-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Ha sűrű akadozások vannak és nem azt a teljesítményt nyújtja amit kéne akkor érdemes megnézni, hogy pl. 3DMark TimeSpy-ba mennyi pontot kap. Ha ott is kevesebb mint kéne akkor az is mutat már valamit. GPU-Z-be ellenőrízd a PCI-E sávszéllt, ott nincs-e hiba. Terhelés alatt esetedben PCIe X16 3.0 x16-nak kellene lennie. Ezen kívül én tapasztaltam már kétszer olyat, hogy valamilyen oknál fogva az energiaséma a gépen energiatakarékoson volt, miközben elvileg nem állította arra senki. Akkor is hajlamos laggolni.
Vagy még arra is gondolok, hogy a monitor vagy TV amin nézed, annak a képfrissítési frekvenciája van mondjuk 60 helyett 30-an. Nekem a TV mindig 30 hz-re áll be első csatlakoztatáskor.
Ezt a kijelző beállítoknál tudod megnézni a speciális kijelzőbeállítsok - frissítési gyakoriság résznél.
-
Csorbi
addikt
"Adott lenne egy gép amihez a napokban jutottam hozzá."
Mit tudni róla? Előélet? Ki rakta össze? Minden komponens garantáltan jó? Kézikönyvek alapján ellenőrizve vannak a bekötések, összekötések, beállítások?
RAM-ok melyik foglalatokban vannak?
Milyen szoftverek kerülnek rá? (Főleg azok, amik futnak a háttérben)
Van/volt-e rajta bármilyen "optimalizáló" program futtatva? (CCleaner és hasonlók)
Milyen driverek, és milyen forrásból?
Milyen BIOS beállítással települt? UEFI? CSM/legacy?
BIOS az elérhető legújabb?
Van-e OC, undervolt, bármilyen finomhangolás?
SSD kondíció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest