Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetli
tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Igen nem zártam ki a tápot, viszont volt itthon egy másik videokártya GTX1060 6GB,most tesztelem ultra beállítás mellet.Én ötletem ha a kártya hibás esetleg ? az is tudná ezt csinálni?
( vagy gyenge ( hibás) a táp - és mikor a másik kártya van benne 7600XT nagyfeszültséget nem tudja kezelni és ezért produkálja?
) -
KROK640
nagyúr
válasz
Dinasti
üzenetére
Az, hogy nézni akarod, az bizony feláras lesz. Nálam legalábbis az lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Koby11h fórumtársnál kérdezz rá, ő esélyes lehet -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Ismer valaki olyan szakit innen a Prohardverről aki Borsod,Heves,Nógrád környékén vállal profi gépösszeszerelést akár az otthonában ugy hogy én is jelen legyek?
-
Directors
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Ramteszt megvolt. Aida stressz teszt megvolt. Bios a legfrissebb. A régi 5-6 éve fent lévő win 10-nél is jelen volt a hiba miután frissítettem az alaplap bioszát. Majd újratelepítettem az egészet egy friss Win 11-re. Ugyan úgy jelen van most is a hiba.
Az egész gép ki van takarítva.
VGA-nak fent van a legújabb Drivere. A többi megpróbálom feltelepíteni. Hátha.Sanyi19
Igen, a tesztek amiket elvégeztünk nem hoztak eredményt.
Még megpróbálom a többi drivert is feltenni ha találok valamit. Ha nem hoz eredményt megnézem ha lejjebb veszem az órajelét.
A feszültségek és időzítésnél ezekre gondolsz ? [kép] [kép] -
Sanyi19
őstag
válasz
Directors
üzenetére
Ezek a tesztek ezek szerint akkor nem idézik elő a hibát, de én a régebbi saját anomáliámra hagyatkozva az órajelét a RAM-nak visszavenném 1 hét próbára és 2933-ra, minden mást hagynék. Nekem afelett instabil volt a Ryzen 1600 memóriavezérlője.
Vagy gondolom két XMP profil van benne akkor átrakhatod megnézni a másikra.
Ahogy látom nincs is kompatibiltási listán. Feszültésget és időzítéseket mennyit lőtt be? CL16-18-18-38 1.35V?
-
Csorbi
addikt
válasz
Directors
üzenetére
Megcsináltad már legalább a ramtesztet? Minimum pár órát (4-5) fusson, de az sem baj ha megy egész éjjel.
Érdemes felfrissíteni gyártói oldalakról a drivereket (chipset, vga, audio, lan, wifi, stb.) manuálisan, és nem a windowsra hagyatkozni ezek tekintetében.
Ugyanez vonatkozik a BIOS-ra is.
Ha egyik sem segít, akkor lehet nyomozni tovább, akár Windows szakszerű újratelepítéssel és feldriverezéssel (néha elképesztő milyen szakbarbár telepítések vannak...
) -
Cetli
tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Érdekes mert, folyamatosan keresek interneten is ott tápcsere "megoldotta" (elvileg).

De most felmentem [link] ide, és beraktam minden adatott milyen gépem van:. Estimated Wattage: 424W ez jött ki.Persze normás esetben több kell.De ma 3 óra játék után indult újra. tegnap volt hogy 10 percenként.
-
Cetli
tag
válasz
cyber86
üzenetére
Szia/Sziasztok.
Ugyan ez a problémám a napokban nekem is, kivétel annyi hogy eddig Diablo4 e-ztem ott semmi gond nem volt, most megvettem a Last Epoch-ott és itt meg produkálja ugyan ezt a jelenséget. ( Medium beállításoknál, esetleg még Low ) egy pár tesztet csináltam itt egy:.
Nem tudom ez mennyire segít, de az a mérés játék alatt volt és ekkor indult újra a gép, vagy is próbált de csak fekete kép fogadott.A tápom egy EVGA 700W 80+ os.
Kicsit vissza olvastam sokan a tápra gondoltak nagy terhelés alatt?!( Másik táp nincs)
Szóval erős a gyanú hogy valamiért kevés a táp?
-
Sanyi19
őstag
válasz
Directors
üzenetére
Abban csak sfc/scannow futtatás után találhatsz valamit, ha javít korrupt fájlokat, de mivel ez nem oldotta meg menj ram irányba szerintem.
Esetleg futtathatsz egy TestMem 5-öt (legújabbat töltsd le 0.13.1 asszem). szűk két óra mire lefut az universal 2 beepitett profillal. Ha az kimutatja a hibázást akkor le 2933-ra.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Directors
üzenetére
Olyat kell benne keresni, hogy "repairing corrupt file". Nem biztos, hogy lesz benne!
A legegyszerűbb, ha előtte leszűreted egy asztali txt fájlba.
Ehhez ezt kell lefuttatod rendszergazda cmd-ből:findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log >"%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt"
Utána az asztalon megjelenik egy sfcdetails, melyben szerepelni fog minden sfc által kiadott log.
-
Directors
senior tag
-
Directors
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Minden meghajtónál 100%-ot ír a HDSentinel.
Beírtam a parancsot. Ezt dobta. Ezt hogyan vagy miként tudom elolvasni ?
Kernel32.dll fáj megvan. Viszont tovább nem tudom....
/SCANFILE=d:\windows\system32\kernel32.dll /OFFBOOTDIR=d:\ /OFFWINDIR=d:\windows /OFFLOGFILE=c:\log.txt -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
( vagy gyenge ( hibás) a táp - és mikor a másik kártya van benne 7600XT nagyfeszültséget nem tudja kezelni és ezért produkálja?
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Nem tudom ez mennyire segít, de az a mérés játék alatt volt és ekkor indult újra a gép, vagy is próbált de csak fekete kép fogadott.A tápom egy EVGA 700W 80+ os.