- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Örülök nagyon egyébként hogy ennyivel megúsztam.
Ilyen nagy piros vészkapcsolót kellene rászerelni reset gombnak
Vannak néha szerencsés esetek mikor visszaveszik úgylátszik , még ha nem is rossz.
Egyébként én is furálom hogy miért a reset megy tönkre mikor nincs is nyomkodva, a bekapcsoló meg minden nap és megy mai napig. Kicserélhetném de szana szét kell szedni a házat. Ottmarad örökreÚgyis új gépház lesz az új setupnál.
-
jeni
félisten
Tegnap csináltam egy tiszta új Win 11 direkt telepítést (bár ráengedtem az utáni frissítéseket), inkább ez mint egy Win 10-re ráereszteni a WIn 11-t,a memória teszt illetően közel 4 órán át 4 körben 0 hibával lefutott.
Reggel 9 órától mostanáig nem volt újraindulás 1x sem,igaz a TV tuner ment rajta ,hogy ne simán menjen.
Még 1 VGA tesztet megpróbálok rajta lefuttatni.
Gondolom így kizárható ,hogy az alaplapnak bármi hibája lenne.
Utóbbi időkben olvasom,hogy olyan frissítéseknél ahol előtte Win10 volt és arra ment a Win 11 az átállás után előjöttek ilyen kék halálos dolgok,illetve újra indulások,lefagyások.Bár szívem szerint leadnám az Asrock X570 Taichi alaplapot de tartók attól,hogy nem találnak szervizes hibát rajta, vissza dobják nekem.
BIOS reset volt rajta (elem kivétele nélkül de így is mindent alapra tett vissza). A legutolsó nem beta verzió van rajta. De most láttam,hogy van 5.61 és 5.63 beta BIOS is. Beta-t nem merném feltenni de mivel már kifutott alaplap lett nem is várható,hogy a beta verzióból végleges legyen.
-
jokeph
nagyúr
Lapja válogatja, de alapból sok lapnál csak a POST folyamatában működik, utána semmit nem ír (azaz, minden rendben).
Némelyik lapnál viszont beállítható BIOS-ban, hogy POST lefutása után is működjön, pl. jelzi a CPU hőfokát, vagy az aktuális státuszt.#51761jeni: ha bentragadt bármi instabilitás a BIOS-ban, a BIOS reset azt kiszedi, mindenképpen érdemes megejteni.
Adott esetben, utolsó lehetőségként a BIOS újraflashelése sem elvetendő lehetőség, amenniyben minden más komponens ki lett szűrve és nem áll fent egyéb (pl. szerelési) hiba sem. -
-
czudelbence
csendes tag
-
-
Top cat
addikt
Ő aligha fog válaszolni, mivel Utoljára belépve 2013-04-05 14:03.
Biztos, hogy jó BIOS-t szedtél le? Mert van ebből a deszkából még több verzió.
TUF GAMING B550M-PLUS
TUF GAMING B550M-PLUS WIFI IIValószínűleg a legelső BIOS-al jönnek ki a gyárból a deszkák.
-
SZaB
csendes tag
Ezen alapon sajnos nincs led, de hallom, hogy egy idő után a vinyó felpörög szépen lassan és a proci ventije is megy. A VGA ventije(mindhárom) csak meg-megrándul, de nem indul el.
Most ebben a gépen is a 270x van és megy probléma nélkül, szóval a proci, lap és ram kombóval nem stimmel valami szerintem. -
SZaB
csendes tag
Procit nem (nagyon) lehet fordítva betenni, mert jelzi az egyes lábat a procin és a foglalaton is. Kivettem, visszaraktam semmi. VGA-t is kivettem már és próblkoztam csak az alaplapi foglalttal, de nincs jel. Ramokat az összes létező variációban próbáltam.
Holnap kipróbálom 4Gb rammal hátha, plusz mégegy CMOS clear.Tápból mit köthetek el? 24es csati és a 8-as csati megy a lapra. a VGA megkapta a 2*6-os tápokat.
-
Vakegérke
félisten
Barkácsolás nélkül megoldható a dolog, ha a reset csatlakozót átteszi a power tüskékre. Reset gombbal indít, és csókolom.
Avagy kiszedi a power gombot, talán korrodált valahol, vagy levált a kábel. Egy tisztítás, ne adj' Isten, forrasztás, és megszűnt a probléma.
Házat azért ne kelljen már venni egy nyomorult gomb miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest