- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #8146 üzenetére
Akkor elemezzük ki.
A CCX szép volt, jó is ennyi (bár a hátsó lángnyelvek nem csak soknak tűnnek, de zavaróak is hátsó nézetből).ZL 1 nekem speciel tetszett, de ez az egyetlen Drag autó és így elvileg jól kéne gyorsulnia erre mit tud, jól fordul.?
Mitsubishi Eclipse tényleg jól néz nekem kicsit sok hogy egy hangnyomás győztes gépet faragtak belőle de legyen (jöhetnek a BOSE, Infinity reklámok). De az ne legyen, hogy nem tud elindulni olyan mintha hátsó kerekes lenne (ficánkol a feneke induláskor) pedig pont hogy első és az a borzalmas kályhacső kipufogó mintha valaki nekitolatott volna egy farönknek, és mindenhonnan lángnyelvek törnek elő azt hihetvén az ember kigyulladt a blokk de hoppácska ez egy front motoros kocsi. Más kérdés ha Elite, lehetne az összkerekes verzió vagy a kedvencem a 3000GT ami az utcán is Elite járműnek számít.
Utolsónak a Viper, eltúlzott ronda és versenyre alkalmatlan (bár nem próbáltam és ennyiért nem is fogom!, habár a ruszki akció biztató ha működik). Sokkal szebben meg lehetne rajzolni nem ilyen óvodás módon legjobb példa erre te vagy már – már műalkotásokat készítesz a szegényes és körülményes lehetőségekből (és ez nem a seggnyalás topik, de így gondolom) valószínű szebbet rajzoltál volna ettől. Próbáltam nézegetni a garázsban és találni egy nézetet ahonnan jól néz ki de nem találtam! A valóságban így néz ki egy hasonló és sokkal szebb vagy egy ilyen ami ami még szebb lehetne.
Végkövetkeztetés:
Az EA csak pénzt akar és fikarcnyit sem fordít az új Elite verdák küllemére (amúgy másra sem, de erre nem térnék ki). És ha az EA-nak vagy Black Box-nak (a milliárdos éves bevétellel) csak ennyire futja hát húzza le magát nyugodtan a WC-n. Persze van más megoldás kiadni bérmunkába hozzáférhetőknek (és ez lehetne egy meghirdetett játék keretein belül is) ha már a fejlesztők ennyire nem értenek hozzá és összecsapják egy 5 éves gyerek szintjén amit aztán próbálnak eladni aranyáron.
Aki jár külföldi fórumokon ott nem küldik el ezeket a jó édes anyukájukba mert ez a tehetségtelenség, ötlettelenség és hozzá nem értés süt róluk és ez engem mint felhasználót rohadtul zavar pláne úgy hogy áldoztam is rá jó magyar forintot.Ezidáig az különbözteti meg az Elite-ket a többitől hogy hányták a lángnyelveket mindenhol hát nem mondom pazar, de már unalmas, ja majd elfelejtettem legyen rajta baromi sok matrica ami takarja a külsőt így azt nem kell tervezni.
Inkább azzal törődnének hogy legyen kicsit reálisabb az autók irányítása sebessége ilyesmi és nem kell szimulátor jelleg, de némelyik autó annyira vérlázítóan bután megy a valósághoz képest hogy arra már nincsen szó (lásd pl. EVO IX, X, R35 stb.). Végezetül vegyük csak a végsebességet 420 hol megy a 911 GT3 ennyit (a Bugatti Veyron az megy) jó ha 320-at tud és itt jön a következő kérdés mennyit mennek majd a T4-ek 500-at, 800-at vagy hangsebesség környékén 1200 körül.?
Bocs hogy ilyen bő lére eresztettem de ki kívánkozott belőlem.Felteszem az SG-re is (mik lesznek a reakciók rá) mert itt néha lanyhul az érdeklődés az + pörög, de elég ha itt reagálsz rá.
Ehhez mit szólsz (ruszki boost) lehet vele valamit trükközni.
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #8130 üzenetére
Hát engem legjobban a garázs tier-ekre osztása és egy legördülő menü választó érdekel.
Az EVO X. jobban fog menni kíváncsi leszek eddig ez az egyetlen NFS ahol használhatatlan fost csináltak egy valóságban beton-stabil utcai (rally) autóból (és mi lesz a IX-el?).
A Drag a free chat az új TE jó lenne, T4 az jó (hátha lesz Ferrari) csak legyen olcsó boost. -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #8130 üzenetére
kösz az infót.
Az autók új osztályokba sorolása nagyon pozitív, de ehhez még egy plusz infó tartozik, aminek én pl nagyon örülök. Az autók újratuningolása megy tovább, ezek kisebb újítások a régen kalibrált autókon. Emellett lesz még egy hangolás a leendő osztályok megjelenésekor. Nem kéne sok ész, és a nitróval ha babrálnának, akkor jobb lenne. De hoppá, akkor a világranglista jelenlegi állása örökké tartana... Szóval ha nagy változás lesz, akkor a ranglistát nullázni kell. Remélem, így lesz, mert én pl tudok javítani magamon május hónapban, de pár nemzetközi nagykirály meg nem tud... Érdekes. Minden javítást igen várok. -
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8084 üzenetére
Csákó !
Mustang (elenor), vagy mindegy csak ez a fordos kategórija , avagy 1967..... na jó segitek , nem szurok be képpet mert ugysincs párja , és lebőgne mindenki , hogy ez aztán tud ,
egy szó-élvezet és hatalmas vas vesz körbe -és nagy motor = mustang és társai ..Nekem ez kéne , de élőbe ám !
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #8081 üzenetére
Biztos nem nem lesz belőle egy E30 akár szénné tépve sem de így olyan Diablo szerűnek saccolom. Jövő héten okosabb leszek ha telepakolom pro cuccokkal.
Nekem ez a kabrio murci csalódás „mondhatnám, de nem mondom” mert én ettől nem vártam sokat (de ez is szép). Viszonylag jól megy egész jól fordul de néha megmagyarázhatatlan okok miatt megcsúszik 4 kerékkel keresztben.
Tehát marad a legstabilabb Lambo a 2 kerék meghajtású Cop verzió.
Úgyis az a kedvencem, különösen HS-en nagyon penge. -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #8039 üzenetére
Nem is mondok semmit
..............Gratt
Más
Gyerekek ne hajtsatok az ultrára , szar kocsival csodát nem fog müvelni. Ahol meg az ellen jobb , meg a trafik is ugy akarja ott ugysem nyersz.2 Napja bosszankodom , hogy mi a szar van elfelejtettem vezetni? nem , csak egyszerüen a szeró nem szeret és kész, elfogadtam játszogatom vesztek , ez van .
Ugy látszik , most ez járja , próbálom , élvezni muszáj már csak ez van , meg nem kis pénzt toltam bele .Az ultrás kocsik hazai pályán verhetőek nyugi
Viszont valaki aki tutira , jól megy az eaglen , az segíthetne kicsit nagyon nem megy a pálya egyszerüen a sor végén végzek mindíg (trafik)
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #8003 üzenetére
Csá !
Jó lett , teccik a színek kombója , ha má itt tartunk kiváncsi leszek mit művelsz majd a cabriolettel amit hamarosan betesznek (arra repűlögépet) festhecc .
más : kell a cset mer megőrülök , én igyis mindig beszélek valakivel a worldben ha jácccok , ha nem tesz ez ellen valamit az EA. páros lábbal rugom szét a valagukat , má sirba tesz , hogy egy hónapja semmi .......
-
vzso
aktív tag
válasz
SylarHUN #7994 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
Akár 500 is lehet (és ez csak az állításodra a válasz miszerint "csak 100-nak van hely") ha Boost store -ban veszed egyenként a cuccokat, igaz ebben az esetben ha nyersz valamit és még nem vitted le a meglévő alkatrészeid számát 100 alá (alkatrész) vagy 200 alá (vizuális elemek), automatikusan eladja, illetve kidobja.
Igaz, nekem még csak 183 volt a max. alkatrész darabszám a raktárban.
-
Tayuya
csendes tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #7875 üzenetére
Szép a cicifixed!
A szuperautók közül a kedvencem nekem a Bugatti Veyron - főleg, amikor a Nissan GT-R mögött kullog.A toyo-mitsu-nissan felé húzok, az ilyen koenigseggek nekem nem tetszenek. A fenébe is, a Honda valahogy kimarad mindig, az valamiért nem fogott meg eddig, pedig tegnap több videót is néztem, ahogy Keiichi Tsuchiya hasít egy kiválóan optimalizált S2000-rel.
Bocs, Honda-fanok...De azért barátság van?
-
V.Dave
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SylarHUN #7787 üzenetére
Boost-os kocsik plusz egy garázshelyet adnak...
Ma kaptam 3 kulcsos felnit T2-es Lexusomra.
Viszont a Team Escape-ben cél előtt érthetetlen módon mindenkit lemeszeltek... (két "bilincs" volt még, semmi rendőr a közelemben,) K.cs.g bug
Holnap (remélhetőleg) eladom a notimat, egy darabig nem lesz gépem. Van egy sanda gyanúm, hogy nem fogok visszatérni World-be. Maradok a jó öreg FPS-eknél új géppel. Csak a Run-t fogom végigvinni, mert notival voltak grafikai hibák.
Sok játék várós lesz nekem idén/jövőre: Far Cry 3, Medal Of Honor Warfighter, Metro Last Light, Bioshock Infinity, Counter Strike : GO, (talán Max Payne 3 is), Crysis 3. (Half Life-ot nem írom, mert ki tudja mikor lesz)
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #7637 üzenetére
Itt most sok minden lehet nem jól adták hozzá a fizikát az új „titán” cucchoz vagy itt is az van nem bele való vagy egyszerűen ahogy (#7567) noblem1983
jól megfogalmazta parasztvakítás az egész.
Legjobb példám a jó tuningra a sün 911 GT3-am ami nem a legjobb stat értékeket adja mégis soha senki nem gyorsult még le a startnál még ha nyomott mellé egy tankot akkor sem.Legközelebb mehetünk füles nélkül.
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7629 üzenetére
Szerintem , ha enyire nagy a baj , valami baj lessz a szinkronnal , vagyis nettel vagy géppel,
Nincs másik oprendszered, biztos valahol valami hiba van , s a rossz szinkron miatt, dobálja el a kocsit szerintem de csak egy tippVagy a ti környéketeteken van baj netszolgáltatóval , meg kéne kérni esetleg mádt , menjen a profiloddal??? ugyan azt tapasztalja -e , esetleg, nekem ijen gyanum van, mást már nem tudok elképzelni.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SylarHUN #7629 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele, lekopogom
Keréken kívül én se nagyon cseréltem semmit, még a festést is meghagytam egyelőre.
Nekem a másik Porsche, az ingyenes Cayman S nem volt szimpatikus... De a Z4 jó helyette.
Jó hogy megkaptam NFS Run mellé a Starter kitetCsak többet kéne nyernem, meg fejlődnöm, na meg néhány tuning cucc megnyerése sem ártana...
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
SylarHUN #7611 üzenetére
Hasonló nálam is, 2-3 hete kezdődött megint, 1 hét után pár napra egész jó volt, de most megint driftel az összes kocsim... Menni mennek egyenesben, de szinteltérésnél, ugratónál, kanyarban kegyetlenül csúsznak. A vicc az a hogy szinkronizációra akartam fogni, de fiam profilján minden ok, tehát kizárt hogy az. Partokat gondoltam még, de az sem. Lehet erőt veszek magamon, hogy írok ez miatt is a supportnak, de ha azt sem tudták megcsinálni, hogy elinduljon ez a f.s xp-n és inkább vásárlási kuponokat adnak, akkor ez ügyben már nem sokat várok.
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #7595 üzenetére
Ma vagy hétvégén mikor leszel fent kíváncsi vagyok hogy hasit az új cucc a kocka E30-ban.
Csak kíváncsiságból ma ha fent leszek 17-18ó után csinálhatnánk egy tesztet melyik beállítás a legjobb hozzá így fogom beírni a chat-ba „E30 teszt versenyt” aki akar csatlakozzon.
Ezek a németek nem viccelnek rendesen bővül a „titán alkatrész” választék ahogy Nfree megfogalmazta.
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #7552 üzenetére
Hát egész kemény ez az alkatrész csomag ahogy látom.A motornál a 17%-os gyorsulás és a guminál a 16%-os kezelhetőség igencsak durván hangzik. Csak sajnos már nem lehet venni olcsó lengyel boostot. Ahogy nézem akkor egész durva paramétereket lehet kihozni egyes top T3-as autókból és megint pályarekord döntések lesznek.
-
janihunk
senior tag
válasz
SylarHUN #7471 üzenetére
Az biztos hogy nem ment volna csődbe tőle az EA. Sem a játék. Lehet így emelt árral nagyobb a haszon viszont így meg pont velünk b@sznak ki (mint álltalában mindennel) mert sajnos ez az ország úgy áll hogy lassan ételt nem tudnak venni az emberek. Na de nem baj szerintem már megszokta a magyar nép hogy mi mindennel csak szívhatunk.
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #7406 üzenetére
Én is azt veszem észre,hogy tényleg ritka állatfaj lett a csaló.Tegnap előtt talán volt egy report de ha az elmúlt 1 hetet nézem szerintem 5-öt sem értem el akivel találkoztam. Bár lencse és csabamagyar24 még most sincs lenullázva azt néztem, viszont az oldal nem akar valamiért frissíteni pedig javítgattam néhány időt.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #7406 üzenetére
én egyeztettem az ügyben egy játékostársammal, aki már több ezer report gombot nyomott, és úgy látja, hogy a tank mód elvileg nem megy. Én azt tudom, hogy mentem egy sráccal, aki 10X annyit hibázott, mint előtte, azaz előtte soha nem hibázott, most meg hú mennyi civil lett hirtelen. Van alapja annak, amit mondasz, nézzük a következő napokban, mi a helyzet. Nem tudom, mennyire jeleentős dolog, vagy mekkora a súlya, de van egy ismerősöm, aki a komplett Black Mamba csapatot megverte. Hirtelen nem ugrik be, kik ők, de elvileg ez nem semmi, állítólag ők bődületesen nagy csalók. Szóval bizakodjunk...
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #7364 üzenetére
Ezt bebuktuk csak lesz máshol is ocsoért. De azért jellemző nálunk a sterter csak 6E olcsóbb és hát az csak 8000 boost!
Lenne egy kérdésem mivel a hibás ZL1 helyett kaptam egy jót (olyandék) az EA-tól, az ablakiról el e lehet úgy távolítani feliratokat (mivel szeretném áthelyezni őket) hogy ne maradjon folt az üvegen?Más: online szimulátor elég jónak tűnik az SG-ről nyúltam. Auto Club Revolution és Gameplay
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7248 üzenetére
Én mindíg kimaradok a jóbol, na ma esküszöm esteleszek lehet zargassatoknyugodtan ha netán,összejön valami.
TUTU
veled beszélnem kell sürgősbe, este bele tetted a bogarat a fülembe ,s jó lenne ha utánna isjárnál a dolgoknak, ha nem gond , hogy induljunk elmostmár valamerre.Kell egy t3as kék váltó,estenéztem a youtube-on vidiket , elkapott a fantázia , de kurvára érdekel, hogy a picsába csinálják , hogy gyér a forgalom ,ez is biztos függ valamitől
-
noblem1983
senior tag
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7225 üzenetére
Ja nekem is bejön de amióta nem vették figyelembe a gallardovel ment eredményem a multkori versenyen nagyon haragszom a gallardóra , ugyhogy nem veszem meg ott egye meg a fene az evora-n gondolkodom , kanyargós pályán jól jöhet , habár azt a mp4 nek is tudnia kéne asszem.
Más asszem vennem kell ram órákat tututól , mert még mindég nem megy , ugy felborítottak 2x is , hogy csak lestem
-
HellAbove
tag
válasz
SylarHUN #7146 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Hogy jön ahhoz, egy tizenéves (akár huszonéves is), hogy azért, mert az accountját kibanolták (a semmiért nem szokás banolni) nekiáll és szorakozik egy -merem állítani- pár milliárdos világvállalkozással? Egyszer úgy dönt az EA, hogy ip-t szépen visszakeresik és bekopogtatnak a helyi szervekkel, hogy gyere szépen velünk ilyen meg olyan interneten elkövetett bűncselekmények miatt. Lefogadom jó pár százezer (talán milliós
) büntetés ilyenkor a minimum. A szülei meg majd sírhatnak, hogy mért nem tévéztek inkább aznap este. Az ilyenekbe nem gondolnak bele mielőtt keménykedni próbálnak egy sima packet injecttel (lefogadom azzal csinálja)?
p.s: Megpróbáltam új acc-on a poland-os boost-ot, azon már nem megy, régi accon még működik. Hál' istennek így már ha szeretnék se tudnék venni (legalábbis olcsón, 7usd-ért 1,5k boostot meg nem veszek).
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #7144 üzenetére
Ott a pont
anyit tennék hozzá nem lassacskán , hanem már fél éve eljutottunk odáig.
Sajna a csalók miatt játszhatatlan a játék , multi tuti bukó. Team E ott elviselem a barmot , csak röhögni tudok rajta. A lista idők javítása , megint bukó, mert tele van cheater eredménnyel , és vannak okos csalók .Az este mecseltem egy gt3 m3 al én a gts el voltam a fiu nem ment 350 fölé egyszer sem , de úgy levert mintha trabival mentem volna . ja és majdnem alap volt a bms se powerupp se semmi, na mind1, nem mérgelem magam rajta.
Ma lehet csak privizni fogok de abba meg ugye nincs kihívás sokszor , nehéz jókat mecselni.Az autó festegetéshez meg béna vagyok , hogy valami szépet alkossak
-
spanyoll
addikt
válasz
SylarHUN #7043 üzenetére
Nade most komolyan, akkor semmi értelme nézni, hogy melyik kocsi mit tud, és amikor pl veszek egy újat akkor kb találomra veszed meg? Haverom vett egy T2-es kocsit, valami dodget, és ki van akadva, hogy egy határ sz@r. Nemsoká ott vagyok lvl12nél, de így akkor ne merjek venni kocsit mert kb lottó?
-
milomi
tag
válasz
SylarHUN #7029 üzenetére
Figyi van egy 30-35 év körüli haverom nememlékszem néven fut itt a fórumba.. beszélek vele mikin + mikor mentem vele Privibe ment a Route 55 ön 2:34 et nitrókkal ! CCX el is meg 911 Porcheval is
Nah olyan még nem sikerült mostanság sajnos de igyekszem ! És hiteles idők ezek !
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #7029 üzenetére
Lehet hogy most ratapintottal a lenyegre SylarHUN, ugyanis ennel a jateknal kurva sokat szamit a FPS, vagyis a framerate.
Nekem viszonylag jo gepem van, de annyira szarul van optimalizalva a jatek hogy max grafikai beallitasokkal mar erezhetoen szarabbul megyek, nem tudok olyan jo idoket produkalni mint alacsonyabb grafikus beallitasokkal. Ugyan maxon sem szaggat be, mert a FPS 25-30 korul van, ami mar folyamatos mozgas (minimum 24 kepkocka/mp-et erzekel folyamatos mozgasnak a szem) de ha durvabb idoket akarok menni akkor az ezredmasodpercek is szamitanak, igy muszaly volt levennem mediumra a grafikat hogy 60FPS koruli erteket kapjak. Ja es hozzatennem hogy emellett pl. a RAGE vagy a Skyrim roccenesmentesen fut magas beallitasokkal, stabil 60 FPS-el...
A rohelyes az, hogy csak elore megadott beallitasokbol valogathatunk (low, medium, high, es max ugye), es nem lehet pl kulon allitani az anti aliast, vagy kikapcsolni a motion blurt, ami magas beallitasoktol ervenyes, es egy kurva felesleges effekt mert egyreszt sokat levesz az FPS-bol masreszt baszottul lerontja a latasi viszonyokat. Az anti alias (elsimitas) meg pont kene nekem, mert attol szebb a jatek, es maxon a legjobb, de ugye akkor bejon belle a blur meg egy csomo mas fos felesleges effekt amitol kurvara lecsokkel a framerate es a kepet is szetmossa ha nagy sebesseggel mesz.
-
válasz
SylarHUN #6882 üzenetére
Érdekes, a Paypalos számlán nekem is többet mutatott, de a Raiffeisennél csak 811 szerepel még mindig, mint levonás.
Két napja vettem én is boostot.Egyébként ez egy bug, h ennyiért meg lehet venni a lengyeleknél (és ennélfogva akkor illegális is); vagy feature, és az EA így kedveskedik a lengyeleknek?
Azért kérdezem, mert ha lengyelre állítom a nyelvet a World oldalán, akkor is 110$-t ír az 50ezer boostra.
-
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #6881 üzenetére
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!
csalóóó , minek néztem meg , mikor gondolhattam vóna !!!
Igazad van , ráadásul reklámmozza magát (trágyalé) uddorító dög az ijjen .
Ijjen csabamagyarlencse érzésem támad , hagyjuk inkább (MENJEN A LEVESBE)más: irjon valaki mijen a miura , és a porsche gtr-rs az uj , várom véleményeteket , jöhet kép -videjó -tapasztalat-teszt .....
-
sunny84
senior tag
-
[BB]
csendes tag
válasz
SylarHUN #6872 üzenetére
Szerintem nézzétek meg pár videóját, mielőtt véleményt mondtok. Tőlem nagyon messze áll ez a játékstílus (valószínű ezért nem is lesznek soha top időim
), de azt el kell ismerni, hogy nagyon hatékony.
Arra azért kíváncsi lennék, vajon mennyi boostot költhet powerupokra
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
SylarHUN #6872 üzenetére
Nem tudom, ezen én is gondolkoztam, hogy ütközés miatti nos e, de akkor időben nem lehetne itt.. Én is próbálgatom úgy kinyomkodni a nitrot kis egyenesekbe amiből még nincs ütközés és inkább visszavettem a gázt, de nem egyszerű, erre tudok csak gondolni. Én routon max 6 nitrót tolok nem karambol miatt, de ebből 2 necces, mert a levágást, már nem könnyű befékezni vele és ált. hibázok is miatta.
Gondolom van aki ezt jobban érzi, vagy csak elkapja, nekem néha sikerül, de nagyrészt csak 1 fasza körre futja, a másodikba belerondít mindig valami, vagy én.
Videót én sem láttam róla, de kíváncsi lennék..link edit: De most néztem az emberke statjait: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged