Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Sziasztok!
Itt az én szülinapi ajándékom a közösségnek. Írtam egy kis programot, ami innen letölthető
http://falco1.heliohost.org/nfsw_tool.zip
A program alapjában egy 2in1 megoldás, egyrészt használható a speedapi által elérhető információk direkt lekérdezésére, másrészt a speedapi-s eredményekből tud egy leképezést létrehozni helyi adatbázisba. Tutuhawer panaszkodik néha, hogy néhány eredménye elveszik. Ez a speedapi működédéből következik, ugyanis ha egy adott napon egy adott pályán (mindegy milyen autóval vagy tierben) jobbat mész egy előző eredménynél, az előző eredmény elveszik. A program segítségével bármely pillanatban tusz 'snapshotot' csinálni, így minden eredménynek lehet nyoma a helyi adatbázisban.
A programhoz mellékeltem példa sql lekérdezéseket, amelyek szerintem hasznosak, de bárki módosíthatja őket tetszés szerint. A progi, hogy bemutassa az alap működést nem üres adatbázissal érkezik, de bármikor üríthető. Az első lépésben mindenki adja meg azoknak a drivereknek a nevét, akikből adatbázist akar építeni, és akikre a speedapis lekérdezések vonatkoznak (set driver names), azt hajrá. Ha valami nem tiszta, vagy van javaslat mehet ide is, de ha nem akartok offtopikolni,
http://falco1.heliohost.org címen van message board, oda is lehet írni.
Mellesleg BB bátyja vagyok
üdv: falco
(GRABBAG, FALCO000,FALCO002)Ui: A programot nem kell telepíteni, portable verzió, csak tömörítsétek ki egy mappába, ahol tudja írni a saját könyvtára fájljait. (Vista/win7 esetén UAC aktív módban a program files mappa nem jó!)
Új hozzászólás Aktív témák

- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest