- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
noblem1983 #7461 üzenetére
Tudom, csak kicsit átértékeltem pár dolgot, aztán most nem igen van időm ilyenre, vagy ha mégis akkor azt vagy hasznosan töltöm el vagy "értékesebb" haszontalan időtöltéssel.
Volt egy barátomma -l akivel gyerekkorunk óta nagy gamerek voltunk - egy vitám is erről, de elmondtam neki is, hogy ha kikapcsolódásra vágyom, akkor is tudok pl youtube tutorialt nézni a munkámmal kapcsolatban, hogy okosodjak
Vagy most, hogy jó idő van, előbb megyek ki a szabadba olvasni meg barátokkal frizbizni mint ülök le egy diamond huntra
Nade sorry az offért, abszolút nem idevaló téma, csak eszembe jutott -
spanyoll
addikt
Nagyon úgy néz ki, hogy meghalt a karrierem a játékban. Volt egy egyhetes betegeskedésem, amikor is egy napig nem játszottam, ergo a diamond collection challenge bukott, igaz nem 100 nap után de akkor is ...
Azóta elő se vettem a játékot -
spanyoll
addikt
válasz
Sanchez638 #7178 üzenetére
Hát valami újdonság tényleg nem ártana. Nem tudom, hogy később lesz-e valami, de ez a sprint, circuit és team escapes cop valami eléggé gyatra ...
-
spanyoll
addikt
Hol lehet kiválasztani, hogy melyik szerveren játsszál? Megnézném azt az amcsit én is
-
spanyoll
addikt
Na beteszteltem, 160 a vége, és nagyon kis szerethető kocsi
Amúgy behalok a cheaterektől néha. Volt most egy tag, sanszos, hogy külföldi... ránkvert egy egész kört, olyan tempóval ment ami meglehetősen lehtetetlen és cserébe mindenkit a falra kent, mert az olyan jó poén. Mondjuk a "nem tudok vezetni ezért mindenkinek nekimegyek" emberek a másik kedvenceim
-
spanyoll
addikt
No megvettem az rx7 gagyi verzióját. Első negyed órányi vezetés után az jött le, hogy jobban gyorsul, mint az eddigi kis masinériám. Azon kívül szarabbul irányítható, bár ezt betudom annak, hogy kb alig tudtam rakni bármit is a kocsira, mert kell hozzá a lvl. Ami még bajom, hogy 180°os forgásnál nagyon nagy az oberburn, pörög a kerék, pörög, és alig indul, ami ritkán kell csak de ha kéne akkro macera, hogy ilyen. De majd pakolok bele még sok dolgok és akkor jó lesz. Ja és a végsebessége +20mph, ilyen 160 körül van, amivel meg vagyok elégedve, mert most elég jól vezethető számomra.
Ergo köszi a tanácsot, jól jártam ezzel a kocsival -
spanyoll
addikt
Hát az lesz, csak összehordja a szél azt a pénzecskét.
@sanchezsa : ja, az lesz, csak a szemét haverom sosincs online, aztán szívok miatta
de majd jól rábeszélem, hogy jöjjön ő is, mert ő meg egy dodgeval szívta meg, mint már írtan fentebb/lentebb, elköltött rá valami 60K-t aztán kész van tőle, hogy miért vett izomautót
-
spanyoll
addikt
válasz
Moleman #7067 üzenetére
RX-7ből csak a gagyibb verzióra lenne pénzem, a rendesebb "battle machine"-re nem. Sőt ha már arra van pénzem akkor már az elise. Az imprezán gondolkozom, hogy egy kis pénzzel később megveszem, bár egyelőre még meg kéne látni, hogy mennyivel kapok több pénzt később. A jelenlegi max 2K/run pénzből sok idő míg összejön a hiányzó 300K egy elisehez
-
spanyoll
addikt
No körbenéztem de valahogy úgy érzem, hogy nem fogom elsietni a vásárlást, most van kb 100K pénzem, abból nem nagyon látom értelmét venni valami mást a mazdám helyett. Majd kicsit később szerintem, nem?
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz
SylarHUN #7043 üzenetére
Nade most komolyan, akkor semmi értelme nézni, hogy melyik kocsi mit tud, és amikor pl veszek egy újat akkor kb találomra veszed meg? Haverom vett egy T2-es kocsit, valami dodget, és ki van akadva, hogy egy határ sz@r. Nemsoká ott vagyok lvl12nél, de így akkor ne merjek venni kocsit mert kb lottó?
-
spanyoll
addikt
Biztos én vagyok a mazsola és nem értem a játékot (tény, hogy alig játszottam még vele, lvl10en vagyok egyelőre), de miért érzem azt, hogy az autók adatai valótlanok?
Egy mazdával zötyögök, és mondjuk egy sprint elején nézem az ellent, aki jópár szinttel fölöttem van, egy 911-el vagy hasonló kaliberű kocsival jön, az adatai a kocsinak másfélszer jobbak mint az enyémnek és sehol nincsenek. Oké, hogy nem tud vezetni, nem tartom magam pengének, de nehogy már ne legyen ennyivel gyorsabb. Megyek mellette és simán előzöm... Ez mi? -
spanyoll
addikt
Én nemrég kezdtem csak el játszani, lvl9-es hurkaként mászkálok az utakon, de kivagyok a lehalásoktól meg a lagoktól én is. Valamelyik nap arra b@szhattam el a boost pontokat, hogy egy napi treasure hunt kimaradását pótoljam, mert este akartam huntingolni de lehalt a szemét, mindig kidobott ... Grrr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged