Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

válasz Viktima87 #3922 üzenetére

Azért kell a két csillag hiány, hogy költs egy kis aranyat, ha nagyon akarod...:))

@all:

Btw. most lett meg az első fullos event autóm. A Snoop-os Mustang 6 csillagos, és már gyűjtök a tuningolására. Bár már megvan vele a Car Series, de mivel az a legerősebb alsó kategóriás autóm, így megérdemli, hogy kimaxoljam... Tény, hogy az az event, ahol az jött, a legjobbak közül való, ott tényleges esély van kimaxolni a kocsikat az eventen belüli ládák miatt. Sajnos a mostaniak (fastlane) már nem ilyenek, és 2 csillag minusszal adják a kocsikat.

Kíváncsi leszek, hogy a Ford GT-t 5 vagy 6 csillaggal lehet majd elhozni gold nélkül. Nekem ugyanis megvan, de csak 5 csillagosan kaptam, és azóta persze volt egy-két BP-s nap, de azért 3 csillag hátrányt behozni szinte lehetetlen...

Egyébként nem tudom, hogy figyelitek-e, hogy egyre jobban simogatják a játékot, és figyelnek részletekre. Bár nem mindenhol vettem észre, de van olyan régi pálya, ahol a forgalom irányító lámpák zöldre és pirosra is váltanak. (pl a mclaren futamon). Ez például kellemes meglepetés volt. Ahogy a Mercis eventnél is, tiszta bolondok voltak a repper fiúk, jók voltak a szövegek, amiket mondattak velük, jó volt a körítés. Nem volt olyan izzadság szagú, mint némelyik. (pl a Murcielago)

Új hozzászólás Aktív témák