Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365
üzenetére
Az a 200 aranyas szponzoráció eléggé érdekelne engem is, mert azért ugye mégis csak 200 arany, ami leírásod alapján csak úgy magától jönne is.
Na de sokaknak valamiért nem, köztük nekem sem és ezt volna nagyon jó kideríteni, hogy ez mégis mitől függhet.
Egyéb helyzetjelentés a játékhelyzetemről:
Tegnap értem el az 50-es szintet és a 13. fejezet 55-ös szinttől nyílik majd meg.Szintén tegnapra sikerült a Golf-ot teljesen kimaxolni (minden téren mindenhol 5 csillagos).
Pontosan 631 PR szintű lett így és úgy tűnik tévedtem azzal a kijelentésemmel korábban, hogy street kocsikkal elvihető valószínűleg a karrier mód 3/4-e, ugyanis ez az autó a 12. chapter kezdeti versenyeiben már Hard szintnek felelt meg, később meg már Extreme fokozatot írt vele a versenyekre.
Továbbá ebben a chapterben sűrűn volt már olyan buziság, hogy bizonyos PR szint alatt nem enged versenyezni, ezeken csak is a GT500-al tudtam csak indulni.Jelenleg nekem sincs a farmoláson kívül sok lehetőségem, jó pár napra énis meg vagyok lőve.
------------------------------------
-secret-: Az a Skyline-os kép nagyon találó!

Supra-hoz meg még 5 db bp kell és el tudom kezdeni végre az ahhoz kötődő Car series ágat is. Szerencsére mire újra frissül a Tournament áruház kínálat, lesz rá bőven pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- Silvercrest Rajztábla
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi