- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
SzegediBence #52288 üzenetére
Próbálták-e 1 modullal külön-külön? Meg egyáltalán rádugott-e bárki is egy speakert, hogy el lehessen indulni a hibakeresésben?
-
RVR400
veterán
válasz
Crockoo #52231 üzenetére
Nekem S754 idejében volt utoljára Giga lapom, mivel 2 éven belül minden általam használt, és ismerősi körben is sokaknak elhullott akkoriban a Gigájuk. Ezért én most csak annyit tudok mondani, hogy 12 évesen valószínűleg már így is rekordot döntött, szóval gyanús, hogy beadhatta a kulcsot.
-
RVR400
veterán
válasz
estikornel #52175 üzenetére
Megrendeled online, kipróbálod, aztán visszaküldöd 14 napon belül. Így bármilyen procival ki tudod próbálni.
-
RVR400
veterán
Meg kellene nézni, hogy a procihűtőn egyáltalán megy-e a venti. Ha igen, akkor biosba lépve megnézni, hogy nem melegszik-e túl a proci. Ha ez rendben van, akkor az alaplapot megnézni, hogy van-e rajta esetleg púpos kondi, netán olyan, ami már ki is folyt.
Ha ez is rendben van, akkor egy kölcsön tápegységgel megpróbálni. -
-
RVR400
veterán
Tehát a ventik sem pörögnek fel?
1. táp lehúz mindenről, majd rövidre zár, hogy indul-e. Kicsit fentebb ott a kép hozzá.
2. ha indul a táp, akkor megpróbálni a lapon a kiegészítő táp nélkül indítani. Ha nem indul, akkor táphiba.
3. ha így indulna a gép (legalábbis a ventik elkezdenek forogni), akkor alaplaphibaHa a ventik indulnak egyébként, de kép nincs, akkor elemcsere, és kellene egy speakert szerezni az egyszerűség kedvéért.
Így elsőre ez jut eszembe.
-
RVR400
veterán
válasz
Paligyerek #51684 üzenetére
-
-
RVR400
veterán
válasz
Paligyerek #51668 üzenetére
Azt nem Neked válaszolta...
-
RVR400
veterán
válasz
Paligyerek #51646 üzenetére
Mondjuk ez alapján érdekes a kérdéskör, hogy random rendeltél cuccokat, mikor még az alapvető hiba sem lett megállapítva. Viszont akkor első körben inkább egy cseretáppal próbáltam volna meg elindulni....
-
RVR400
veterán
válasz
Paligyerek #51640 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
Vismajor01 #51614 üzenetére
Vagy úgy, vagy plusz kábelt csattintasz még bele, és úgy kötöd rá a cuccokat.
-
RVR400
veterán
válasz
Vismajor01 #51612 üzenetére
Kösd át másik csatira az eszközöket, ha többszálas a táp, akkor lehet hogy valamelyik szálnak már túl nagy a terhelése.
-
RVR400
veterán
válasz
szithorszki #51560 üzenetére
SATA-kábel csere első körben. Sentinellel ránéztél, hogy mit ír, amikor elindul?
-
RVR400
veterán
válasz
Paligyerek #51465 üzenetére
Speakered nincs esetleg?
-
RVR400
veterán
válasz
Paligyerek #51457 üzenetére
Csak kivetted az elemet, vagy csináltál CMOS cleart is? Vagy legalább rövidre zártad az elem csatlakozóit, hogy kinullázódjon?
Esetleg 1 memóriamodullal is letesztelhetnéd, ha ez nem segít. -
-
RVR400
veterán
válasz
sipoczgabor #51317 üzenetére
Ez most ilyen tájékoztató jellegű hsz volt?
-
RVR400
veterán
válasz
belaazallat #51258 üzenetére
Esetleg az alaplapon az elemre ránézhetnél, hátha offon van, és a csere segít.
-
RVR400
veterán
válasz
dusanvagyok #51016 üzenetére
A Ryzen 5 7600X már a legelső BIOS-nál támogatott abban a lapban, így az nem valószínű, hogy megoldja.
-
RVR400
veterán
válasz
phoenix1989 #50951 üzenetére
Az alaplapon nincs púpos kondi?
-
RVR400
veterán
válasz
Amos17 #50875 üzenetére
Telepítéskor ki kellett volna venni a korábbi SSD-t a foglalatból, mivel így a rendszerindító adatok azon vannak mindkét Windowsodhoz. Még mindig megteheted ezt, hogy az új SSD-re teszel magában egy Wint. Annyi, hogy utána, ha a régiről bootolsz, és az azon lévő Wint indítod, ki kell szedned a rendszerindításból a másikat. Bár nyilván az úgy már el sem indulna.
-
RVR400
veterán
válasz
TYÜTYI2006 #48315 üzenetére
Mondjuk, ha kéri az F1-et, akkor kiír valami okot is rá, hogy miért. De mit?
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
racskobalazs #47505 üzenetére
A proci, memóra, NB SOC feszültségek hogyan alakulnak? Én ezen a vonalon indulnék el, mivel, ha jól értem, akkor ez a hiba kb. a procicsere után jött elő.
-
RVR400
veterán
Alapvetően valami összetettebb hibád lehetett, lehet, hogy az alvó mód ölte meg, mert először azt írtad, hogy bekapcsolás után csak a ventik mennek, de semmi más nincs. Ha csak a rendszer lett volna rossz, akkor a bios-képernyőt legalább látnod kellett volna ekkor. Lehet, hogy én csinálnék egy biztonsági bios újraflesselést, ha már a legújabb is van rajta.
-
RVR400
veterán
válasz
Vismajor01 #47482 üzenetére
Ők is csak akkor adják felbontottként, ha a csomagolást elszakítja az ügyfél bontáskor, más esetben simán eladják újként. Még az Euronicsban is találkoztam visszacsomagolt cuccal a polcon, amit nem csak megnézésre bontottak ki, hanem látszottak rajta a használatból eredő hajszálkarcok is azon felül, hogy a visszacsomagolás sem sikerült tökéletesen (kábel nem jól volt feltekerve, és a dróton is látszott, amivel össze volt fogva, hogy más irányba lett visszatekerve, mint eredetileg volt.
-
RVR400
veterán
válasz
Tyler Durden #46974 üzenetére
Akkor azt már csak halkan jegyzem meg, hogy CMOS clear utáni indításkor legalább fél percig úgy áll, hogy világít a CPU LED.
-
RVR400
veterán
válasz
Tyler Durden #46962 üzenetére
Ne lepődj meg, ha azon is elsőre a VGA led fog világítani, legalábbis én így jártam az RX580-nal. Aztán 2-3 reset, meg CMOS clear, azóta jó.
-
RVR400
veterán
válasz
szupi92 #46665 üzenetére
Szia!
Nem segítség, de pont ilyen lapot küldtem vissza gariban be nem indulós hiba miatt, hiába próbáltam ki több procival, több memóriával, több vga-val több gépben is, asztalon összerakva is. Visszaküldtem, majd lejezték, hogy semmi baj, és amikor visszakaptam ,akkor visszapattintva az eredeti konfiggal, valóban működött.
Próbáld meg asztalon összerakva a cuccot, hátha csak valami testelési hiba van.
-
RVR400
veterán
válasz
Kezdő vagyok #46251 üzenetére
Igen.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
stackone #46143 üzenetére
A pumpa környékén nézz már szét, hogy a hőátadó felület mennyire forró, valamint azt is nézd meg, hogy a vízcsövek mennyire melegek. vagy éppen hidegek. Nekem az Enermax AIO-m művelte ugyanezt, szét kellett szedni, kitisztítani, feltölteni, azóta tökéletes, csak a kb. fél kávéskanálnyi kávézacc szerű trutyi a CPU blokknál eléggé megakadályozta a folyadékáramlást.
-
RVR400
veterán
válasz
quailstorm #45798 üzenetére
Próbáld meg 2400-on a memóriákat szerintem, viszont érdekes, hogy kellene mennie a 2700X alatt 2933-on is, én a 2400-as HyperX-eket hajtom 2800-on az 1600-assal. Bár nálam is érdekes, hogy ha nincs húzva a proci, akkor 3000-en is elmegy, de ha húzom a procit is, akkor már csak 2800-on stabilak.
-
RVR400
veterán
válasz
Tutti-amigo #45652 üzenetére
Már rég volt, de még egy kérdés. Floppy meghajtó van-e, vagy ha nincs, akkor a BIOS-ban ki van-e kapcsolva?
-
RVR400
veterán
válasz
Tutti-amigo #45631 üzenetére
LG CD/DVD meghajtóról telepítenél?
Jah, most nézem, hogy Samsung. Nekem LG-vel csinálta ezt egyszer, hogy már a 3. lemezt írtam, mire kezembe akadt egy elfekvő MSI, az bootolt mindegyik lemezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest