolva legyen az erősítő, ha hallani is akarod.
Nagygépnél mindegy, csak akkor annyi, hogy a TV-ről megy a hang... -
simron
tag
válasz
ColdMan #48103 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, a CMOS reset valamiért kimaradt. A gyári leírás szerint megcsináltam a resetet (elem benne maradt, csak rövidre zárás), utána a két rammal ugyanazt csinálta, majd az egyikkel és a másikkal is produkálta a hibát. Ezután csináltam egy elemkivevős, rövidre zárós CMOS resetet és VOILÁ, mindkét rammal, valamint külön - külön is elindul. Még egyszer köszönöm, évek óta nem nyúltam géphez, nem raktam össze, így a CMOS resetre egy új gépnél nem gondoltam. Ezer hála.
-
lm83
őstag
válasz
ColdMan #45935 üzenetére
Hát most már ennyit ráköltöttem a gépre és semmi javulás, elég kiábrándító.
Most még egy szünetmentes mégegyszer ennyi lenne hozzá szerintem, mert biztos nem elég egy alap kategória gondolom.
Valahogy azt kellene előtte kiszűrnöm, hogy tényleg van-e ilyen kimaradás a konnektorban... -
Askformore
senior tag
válasz
ColdMan #45738 üzenetére
Szia! Erintesre olyan elviselhetoen meleg, nem forro. Egy masik helyen azt irtak, hogy legbuborek keltkezhetett szallitas kozben, mozgassam meg a gepet es a csoveket. Ezt megtettem, es ugy 10 percig jo a hofok utana, majs ujra 100fokos a proci. Ha tenyleg buborek van benne azzal mit lehet tenni? Az ujrapasztazast megprobalom, szetkapom.
-
LemonHorse
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest