- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
HellAbove #6920 üzenetére
Szia!
Nem a teljesítmény nem romlik egy bizonyos pontig. Addig csak a kasznin kezd "lekopni" a festés, pókhálósak lesznek a szélvédők, stb. A teljesítményt akkor veszi vissza ha teljesen lenullázod (és ez csak akkor van/észrevehető ha van benne alkatrész, mivel ezek teljesítményét kapcsolja ki, azaz mintha nem lenne benne semmi). De ekkor már teljesen piros a kocsid ikonja (lent, jobb sarok) és egyfolytában villog, figyelmeztet is erre. Csak javítani kell és minden a régi (ilyenkor elég nagy a költség egy T3-as kocsinál, ha jól emlékszem, még 6.000-re is rúghat,)
Szerk: Majd elfelejtettem, a vizuális károsodást ki lehet kapcsolni, így akkor nem török a kocsi, azaz nem látod hogy károsodna. -
tutuhawer
őstag
válasz
HellAbove #6906 üzenetére
én a Lamborghiniket nem szeretem, de megvettem a murcit, amikor játékpénzes lett, mert gondoltam, trendi, hogy legyen nekem is egy. nem vezettem túl sokat túl sok pályán túl sok nitróval, de csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, olyan szenzációsan jó a játékban. A tuningom pedig a "leszarom" kategória, csak Ursa(zöld) alkatrészeket tettem bele, és nem módosítom, mert nem ez az elsődleges T3-as gépem. Így is szenzációs időkre képes, és persze szar idővel is lehet vele futamokat nyerni, ami még egy jó pont. Minden alattomos ugratón szépen ugrik, a nitró természetesen kurva jó, a kanyartempó is csoda. ültetésem van, bodykitem nincs, gyári felnim van.
-
noblem1983
senior tag
válasz
HellAbove #6906 üzenetére
Nekem az első boostos autóm volt mert nagyon szeretem úgy a Lamborghiniket általában.Sokáig nekem sem volt az igazi de azt ha jól emlékszem Baller világított rá a helyes alkatrészekre nevezetesen:
Motor: Ursa
Turbo: Ursa
Váltó:Velocicom
Felfüggesztés: Ursa
Fék:Medion v. Ventura
Gumi: Medion
Nekem egyedül a gumi más az veloci mert még nem találtam mediont.Nekem bevált ez a sorrend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest